Спомен за клане вбеси баскетболистки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Re: Спомен за клане вбеси баскетболистки

Мнениеот teerr » 13 яну 2013 20:45

modor написа:Ама вие продължавате да вярвате на всичко написано от тази жълта агенция :lol: :lol:

Хах, да бяха само те................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 13 яну 2013 20:48

Да, хванах Станислав за ризата и блъснах фена, но бях провокиран от арогантното им поведение, призна Папазов

“Да, бях афектиран и съжалявам за някои неща”, заяви Константин Папазов, след като БЛИЦ го потърси за право на отговор. Тити бе едно от главните действащи лица на скандала, разразил се след баскетболния мач между женските отбори на “Левски” и Хасково (85:68). От щаба на гостите обявиха, че известният треньор се е държал грубо, блъскайки и дърпайки изпълнителния директор на клуба Станислав Станков и един от феновете в залата – Григор Стоядинов.

“Нека сега ви разкажа истина. Аз бях провокиран от арогантното поведение на Станислав Станков и неговата дъщеря Станислава, както и от Григор Стоядинов. Отидох на мача в края на първото полувреме. “Левски” водеше с 21 точки разлика. Седнах спокойно да гледам. Бях в настроение – все пак предния ден мъжкият тим на “Левски” победи Лукойл-Академик. До мен беше вашият колега Тодор Димитров. Той е свидетел на всичко!

Гледам си аз спокойно двубоя, но изведнъж започвам да чувам отвратителни подвиквания от страна на Станислав и Григор по адрес на съдиите и нашия клуб. То не бяха обиди, то не бяха закани. Не е за приказване. Замълчах, макар че ми идваше да стана от стола и да изригна. Какво обаче се получи? Разликата в точките се стопи – от 21 стана само 3. Гостите продължиха да викат, да крещят, да обиждат. Е, кажете ми, от желязо да си, пак ще реагираш. Да, признавам, че хванах Станислав за ризата и го придърпах на една страна. Казах му право в очите: “Шошо, така ще се държиш в Хасково, моето момче!”

После наистина блъснах Гришата, с когото се познаваме от малки. Но не видях, че той е с детето си. Честно ви казвам – не видях. За което най-официално му се извинявам. Искам обаче да попитам г-н Стоядинов – това нормално поведение на баща ли е? Може ли в присъствието на своята рожба той да се държи по такъв ужасяващ начин. Недопустимо е, недопустимо!!! Не му отива на годините и на авторитета, който си е изградил. А това не е пример на поведение пред дете. Пред собственото ти дете! Казват, че съм бил настъпил тим-мениджъра на Хасково Николай Петров? Не е вярно, просто той стъпи под крака ми! Аз уважавам Станислав Станков. Уважавам и дъщеря му Станислава.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 13 яну 2013 20:53

Сърбоманско изказване на феновете!Стига сърбопоклоничество!Идвете агитики на Левски и ЦСКА са пълни със сърбомани! Стига сте се мазнили на сърбите с транспаранти КОСОВО Е СРБИЯ И Т.Н. защото КОСОВО Е БЪЛГАРСКО , а не сръбско и е обезбългарено от сърбите с насилие и репресии в периода от 1900 г. до ден днешен , и не само Косово , ами Поморавието, Западните покрайнини, Македония! Косово е БЪЛГАРСКО наименование и идва от българското наименование подкосяване,също и птицата кос, даже в България има села с име Косово!Ратко Млатич и Аркан да горят в ада , те са военнопрестъпници , сърбите да ни върнат Поморавието и Западните Покрайнини!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2013 20:57

rsk написа:Абе а помните ли преди първия мач със сараево какво правиха босненците? Или това тактично го заобикаляте. И ще ми говорят за малоумщини тия, дето скандират полови членове до името на Апостола.
GOLEADOR, кажи си, че тебе не те ебе изобщо за босненците, просто си търсиш другарчета да плюете по Левски. Смешници...

