Европейско първенство 2025

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Buck32
Контакти:

Re: Европейско първенство 2025

Мнениеот Buck32 » 30 авг 2025 00:34

ReBorn1982 написа:Няма значение кой колко се е задържал в НБА, бяха си световна класа. Имам предвид Рубио, Фернандес и Люл/Юл/Юий/Хyй или както там се казва ....

Бодирога никога не игра НБА, Теодосич поигра малко, но и двамата бяха топ класа.

Все някакво значение има. Не е абсолютно понятие, но ако можеш да успееш и там, определено имаш аргументи. Всеки от братята Гасол е доста по-добър от изброените. Освен това споменах НБА по повод мнението на Миро, че Рубио не го бивало.
Бодирога постъпи разумно. Според мен стилът му не беше много за там, особено, ако беше отишъл в по-зряла възраст, а едва ли щеше да намери треньор като Малоун, да го остави да покаже какво може. Тео също отиде късно. Все едно де, аз много харесвам и двамата, Милош е един от любимите ми играчи изобщо, артист.
Между другото, ако ти се гледа на сръбски, има един подкаст X&O podcast, страхотни интервюта с Джорджевич, Данилович, Паспал, Обрадович и Теодосич. [youtube]https://youtu.be/GGF8aXMLiBw?si=_r9cpRdSMcGwxTIQ/[youtube]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 авг 2025 09:10

Аз пък Теодосич никога не съм го харесвал. Но примерно смятам, че като играч и влияние е над Боги (Богданович), но ето че вторият направи силна кариера в НБА, докато Теодосич - не.

Иначе смятам, че и по-рано да беше отишъл, пак нямаше да успее. Той е малко като Бодирога в това отношение, просто стилът му не е подходящ за там.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 30 авг 2025 09:55

ReBorn1982 написа:Аз пък Теодосич никога не съм го харесвал. Но примерно смятам, че като играч и влияние е над Боги (Богданович), но ето че вторият направи силна кариера в НБА, докато Теодосич - не.

Аз харесвам и двамата, колкото и да са различни. Боги има по-успешна кариера в НБА, но и отиде по-млад. В подкаста, за който говоря, Тео казва, че отиването в НБА му е помогнало да погледне по друг начин на работата върху себе си, тогава реално е видял какво е да се занимава индивидуално.
На мен ми харесва заради творческата му натура, как отвътре му идва да хвърли някой пас, който друг човек изобщо няма да помисли, че може да стане така. Това води и до доста грешки, но моментите остават. Един колега, руснак, като теб не го харесва, вероятно защото ЦСКА с него трудно взе Евролигата, предпочита Папалукас. Но за мен Милош е от играчите, които карат хората да се влюбват в баскетбола. И, разбира се, не се притеснява да поеме отговорност. Има едно клипче с Дуда Ивкович, който разправя как президентът на Олимпиакос казал "Тренерът Янакис казва, че латералната подвижност на Теодосич е слаба, това пречи на защитата и трябва да го махнем", Дуда отговорил "Така е, но знаеш ли защо латералната му подвижност е слаба, защото има много големи топки и като се влачат по паркета му пречат.". Човекът има доста ситуации, в които е измъквал отбора си.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 30 авг 2025 16:04

Buck32 написа:
ReBorn1982 написа:Няма значение кой колко се е задържал в НБА, бяха си световна класа. Имам предвид Рубио, Фернандес и Люл/Юл/Юий/Хyй или както там се казва ....

Бодирога никога не игра НБА, Теодосич поигра малко, но и двамата бяха топ класа.

Все някакво значение има. Не е абсолютно понятие, но ако можеш да успееш и там, определено имаш аргументи. Всеки от братята Гасол е доста по-добър от изброените. Освен това споменах НБА по повод мнението на Миро, че Рубио не го бивало.
Бодирога постъпи разумно. Според мен стилът му не беше много за там, особено, ако беше отишъл в по-зряла възраст, а едва ли щеше да намери треньор като Малоун, да го остави да покаже какво може. Тео също отиде късно. Все едно де, аз много харесвам и двамата, Милош е един от любимите ми играчи изобщо, артист.
Между другото, ако ти се гледа на сръбски, има един подкаст X&O podcast, страхотни интервюта с Джорджевич, Данилович, Паспал, Обрадович и Теодосич. [youtube]https://youtu.be/GGF8aXMLiBw?si=_r9cpRdSMcGwxTIQ/[youtube]

Как ме накисна, аз за Рубио и дума не съм обелил. ;(
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 30 авг 2025 16:54

miro_rz написа:
Buck32 написа:

Как ме накисна, аз за Рубио и дума не съм обелил. ;(

Напълно си прав, искрени извинения! Пичичи беше, след като аз казах, че за мен състоянието на Барса и Реал не отразява задължително състоянието на националния отбор и обратно.
Извинявай още веднъж!

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 31 авг 2025 20:04

Ехааа, Израел отнесоха Франция и то с 13 точки. Това май е най-голямата изненада досега. Предвид снощните простотии на французите изглежда заслужено

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 01 сеп 2025 00:16

Лошото е, че за Боги шампионатът свърши. Сърбия губи топ играч номер 2, много шибан късмет.

А Дончич, като гледам статистиката, е бил яко лаком гъз. Така няма да стане.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 01 сеп 2025 12:31

Е, ще трябва някой от другите да се стегнат. Йович, Петрушев, Гудурич, Аврамович - имат добри играчи. Аз по-скоро от Пешич малко се притеснявам, някак не ми вдъхва доверие, дано да греша.

Върни се в “Баскетбол”