Световно първенство по Баскетбол 2010 Турция
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
- boston celtics
- Контакти:
Re: Световно първенство по Баскетбол 2010 Турция
Тази вечер от 21:30Middlesbrough написа:оп кога е финала бе

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- boston celtics
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jn1MxeG5Bgg[/youtube]Вижте това видео
Почти същата ситуация,като на мача снощи - 0,6 секунди и топка отстрани за Сърбия.Де да бяха го изиграли така

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
Изключително активната на пазара ТВ+ осигури за зрителите си още два продукта, стана ясно вчера. Преговорите за италианската серия “А” завършиха успешно и мачове от нея ще могат да се гледат още този уикенд. Телевизията е взела и пакета с мачовете на Швейцария от започващите утре европейски квалификации. “Кръстоносците” са основният ни конкурент за второто място в групата.
В момента пък се работи по проект, според който от 1 октомври каналът Филм+, ще бъде прекръстен на Спорт+. Той също е собственост на сателитния оператор “Булсатком”. Новата телевизия ще поеме част от закупените от него продукти. По ТВ+ и Спорт+ ще вървят мачове от първенства и купи на Испания и Италия, гостуванията на националите в Англия и Швейцария и контролите им в следващите 2 г., срещи от НБА и НХЛ, свободни тренировки на Формула 1, шампионата в GP2 и тенис турнирите от серията “Мастърс”.
Защо Нова Спорт не купи правата :
Борислав Борисов
Отново предполагам, че ще възникнат въпроси за НХЛ или дори за НБА. Ние вече сме излъчвали американски баскетбол и за съжаление рейтингът не показа интерес към него сред българската аудитория. Подобно на мен и вие сигурно се учудвате, но това е факт. Мачове през нощта не се гледат, което ги прави и твърде скъпи продукти.
Борислав Борисов

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
- boston celtics
- Контакти:
Дано да стане този проект "Спорт +" ,най - вече заради NBAqwerty321 написа:Изключително активната на пазара ТВ+ осигури за зрителите си още два продукта, стана ясно вчера. Преговорите за италианската серия “А” завършиха успешно и мачове от нея ще могат да се гледат още този уикенд. Телевизията е взела и пакета с мачовете на Швейцария от започващите утре европейски квалификации. “Кръстоносците” са основният ни конкурент за второто място в групата.
В момента пък се работи по проект, според който от 1 октомври каналът Филм+, ще бъде прекръстен на Спорт+. Той също е собственост на сателитния оператор “Булсатком”. Новата телевизия ще поеме част от закупените от него продукти. По ТВ+ и Спорт+ ще вървят мачове от първенства и купи на Испания и Италия, гостуванията на националите в Англия и Швейцария и контролите им в следващите 2 г., срещи от НБА и НХЛ, свободни тренировки на Формула 1, шампионата в GP2 и тенис турнирите от серията “Мастърс”.Защо Нова Спорт не купи правата :Отново предполагам, че ще възникнат въпроси за НХЛ или дори за НБА. Ние вече сме излъчвали американски баскетбол и за съжаление рейтингът не показа интерес към него сред българската аудитория. Подобно на мен и вие сигурно се учудвате, но това е факт. Мачове през нощта не се гледат, което ги прави и твърде скъпи продукти.
Борислав Борисов

Moже ли някой да ми даде видео на аута който изпълниха турците, да го видя че бях в една кръчма и не успях да видя как го направиха точно..всички бяха за турция в моя град е така и тряаше да внимавм как се радвам за точките на Сърбия 

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
- boston celtics
- Контакти:
ЗаповядайNeRaDzYrA написа:Moже ли някой да ми даде видео на аута който изпълниха турците, да го видя че бях в една кръчма и не успях да видя как го направиха точно..всички бяха за турция в моя град е така и тряаше да внимавм как се радвам за точките на Сърбия

- boston celtics
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EaDY1vczvms[/youtube]Ето тука го има по - добре , с повторенията 

Mерси.Абе не го направиха чак толкова добре..грешката според мене е на защитника който пазеше тунчери, забележете колко близо седи до тунчери..така не се прави освен това турчина е по-бърз което предполага по-приклекнала стойка и по-далечна защита..нз яд ме е за Сърбия
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,