Сега видях темата!
Кеф, страхотна победа!
Евробаскет 2022
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Евробаскет 2022
Ако не греша бием ли Белгия се класираме. Днес Бост и Везенков ги разкатаха
-
peliforewer
- Контакти:
Въздържах се от коментари досега защото знам колко е класен Бост, реално Испания, Турция и Черна гора са класа над нас и защитата ни не вървеше, но днес срещу отбор от нашата класа се видя, че отборът ни има класа за такъв шампионат.Уникални Бост и Везенков, другите също се раздадоха, ако утре успеем и срещу Белгия можем да сме напълно доволни от представянето на момчетата.Не съм гледал статистиката, но чувам от коментарите по телевизията, че нашата стрелба от 3т. е 48.72%, това е уникално за такова първенство.
Последна промяна от peliforewer на 06 сеп 2022 22:31, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Разчекнахме ги! Американчето ни опроверга, Саша мачкаше по протокол, и победа с 12 точки. Дух, сърце, всичко имаше днес. Браво, уникален процент от тройката.

Сашо Везенков е невероятна класа, смея да твърдя - един от топ европейските играчи. Самият факт, че при конкуренцията на Янис Антетокумпо и Лука Дончич, Сашо Везенков е топ реализатор дотук на първенството, е показателен.
Бях убеден, че Дий Бост може много повече и днес го доказа. Не само тройките, като цяло игра много умно.
Донякъде лошо, че двамата носят отбора на гърба си и когато дори и един от двамата няма ден, целият отбор страда. Все пак и те са хора, а не безотказни роботи.
Все пак много хубава победа, много се изкефих днес. Утре дано се съберат пак така момчетата и да покажат, че имат място в следващата фаза.
Бях убеден, че Дий Бост може много повече и днес го доказа. Не само тройките, като цяло игра много умно.
Донякъде лошо, че двамата носят отбора на гърба си и когато дори и един от двамата няма ден, целият отбор страда. Все пак и те са хора, а не безотказни роботи.
Все пак много хубава победа, много се изкефих днес. Утре дано се съберат пак така момчетата и да покажат, че имат място в следващата фаза.
[center]
[/center]
[/center]Re: Евробаскет 2022
Бост с изравнен рекорд за вкарани тройки!
Сашо страхотен с пореден дабъл-дабъл, просто бяхме перфектни.
Сашо страхотен с пореден дабъл-дабъл, просто бяхме перфектни.
- redhooligan
- Контакти:
Супер победа. Везенков отново показа класа. Бост беше почти безгрешен от тройката. Тези двамата за пореден път са двигателя на отбора, все пак похвали заслужават и останалите момчета. Ако успеем днес да бием Белгия, ще стане интересно.
Успех на момчетата днес.
Успех на момчетата днес.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Е ние сме били над 50 %-та от тройката с/у Грузия как да не победим, проблема е че това много трудно
се повтаря та да видим. Успех с/у Белгия!
се повтаря та да видим. Успех с/у Белгия!