Европейско по волейбол/баскетбол в България?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Европейско по волейбол/баскетбол в България?
Изгледах това европейско първенство по волейбол и останах доста разочарован от телевизионното излъчване, от празните зали, от тъпата система и изобщо от цялата му организация. И тук изникна въпроса, не е ли време най-после да дадат първенство на България? До сега беше обяснимо защо изобщо не взимат кандидатурите ни на сериозно. Причината беше, че нямаме една зала, която да отговаря на стандартите за голям турнир. Сега обаче се строи свястна такава в София и уж със сигурност ще я завършат. ДКС с един основен ремонт също ще е годен за европейско. Има и друг вариант да се комбинираме със Сърбия или Гърция, примерно. Съдейки по европейското първенство в Турция две зали са достатъчни. Колкото и да ни оплюват, никой не може да си изкриви душата и да каже, че сме лоши организатори. И залите ще са пълни. Ако не се лъжа следващото първенство през 2011 е дадено на Чехия, но спокойно можем да поискаме Евро 2013. 

- sedem_!_dva
Re: Европейско по волейбол/баскетбол в България?
Аз доколкото знам за европейското по волейбол 2013 ще се кандидатираме... и залата в София би трябвало да е готова 2011... заедно с Варна ще са двата града домакини, то и в Пловдив се строи някаква зала, ама не съм сигурен... така бях чел/чул някъде... Дано станат нещата 
ПП Ей аре махнете тая Андреа отдясно, където излиза като реклама, че останах без ръце вече...

ПП Ей аре махнете тая Андреа отдясно, където излиза като реклама, че останах без ръце вече...

NON MOLLARE MAI
хаха това е невъзможно ние да сме домакин на волейбол или баскетбол
хората имат по 10 зали който са прилични,а не като нашите да нямаме зали и да искаме да сме на европейски и световни
както се казва-колата без бензин не върви 

Ами ако се направи една добра зала и залата във Варна мисля че са достатъчни, но трябва да се налеят пари отнакъде за да се отганизира ЕП... Ще се справим относно организацита, стига да имаме средства.... Дано да вземем някое ЕП ако не 2013, то 2015 дай Боже
П.П. Нека сме оптимисти
П.П. Нека сме оптимисти

-
- Контакти:
Чува се оттук-оттам, че сме имали голям шанс за ЕВРО-2013, ама май и засега няма други ясни кандидатури, та затова явно.
Щели да направят залата в София до 2011, да разширят и ремонтират ДКС, а що се отнася до други зали знам уж, че се строи колодрум в Пловдив /май за 10 000/ и за волейбол, чух и за Русе някаква зала с подобни "числа",че се строяла, но нямам представа.
Но иначе би било страхотно - несъмнено би имало повече хора, дори не на наш мач, организираме доста добре подобни събития, така че, ако всичко върви по план - защо да не можем да примем Европейско или дори по-голям форум! По мое мнение тази наша кандидатура най-малкото ще стигне до гласуване. И дори е напълно реална - не виждам защо ако се стегнем със залите, да не успеем да си вземем някой и друг форум. Стига сме се изравнявали и ние със земята - ако се стегне правителството и федерацията, може и да успеем. Пари се намират, поне засега БФВ не съм забелявала кой знае колко да се скрънзят
.

Но иначе би било страхотно - несъмнено би имало повече хора, дори не на наш мач, организираме доста добре подобни събития, така че, ако всичко върви по план - защо да не можем да примем Европейско или дори по-голям форум! По мое мнение тази наша кандидатура най-малкото ще стигне до гласуване. И дори е напълно реална - не виждам защо ако се стегнем със залите, да не успеем да си вземем някой и друг форум. Стига сме се изравнявали и ние със земята - ако се стегне правителството и федерацията, може и да успеем. Пари се намират, поне засега БФВ не съм забелявала кой знае колко да се скрънзят

sedem_!_dva написа:Аз доколкото знам за европейското по волейбол 2013 ще се кандидатираме... и залата в София би трябвало да е готова 2011... заедно с Варна ще са двата града домакини, то и в Пловдив се строи някаква зала, ама не съм сигурен... така бях чел/чул някъде... Дано станат нещата
ПП Ей аре махнете тая Андреа отдясно, където излиза като реклама, че останах без ръце вече...![]()
![]()
[offtopic]:shock:[/offtopic]
[center]
[/center]

Да, в Пловдив се строи голяма многофункционална зала. Може да видите снимки тук http://sport.plovdiv24.bg/104694.html
- POPCORN
- Контакти:
Спор няма , излъчяването беше по всякаква критика.Полувината точки не може се видат!Абе турска му работа!Кога турците са били силни на волейбол, че искате да са им пълни залите!А на нас няма ни дадат , защото нямаме зала.Ако имахме зали, през 4-5 години щеше да е при нас, защото публиката ни е на ниво!И на мач Русия - сърбия няма има 5 човека а 10 хиляди обеден съм!Ще дойде и нашето време!Ето сега за 2013 уж го гласят да е в България !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
sasho0111 написа:Изгледах това европейско първенство по волейбол и останах доста разочарован от телевизионното излъчване, от празните зали, от тъпата система и изобщо от цялата му организация. И тук изникна въпроса, не е ли време най-после да дадат първенство на България? До сега беше обяснимо защо изобщо не взимат кандидатурите ни на сериозно. Причината беше, че нямаме една зала, която да отговаря на стандартите за голям турнир. Сега обаче се строи свястна такава в София и уж със сигурност ще я завършат. ДКС с един основен ремонт също ще е годен за европейско. Има и друг вариант да се комбинираме със Сърбия или Гърция, примерно. Съдейки по европейското първенство в Турция две зали са достатъчни. Колкото и да ни оплюват, никой не може да си изкриви душата и да каже, че сме лоши организатори. И залите ще са пълни. Ако не се лъжа следващото първенство през 2011 е дадено на Чехия, но спокойно можем да поискаме Евро 2013.
ХАХАХАХХААХХА
sasho0111 написа:Изгледах това европейско първенство по волейбол и останах доста разочарован от телевизионното излъчване, от празните зали, от тъпата система и изобщо от цялата му организация. И тук изникна въпроса, не е ли време най-после да дадат първенство на България? До сега беше обяснимо защо изобщо не взимат кандидатурите ни на сериозно. Причината беше, че нямаме една зала, която да отговаря на стандартите за голям турнир. Сега обаче се строи свястна такава в София и уж със сигурност ще я завършат. ДКС с един основен ремонт също ще е годен за европейско. Има и друг вариант да се комбинираме със Сърбия или Гърция, примерно. Съдейки по европейското първенство в Турция две зали са достатъчни. Колкото и да ни оплюват, никой не може да си изкриви душата и да каже, че сме лоши организатори. И залите ще са пълни. Ако не се лъжа следващото първенство през 2011 е дадено на Чехия, но спокойно можем да поискаме Евро 2013.
ХАХАХАХХААХХА