https://x.com/KeithSmithNBA/status/1815465033608163574
Keith Smith @KeithSmithNBA
Sasha Vezenkov will be free to sign in Greece once he clears waivers in the NBA in 48 hours.
Keith Smith @KeithSmithNBA
34m
The Toronto Raptors announced that they have waived Javon Freeman-Liberty and Sasha Vezenkov.
12:12 PM · Jul 22, 2024
NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 2024-25
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Споменават 20 милиона за 5 години в Олимпиакос. Жалко, че не се получи там.
Що па да е жалко, там си един от масовката, а в Атина ще го носят на ръце! И темичка за Евролигата ще си спретнем, и вторник и четвъртък ще гледаме топ баскетбол с кеф. А Сашо баща ако си спази обещанието......

Аз си мисля, че е жалко - щом е отишъл, явно е искал да успее там, щеше да е добре да се получи. Иначе аз му желая успех, където и да е.
За Евролигата - ако само това, че той е бил в Щатите ни е пречело да си направим тема и да пишем, язък ни за ентусиазма.
За Евролигата - ако само това, че той е бил в Щатите ни е пречело да си направим тема и да пишем, язък ни за ентусиазма.
Buck32 написа:Аз си мисля, че е жалко - щом е отишъл, явно е искал да успее там, щеше да е добре да се получи. Иначе аз му желая успех, където и да е.
аз също мисля като теб че е жалко и че за мен лично връщането в Европа е огромна стъпка назад
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
emi_cska написа:аз също мисля като теб че е жалко и че за мен лично връщането в Европа е огромна стъпка назад
Аз смятам, че е жалко понеже не му се получи. За огромната стъпка назад не съм сигурен - между това да изкара още една година като предишната в НБА или да е звезда (надявам се) във втория по сила баскетболен турнир, второто май е за предпочитане. Пък и решението си е негово. Желая му успех! А както и Кедъра отбеляза - поне за националния отбор ще е по-добре.
-
emi_cska написа:Buck32 написа:Аз си мисля, че е жалко - щом е отишъл, явно е искал да успее там, щеше да е добре да се получи. Иначе аз му желая успех, където и да е.
аз също мисля като теб че е жалко и че за мен лично връщането в Европа е огромна стъпка назад
Очевидно е с кекава психика, негоден за нищо голямо. Пробва една година и се отказа ..... жалка история.
-
plmar написа:Що па да е жалко, там си един от масовката, а в Атина ще го носят на ръце! И темичка за Евролигата ще си спретнем, и вторник и четвъртък ще гледаме топ баскетбол с кеф. А Сашо баща ако си спази обещанието......
В Пирея, не Атина. Вярно е, че са близко, но все пак ....
И на Йокич първите две години са били тежки, но не се е оказал въпреки новото меню, което са му пршготвили и тренировки, с които да израсне.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Тук ситуацията е по-близо до Теодосич (макар че той понатрупа хайлайти за времето си там, а и игра повече).
Браво на Австралия, чудесно начало на турнира. Испания изглежда ще преживява смяна на поколенията. Немците също започват шампионски.
Браво на Австралия, чудесно начало на турнира. Испания изглежда ще преживява смяна на поколенията. Немците също започват шампионски.