Както казах,дано намерите сили да се извините на момичетата.А какво целиш с другите неща - не знам.Разбира се ще ти отговоря,но в офтопик:[offtopic]Това,че се криете зад името на Апостола е мерзко.За всички е ясно,че половия член е за Левски от Подуяне.А и нямате право да се идентифицирате с Апостола,ако той бе жив и видеше как футболисти използвайки неговото име викат Зиг Хайл към феновете си,лично би слезнал на терена и би ги ошамарил докато му върнат името.В този бой ти кой би подкрепил,Левски на българите или Левски от Подуяне?[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 13 яну 2013 21:02

rsk написа:Сърбомани са тия от сектор Г, дето им се мъкнат на Пармезан по мачовете. Нали са ортодокс брадърс с Партизан, Стяуа, ЦСКА Москва или по-скоро познати като Асамблея пе*ерасти на мира...

Сърбоманска е не само агитката на ЦСКА но и тази на Лвески, доказаха го лятото с транспаранти възхваляващи сръбски военопрестъпници и сега с тези викове "Сребреница" , където са загинали и българи, когато е било обезбългаряването на територии в тогавашна Югославия!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 яну 2013 21:02

Авторчето на темата и журналята, писали за нея, услужливо са пропуснали да споменат за безредиците, сътворени от фенове на "Сараево" преди мача с "Левски" в центъра на София, включително и пред катедралния храм "Александър Невски", за ранените журналисти и полицаи. Не обичам сърбите, но за едно нещо ги уважавам - патриоти са и са единни, за разлика от нас. Ако такова нещо бе станало пред "Свети Стефан", фесовете нямаше да напуснат живи Белград. 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 13 яну 2013 21:03, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2013 21:03

valiooooo написа: Не е вярно, просто той стъпи под крака ми!

Това е много нагло.Явно Тити е дребна душица.Уж се извинява,а после "той стъпи под крака ми".

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 13 яну 2013 21:06

Какъв Зиг Хайл бе, дрогиран ли си? Като какъв да се извинявам на някого аз? Във всяка агитка има такива. Ти защо не се извиниш заради тия, дето се снимат с шалове на ЦСКА и средни пръсти пред паметници на Левски или Ботев бе, отворко?
Гочето1913, това беше с цел провокация, не с цел да се възхваляват сърби :!: Малоумно беше, ама не може цялата агитка на Левски да носи отговорност заради 3ма човека, няма как да стане.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2013 21:14

Учудвам се,че в мач между Хасково и Левски са намесва загубата на сините от ФК Сараево.Все пак левскарите са свикнали да отпадат от анонимници (както заяви самият Батков) и поредното географско откритие не би трябвало да им прави такова голямо впечатление.За това и обидите към двете босненски момичета буди у мен недоумение.Дано все пак в синята агитка се намерят мъже и да им се извинят.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 яну 2013 21:24

Captain Stottlemeyer написа:Авторчето на темата и журналята, писали за нея, услужливо са пропуснали да споменат за безредиците, сътворени от фенове на "Сараево" преди мача с "Левски" в центъра на София, включително и пред катедралния храм "Александър Невски", за ранените журналисти и полицаи. Не обичам сърбите, но за едно нещо ги уважавам - патриоти са и са единни, за разлика от нас. Ако такова нещо бе станало пред "Свети Стефан", фесовете нямаше да напуснат живи Белград. 8-)

И Вие какво,защитихте православието ли?Вместо да се разграничите от малката част от вашите фенове,които излагат името на ФК Левски като се замесиха с наркотици,саморазправа със собствени цветнокожи футболисти,прекъсване на международен волейболен мач на Левски и нараняване на противников играч,обидни транспаранти срещу граждани на Босна и Херцеговина и т.н.,Вие се чудите как да ги оправдаете.Ако го беше написал някой младо момче,нямаше да му обърна внимание,но теб те знам че си на една възраст която предполага че трябва да мислиш по-трезво.Срещу женския отбор на Хасково какво защитавахте или тези две босненки са заплаха за националната сигурност.Но какво може да очакваме от хора на които духовни водачи са им Тити и Вили.
Последна промяна от peliforewer на 13 яну 2013 21:57, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Баскетбол”