ReBorn1982 написа:Няма значение кой колко се е задържал в НБА, бяха си световна класа. Имам предвид Рубио, Фернандес и Люл/Юл/Юий/Хyй или както там се казва ....
Бодирога никога не игра НБА, Теодосич поигра малко, но и двамата бяха топ класа.
Все някакво значение има. Не е абсолютно понятие, но ако можеш да успееш и там, определено имаш аргументи. Всеки от братята Гасол е доста по-добър от изброените. Освен това споменах НБА по повод мнението на Миро, че Рубио не го бивало.
Бодирога постъпи разумно. Според мен стилът му не беше много за там, особено, ако беше отишъл в по-зряла възраст, а едва ли щеше да намери треньор като Малоун, да го остави да покаже какво може. Тео също отиде късно. Все едно де, аз много харесвам и двамата, Милош е един от любимите ми играчи изобщо, артист.
Между другото, ако ти се гледа на сръбски, има един подкаст X&O podcast, страхотни интервюта с Джорджевич, Данилович, Паспал, Обрадович и Теодосич. [youtube]https://youtu.be/GGF8aXMLiBw?si=_r9cpRdSMcGwxTIQ/[youtube]