Като истински шок за феновете на баскетбола може да се определи днешното решение на ръководството на TV7 да делегира излъчването на оставащите мачове от финалната серия на НБА на телевизия TV+, която е част от групата на кабелния оператор БУЛСАТКОМ. Причината за решението е неизвестна, след като рано тази сутрин TV7 излъчи пряко мач номер 1 от серията между Лос Анджелис Лейкърс и Орландо Меджик. "Езерняците" спечелиха със 100-75. Проблемът е, че TV+ може да бъде наблюдавана единствено от потребителите на БУЛСАТКОМ, подобно на спортния канал на TV7 - Sport7, който не фигурира във всички пакети на кабелните оператори в София и страната.
Ходът на шефовете на TV7 е трудно обясним при положение, че идеята финалната серия да бъде излъчвана в ефира на телевизията бе с цел осигуряването на по-сериозна аудитория, която наблюдава сблъсъците за титлата в най-силното баскетболно първенство в света.
Освен баскетболната програма на TV7 и Sport7 към TV+ минават и финалите за Купа "Стенли".
Прехвърлят излъчването на финалните мачове от НБА по TV+
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Maria Mitsova
- Контакти:
Прехвърлят излъчването на финалните мачове от НБА по TV+
Follow me on Twitter - @mimi_blanco
- Maria Mitsova
- Контакти:
Re: Прехвърлят излъчването на финалните мачове от НБА по TV+
Оф, само драми правят тия
По-малко от час, след като стана ясно, че ръководството на TV7 е делегирало правата за излъчване на остатъка от мачовете от финалната серия на НБА по TV+, Topsport.bg научи, че все пак сблъсъците между Лос Анджелис Лейкърс и Орландо Меджик ще продължат да бъде излъчвани по ефирната телевизия.
Информацията идва като момент на облекчение, след като съществуваше риск да бъдат пуснати по TV+, която може да бъде наблюдавана единствено от потребители на БУЛСАТКОМ. Шефовете на TV7 са се отказали от начинанието и оставащите двубои между шампионите на конференциите в НБА ще бъдат излъчвани отново в ефира на телевизията.
Рано тази сутрин TV7 излъчи пряко мач номер 1 от серията между Лос Анджелис Лейкърс и Орландо Меджик. "Езерняците" спечелиха със 100-75. Ето програмата на излъчванията на финалните срещи в НБА по TV7 за следващите 3 мача в серията между Лос Анджелис Лейкърс и Орландо Меджик:
По-малко от час, след като стана ясно, че ръководството на TV7 е делегирало правата за излъчване на остатъка от мачовете от финалната серия на НБА по TV+, Topsport.bg научи, че все пак сблъсъците между Лос Анджелис Лейкърс и Орландо Меджик ще продължат да бъде излъчвани по ефирната телевизия.
Информацията идва като момент на облекчение, след като съществуваше риск да бъдат пуснати по TV+, която може да бъде наблюдавана единствено от потребители на БУЛСАТКОМ. Шефовете на TV7 са се отказали от начинанието и оставащите двубои между шампионите на конференциите в НБА ще бъдат излъчвани отново в ефира на телевизията.
Рано тази сутрин TV7 излъчи пряко мач номер 1 от серията между Лос Анджелис Лейкърс и Орландо Меджик. "Езерняците" спечелиха със 100-75. Ето програмата на излъчванията на финалните срещи в НБА по TV7 за следващите 3 мача в серията между Лос Анджелис Лейкърс и Орландо Меджик:
Follow me on Twitter - @mimi_blanco
Ако се замислим малко ще видим,че никак не е мистериозно дадено решение...просто Булсатком ще стане хегемон на цифровите телевизии или поне това е идеята...да речем,че Тв7 може да се наблюдава и от другите цифрови и кабелни оператори но въпросната телевизия неможе е ... феновете на Баскетбола ще реагират на момента и Булсатком,ще регистрира нови клиенти , предполагам има договорка или поне финансова изгода за Тв7 за да стане този номер в ощърб на тези,които нямат Булсатком и на тези,които няма да се пренасочат на там...поредното прецакване за наша сметка пък и,като няма контрол на тези така наречени цифрови и кабелни оператори,които си правят,каквото си поискат за сметка на обикновенния зрител...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
По ТВ+ върви рекламата за баскетболните мачове от няколко дни!
И тея идиоти, като Ринг! Да спреш да излъчваш евролигата и при условие, че са си платили правата! Направо да ги на правят РРР и да се приключат с простотиите!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Абе тез са най-несериозната телевизия.Ще даваме испанското,после няма да го даваме,после пък ще го даваме по спорт7,после и Италианското прехвърлиха там,после пък го спряха-еми писна ми-

еми хората ви казват,прекарайте си БУЛСАТКОМ! Аз съм с булсат и не се оплаквам имам си и Спорт7 и Тв+ и мога да си гледам всичко без проблеми....! Защото има знайни и не знайни кабеларки в България с неясни начини на излъчване...!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Аве нащастници пълни са тия
Аз съм Кейбъл-тел и оставам на сухо!Да ги .....дано поне повторенията вървят по Спорт7

- green man
- Контакти:
soilwork написа:Аве нащастници пълни са тия![]()
Аз съм Кейбъл-тел и оставам на сухо!Да ги .....дано поне повторенията вървят по Спорт7
С БакърТел е така, от както се махнах от тях съм много доволен! Не стига че искат една камара пари за Абонамент ами и нагли.
Да го д***т

НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !
- Бижутера
- Контакти:
И аз съм на Кейбъл Тел и сега какво?

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß