както стана ясно: класират се първите два отбори от всяка група, а ако домакина на надпреварата Полша стане 3-ти, то отборът с най-лоши показатели от заелите второ място - отпада. На Полша им предстоят два мача с Бразилия, което означава, че......май ще останат трети, затова ето ги и сметките:
Група А
Бразилия - 24 точки (8 победи и 1 загуба)
Полша - 18 точки (6 победи и 4 загуби)
САЩ - 15 точки (5 победи и 4 загуби)
Пуерто Рико - 0 точки
оставащи мачове:
САЩ - Бразилия
САЩ - П. Рико
САЩ - П. Рико
Полша - Бразилия
Полша - Бразилия
Тук е ясно, че ако Бразилия не тръгне да прави сметки - САЩ са втори, предвид, че имат два мача с П. Рико и ще вземат две чисти победи от тях. Ако спечелят ще съберат макс: 21 точки
ГРУПА В
Русия - 29 точки (10 победи и 0 загуби)
България - 16 точка (5 победи и 4 загуби)
Германия - 9 точки (3 победи и 7 загуби)
Япония - 3 точка
Ако приемем, че и втория мач с Япония е протоколен, то за да сме пред САЩ например, ще ни е нужна една чиста победа с 3:0 или 3:1 над Русия
ГРУПА С
Аржентина - 22 точки (8 победи и 2 загуби)
Сърбия - 15 точки (5 победи и 4 загуби)
Финландия - 12 точки (3 победи и 7 загуби)
Португалия - 8 точки
оставащи мачове:
Португалия - Сърбия
Сърбия - Аржентина
Сърбия - Аржентина
Тук не се наемам да правя прогнози: Първата среща между Португалия и Сърбия завърши: 2:3 и аз ще стискам палци сърбите да загубят отново точка преди решителните мачове с Аржентина.
ГРУПА D
Италия - 22 точки (8 победи и 1 загуба)
Куба - 17 точки (6 победи и 3 загуби)
Корея - 10 точки (3 победи и 6 загуби)
Франция - 5 точка
оставащи мачове:
Франция - Куба /в първия мач: 2:3/
Италия - Куба
Италия - Куба
Тук също има интрига. Дори и при чиста победа над Франция, Куба ще стане с 20т. С една повече от нас.
При тези ситуации в групите, май задължително трябва да вземем 3-4 т. от Русия, което за мен е доста трудно да стане
СЛ по волейбол: какво е нужно на България ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: СЛ по волейбол: какво е нужно на България ?
САЩ-Бразилия 3-1,така че нещата стават още по-сложни!
дам.......май чакаме грешки на Куба и Сърбия
-
- Контакти:
САЩ се класираха вече, остават им 2 домакинства на Пуерто Рико.
Сърбия няма да изпусне довечера Португалия и не вярвам да се провалят срещу Аржентина у дома.
Един от България или Куба ще изгърми,понеже са с най-трудни мачове.
Сърбия няма да изпусне довечера Португалия и не вярвам да се провалят срещу Аржентина у дома.
Един от България или Куба ще изгърми,понеже са с най-трудни мачове.
Желателно е победи за България с по 3-0 или 3-1 срещу Русия,защото французите са трагични в тази лига и не вярвам, да окажат голяма съпротива срещу Куба.
- south_division
- Контакти:
Нужно е Матей да почне да играе, нужен е Салпаров, а най много ни е нужен волейбола на Силвано Пранди. А иначе мисля че Италия ще даде максимум 1-2 точки на Куба, така че от нас зависи, трябват ни точки от Русия няма как.
would написа:Желателно е победи за България с по 3-0 или 3-1 срещу Русия,защото французите са трагични в тази лига и не вярвам, да окажат голяма съпротива срещу Куба.
То е желателно да печелим първенствата на които участваме ама...

-
- Контакти:
Поляците са най-трагичния отбор,разбира се,че вече са твърдо трети.За какво изобщо играят,за да прецакат един от вторите.Франция взе снощи точка от Куба,дано и тази вечер вземе нещо.Ако не стане така ни трябва задължителна победа срещу Русия,което според мен е фантастика.
Доктор Хаус написа:Поляците са най-трагичния отбор,разбира се,че вече са твърдо трети.За какво изобщо играят,за да прецакат един от вторите.Франция взе снощи точка от Куба,дано и тази вечер вземе нещо.Ако не стане така ни трябва задължителна победа срещу Русия,което според мен е фантастика.
И аз мисля, че няма да вземем повече от 1 точка от Русия, за съжаление
Всъщност, каква е идеята да се класираме сега на тази СЛ?
Бих предпочел да се жертва класирането за СЛ, но да имаме един подготвен отбор за Европейско, Световно или Олимпиада.
Бих предпочел да се жертва класирането за СЛ, но да имаме един подготвен отбор за Европейско, Световно или Олимпиада.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!