България срещу Русия-мачът е в петък от 18 часа и ще го дават по БНТ.Победителят ще играе срещу САЩ/Германия в спор за 5тото място.
Лично за мен след този тъжен и драматичен мач с Куба ми е все едно дали ще сме 5ти или 8ми, от коментарите на националите си личи че и те нямат мотивация да играят за тези места.
Пранди е пуснал момчетата в почивка,до мача с Русия въобще няма да провежда тренировки, което е разбираемо-уморени са,а и реално за нас първенството вече свърши.
Жеков няма да играе в оставащите два мача защото здравето му е трагично,а и след всички думи които се изприказваха от и за някои национали (Вальо Братоев се скарал с Пранди,Владо обвинил Тошко Алексиев за загубата,Матей не искал да говори и т.н.) срещу Русия ще видим 7 човека,но не и "отборът България".
Мисля че Пранди трябва да заложи на младите момчета за последните 2 мача (Митев,Гоцев, Пенчев,Вл.Иванов,Цецо Соколов),та поне да понатрупат някакъв опит на голям форум.И да паднат от Русия все тая,важното е да имат игрова практика.
Винаги след провал се казват тежки думи,но Владо трябваше да замълчи този път.Алексиев колкото и да го обвиняват (не че другите не правиха и те глупави грешки) никой не може да го засегне повече,отколкото той самият вътрешно се самообвинява.Отборът вместо да го подкрепи,съвсем ще го подкопае психически.
Тошко Алексиев при всичките си недостатъци въпреки това е добър и опитен играч.Късал ми е нервите някой път,но имаше мачове в които той носеше България на гърба си.
Проблема е че е непостоянен ,иначе има качества.
Вероятно може и да се сбъдне мечтата на феновете които искат "Алексиев вън от отбора".
Дали Пранди(заради Владо) ще го остави извън националния,или самия Алексиев ще се откаже(щото е очевидно че този провал много му тежи) няма значение-това не е решение на проблемите на отбора.Даже напротив-нещата ще се влошат.
Пенчев е млад,обаче се вижда че няма качества в атака.Т.е. дори да стане титуляр ще оправим посрещането,но ще влошим атаката.Няма никакво надграждане.
Братоев е скандалджия,навремето заради това го бяха вадили от състава на Левски-Сиконко
.В посрещане е средна работа,в атака е рисков-често го хващат на блок,прави аутове.Той също не е решение.Дано Радо Стойчев направи нещо от него.
Ананиев беше единствения,който можеше да стане играч от световна класа,достатъчно добър във всички елементи,има нужната физика,но игра в Иран,падна му нивото и вместо възходящо тръгна надолу.Тази година беше в катастрофално слаба форма,дано новия сезон в Италия с Вибо Валентия да му даде нов тласък в кариерата.
А волейболисти като Мартин Пенев,Бойко Бонев,Владислав Александров и други подобни са поредните пропиляни таланти и с такива "средняци" като тях България не може да претендира че е отбор от топ класа.
Ето това е положението и виждате защо Алексиев наистина е нужен на отбора,не защото е извънземен,а просто защото е по добър от масата посредствени посрещачи с които е пълно българското първенство.
България-Русия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Re: България-Русия
Мач без значение, още ми е тежко след снощната загуба. За този мач съм пас.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
В този отбор има 5 играчи от световна класа и двама, които ги провалят! Алексиев е трагичен! Тоъ прави мачовете на живота си с/у отбори от класат на Китай! Посрещането му е пълна нула! Проваля трето първенство! Жеков, никога не е ставал за разпределител! Пълна трагедия е! Това първенство ни беше шанса за нещо голямо! С изклучение на Бразилия всички останали са равностойни!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Не си ти човека който да казва кой става и кой не. Пък и Жеков вчера нямаше как да играе на 100% защото имаше проблеми ако не си забелязал 

- storm
- Контакти:
hlucho написа:В този отбор има 5 играчи от световна класа и двама, които ги провалят! Алексиев е трагичен! Тоъ прави мачовете на живота си с/у отбори от класат на Китай! Посрещането му е пълна нула! Проваля трето първенство! Жеков, никога не е ставал за разпределител! Пълна трагедия е! Това първенство ни беше шанса за нещо голямо! С изклучение на Бразилия всички останали са равностойни!
Точно за Жеков пък немога да се съглася . Толкова си и гледал мача щом изразяваш такова мнение за един от най добрите ни играчи вчера , който игра вчера с контузия
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Levskar_90 написа:Мач без значение, още ми е тежко след снощната загуба. За този мач съм пас.
+1
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Мач без никакво значение ! Еденственото, което може да предизвика такъв мач е да разпали отново русофобските страсти у някой. Май обаче и за това вече нямаме сили ...
Нашият отбор отново няма да играе финал.

А всъщност, от едно първенство се помнят само финалистите ...
Дали ще сме 5-и, 6-и или 8-ми няма кой знае какво значение !
Жалко, че поколения наред вече имаме много талантливи момчета във волейбола, но така и не успяхме да спечелим трофей от голямо първенство !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Dankow написа:Не си ти човека който да казва кой става и кой не. Пък и Жеков вчера нямаше как да играе на 100% защото имаше проблеми ако не си забелязал
ТОЙ не само игра, ами беше сред най-добрите...
Dankow написа:Не си ти човека който да казва кой става и кой не. Пък и Жеков вчера нямаше как да играе на 100% защото имаше проблеми ако не си забелязал
То само тоя мач да му е проблема! Нищо разнообразно в атака! Един пайп не отиграха, защо ли! Кубинския блок беше готов при всяка негова атака!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Утре ще бием Русия !!!