Академик смаза Левски в третата среща

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Академик смаза Левски в третата среща

Мнениеот galin56 » 29 май 2014 23:29

RUSE написа:Ако Левски с тази си селекция не вземе титлата, то лицето Константин Папазов наистина трябва да се откаже да има каквото и да било общо с играта баскетбол. Съперникът му дори няма и старши-треньор в класическия смисъл на думата и пак са на път да станат шампиони при все, че Левски има по-добрите играчи.

Ето това беше "най-точното" изказване за вечерта. Пич, ти си нямаш и понятие от баскетбол явно. Левски имат 4-ма добри американци, които даже са на пределна възраст и до там. Лукойл имат много по-широк състав, което им помага за повече смени и ротации и играчите са им много по-свежи на терена, от колкото американците на Левски, които са на по 33-35 години и играят по 35-40 минути на мач. Та мисълта ми е, че Левски да паднат от Лукойл не е нещо чак толкова срамно както го изкарваш. Отделно Левски взеха купата и балканската лига този сезон. Сега играят финал. И ако според теб след този "провален" сезон Тити трябва да се откаже от играта..... ясно що за спец си.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 май 2014 23:46

1982 написа:То като им гледам статистиката, публиката им в повечето мачове е по-малко отколкото тази на домакинските срещи на "изкуствения" ЛукОйл. :lol: :lol: :lol:

Отбор на народа ..... големите претенции.

То в България абсолютно всички отбори са изкуствени. Тоест издържат се само и единствено от собственика/президента си, а не от фенове и реклами. Тоест и Левски и Лукойл са изкуствени. Кой отбор има повече фенове и почитатели? - Определено Лукойл. Златев ако им направи зала за около 1500-2000 човека ще бъде пълна всеки мач. Те в момента играят във физкултурния салон, който си присвоиха от местния компютърен техникум и в него едвам се ловят 500 човека, а условията са страшно неудобни за зрителите. Така, че с една нова и по-удобна зала Лукойл ще отвеят и още по-фрапанто по посещаемост 200-те семкара на Левски.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 май 2014 23:56

Ами Балкан, Ямбол, Черно море, Рилски и ЛукОйл си имат някаква баскетболна публика. Подчертавам - баскетболна.

Левски няма баскетболни фенове, на някои от дербитата позапълват залата, но с футболните фенове основно.

Така че, ако говорим за изкуствени публики в баскета, то тяхната футболна публика е най-изкуствената.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 май 2014 00:00

Галинчо 56, успокой топката, душа... :lol: Разбирам, че в Ботевград още ви наболяват някои части на тялото отзад под кръста след боя от "Левски", но това е положението .... свиквайте... 8-) Лека нощ, земляко на Тато. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 май 2014 00:01

1982 написа:Ами Балкан, Ямбол, Черно море, Рилски и ЛукОйл си имат някаква баскетболна публика. Подчертавам - баскетболна.

Левски няма баскетболни фенове, на някои от дербитата позапълват залата, но с футболните фенове основно.

Така че, ако говорим за изкуствени публики в баскета, то тяхната футболна публика е най-изкуствената.

Това откритие със сигурност ще осмисли дните ти до края на седмицата, смешнико ... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 май 2014 00:06

Когато нямаш какво да отговориш, по-добре си замълчи, шматко, вижда си, че си напълно бос по темата. :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 30 май 2014 00:07

Голяма червена комплексарщина, голямо нещо, чак мазало станало! Какви са тия 66 годишни комплекси не знам... От много тупаници ли??? :mrgreen:
Някакъв болен бИроец "най-вероятно под прикритие защото е фен на ЦСКА" и Вие му се връзвате. А покрай него се радват комплексираните фенчета на ЦСКА. :mrgreen:
Просто са смешни и жалки! Сигурно биха гледали и отбора на Левски по хокей как губи за да заспят спокойни. Ако имахме и отбор по народна топка сигурно и него щяха да следят, та да има с какво да си запълнят жалкия празен животец.
Разбирам ги, все пак след 89год. си нямат нищо! Остана им един футболен отбор, който всеки момент може да бъде закрит!
Жал да ти стане за тях!!! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 30 май 2014 00:10

Captain Stottlemeyer написа:Галинчо 56, успокой топката, душа... :lol: Разбирам, че в Ботевград още ви наболяват някои части на тялото отзад под кръста след боя от "Левски", но това е положението .... свиквайте... 8-) Лека нощ, земляко на Тато. :)

Абе пич, не очаквах от теб подобно тъпо изказване, ама хайде. Коментара ми е съвсем обективен и не ме боли нищо. "Боя" на Левски над Балкан е 3:2 мача, като 4-я и 5-я мач Левски биха с клизма и по 2-3 точки разлика. Страшен бой няма що! Спорт е, топка е, тоя път късмета беше на страната на Левски, голяма работа, какво толкова. Иначе това което го казвам за публиката си е самата истина. За съжаление на българския спорт като цяло, един от най-добрите отбори в България по баскет - Левски, играе средно пред около 150-200 зрители. И то при положение, че Левски са от град с население 2 млн души. Изводите си ги прави сам.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 май 2014 00:12

zlato1234 , да ти кажа честно, волейболният отбор на Левски Боооооооооооооооооооооооол не ме дразни хич. Просто се води от нормални и възпитани хора.

Баскетболният син тим също не ме дразни.

Дразни ме само един плешив олигофрен, с петнясало лице, който само създава скандали и трови атмосферата в българския баскетбол. Иначе против самия отбор - нищо нямам. Дори Тони Дечев, истинският му треньор, ми е симпатичен. Културен и можещ човек. За съжаление, в сянката на олигофрена Тити.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 30 май 2014 00:19

1982 написа:zlato1234 , да ти кажа честно, волейболният отбор на Левски Боооооооооооооооооооооооол не ме дразни хич. Просто се води от нормални и възпитани хора.

Баскетболният син тим също не ме дразни.

Дразни ме само един плешив олигофрен, с петнясало лице, който само създава скандали и трови атмосферата в българския баскетбол. Иначе против самия отбор - нищо нямам. Дори Тони Дечев, истинският му треньор, ми е симпатичен. Културен и можещ човек. За съжаление, в сянката на олигофрена Тити.

Абе да ти кажа май няма смисъл да се коментира с тях. Явно са олигофрени и си мислят, че човек щом си изказва обективното мнение е комплексар. Особено ако не е, че Левски е отбора на народа и няма милиони фенове. Левски имат милиони фенове, нищо че в залата са 200 човека :lol:
А тоя злато1234 е интелигентен като типичен виртуален фен на Левски. Щом мисли че съм на 66 години. Да го светна, че под снимката с аватарите има едни линкове, щракаш на тях и виждаш кой на колко е. Все едно аз да си мисля, че той е роден 1234г. и е на 8 века. :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Баскетбол”