Македонците се заканиха: Ще се потрудим да развалим литовска

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Македонците се заканиха: Ще се потрудим да развалим литовска

Мнениеот saffron » 14 сеп 2011 19:09

верно ли в тая държава никои не се интересува от баскетбол ?? ... :shock:
знам ,че си падате по наи гледаемите световни спортове като плувен маратон и женска борба :P ... ама обърнете малко внимание и на баскетбола .. европеиско е ! ;)

BultraStyle написа:saffron ,що не вземеш да си пускаш темите по македонските форуми и да спреш да ни занимаваш с глупости ,а ?

ами мене българския гонг бг ме занимава със заканите на Македония бе , ходи им реви на тех!
и не всичко на тоя свят е глупавия ботев пловдив и тъпата ти Б група! да не мислиш ,че ми е приятно да ви чета за селските мачове? .
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 сеп 2011 19:12

А бе маке, какво искаш от нас българите да ви подкрепяме национания отбор. Македонците наричат българите татари и че българките "се ебат за 2 цървени". По-големи боклуци от македонците няма, не знам каква подкрепа търсиш от нас за еничарите забравили корените си :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 14 сеп 2011 19:14

[quote="saffron"]верно ли в тая държава никои не се интересува от баскетбол ?? ... :shock:
знам ,че си падате по наи гледаемите световни спортове като плувен маратон и женска борба :P ... ама обърнете малко внимание и на баскетбола .. европеиско е ! ;)
Обръщаме бе финала Испания и Литва ще го гледаме с удоволствие! ;)

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 14 сеп 2011 19:16

saffron написа:верно ли в тая държава никои не се интересува от баскетбол ?? ... :shock:

BultraStyle написа:saffron ,що не вземеш да си пускаш темите по македонските форуми и да спреш да ни занимаваш с глупости ,а ?

ами мене българския гонг бг ме занимава със заканите на Македония бе , ходи им реви на тех!
и не всичко на тоя свят е глупавия ботев пловдив и тъпата ти Б група! да не мислиш ,че ми е приятно да ви чета за селските мачове? .

Да си ме видял мен да заливам форумите с теми за Ботев Пловдив ? Недей да приказваш наизуст като някоя първокласничка .

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2011 19:16

Red Warrior написа:А бе маке, какво искаш от нас българите да ви подкрепяме национания отбор. Македонците наричат българите татари и че българките "се ебат за 2 цървени". По-големи боклуци от македонците няма, не знам каква подкрепа търсиш от нас за еничарите забравили корените си :evil:

Всичко идва от пропагандата на гнусните сърби!Дори и в момента тя съществува и плаща на македонските медии да внасят напрежение между нас и тях!Хубаво е че все повече македонци се осъзнават!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 14 сеп 2011 19:19

saffron написа:
Bourgas написа:Македонски чудеса ако искаш, отвори всеки един техен сайт, вестник или си пусни тв. И въобще : Ху кеърс ъбаут Маседониа?

па незнам "Ху кеърс ъбаут Маседониа?"... but who the fuck are man united?

who ? Ман Юнайтед са ЖИВИ дами и господа, те са ЖИВИ !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2011 19:19

saffron написа:
delqnski47 написа:Едва ли на някой тук му пука какво се заканвали македонците...

като не ти пука хващаи гората и не прави излишен флууд!

Потребители разглеждащи този форум: HEATSEEKER, urkoto и 13 госта

едва ли на некои тук му пука а?

Аз съм си в България и коментирам в български форум!Кво прай тема за измислена държава на 15 години тук?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 14 сеп 2011 19:22

:P
Последна промяна от saffron на 14 сеп 2011 19:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 14 сеп 2011 19:22

Red Warrior написа:А бе маке, какво искаш от нас българите да ви подкрепяме национания отбор. Македонците наричат българите татари и че българките "се ебат за 2 цървени". По-големи боклуци от македонците няма, не знам каква подкрепа търсиш от нас за еничарите забравили корените си :evil:

не бе.. просто исках да видя какво мислите , ако разбирате от баскетбол , бихте дали некви компетентни мнения... не искам да ме подкрепяш по никакъв начин .. просто исках да коментираме играта и първентството ... незнам защо като чуете Македония и Македонец и зачервявате тея глави сякаш некои ви бърка у задника... аз не познавам Македонец , които да нарича Българите татари... ваще параноици дето ви го говорят тва, като божидар димитров например нарече българите шибан народ! .. е там е проблемът ти ! там го търси ! не тук!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 сеп 2011 19:22

Аре бе, к'во обърнахте спортна тема в политически диспут ?
И аз съм спорил с автора на темата, ама в конкретни теми !

По темата ...
Смятам, че "Македония" имат шансове срещу Литва и аз лично се надявам да направят всичко по силите си да развалят кефа на всички бивши СССР републики, които бяха бутани най-безцеремонно на този шампионат !

Успех на "макетата" !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Баскетбол”