Иво , дали трябва да си върнеш думите назад ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ритривър
Контакти:

Иво , дали трябва да си върнеш думите назад ?

Мнениеот Ритривър » 06 сеп 2009 15:24

http://gong.bg/view_article.php?article_id=83202

За мен Иво беше един от многото , които плюеха по това , което се опитваше да се гради в Световната Лига ..и съм сигурен , че ще трябва да се извини след Европейското :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Иво , дали трябва да си върнеш думите назад ?

Мнениеот POPCORN » 06 сеп 2009 15:36

ем трябва , то най-лесно е да се плуе де!Което го правиме всички много често!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 сеп 2009 15:56

Браво Ритривър :lol: :lol: Хайде сега чакаме "спеца" по волейбол да поднесе извинения на Пранди!! Това взе да им става навик на журналистите от Гонг-първо плюят,после мислят :evil:

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 06 сеп 2009 16:09

Очевидно работата на Пранди дава резултати.

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 06 сеп 2009 16:39

Тоя коментар по-добре изобщо да не го бях виждал. И този и други като него от Гонг доказали процтотията си.
Малко извън темата, но все пак какво кажем за коментара на Гранчарски, който ни замимава с личните (интимните, кой знае) си отношения с Мъри Стоилов. Кой на кого се нацупил и за какво, и чакал извиние да проговори отново.

цитат: "Аз му вярвам, защото го познавам. Но за да му проговоря, ще чакам извинение от него, не че е толкова важно…"

Ето това е журналистика!

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 06 сеп 2009 16:42

soilwork написа:Браво Ритривър :lol: :lol: Хайде сега чакаме "спеца" по волейбол да поднесе извинения на Пранди!! Това взе да им става навик на журналистите от Гонг-първо плюят,после мислят :evil:

"Професора" е толкова високо ниво за тях, че освен с плюнки не могат и да го доближат по друг начин :!: :!:
А иначе задника на доносника лижат безотказно заедно и поотделно... :)

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 06 сеп 2009 17:03

Така е! Аз мисля,че имаме късмет с Пранди! Смисал,че ни пое. Защото кво ли не се каза от рода,че искал най-ниско заплащане и т.н. нз колко иска за заплата,но си върши много добре работата! И ми се ще да остане колкото се може по-дълго...
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 06 сеп 2009 17:07

За съжаление всичко в държавата е така - всеки прави или говори за това, от което не разбира.
И Нешич и Пранди работят много добре. Взехме медал от голямо съзтезание при волейболистките за първи път от много години. И това не е 'някакъв турнир'. Това е Европейска лига. Това ни поставя в Европейския елит.
Що се отнася до Пини. Добре е, че такова име работи в българския баскетбол, няма спор. Но аз имам някои резерви, поради някои лични мои виждания. Предпочитам Т.Стойков, близнаците, Бойко Младенов да не играят на Европейско, но да си гледам българи в националния отбор. Вместо това играят амариканци и Васил Евтимов, който цял живот не е искал да играе за България. Сега след като Пини Гершон е треньор и отбора е класиран, той най-безочливо казва, че това му било мечтата - сетил се на 35 години. Наглост и безочие. Но за журналстките, занимаващи се с баскетбол е по-лесно да го представят като: ''колко мило и драматично Евтимов най-после да заиграе за България"

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 06 сеп 2009 17:53

Не само той критикуваше Пранди, аз след някой слаби мачове в световната лига продължаеах да твърдя, че трябва да се остави Пранди да работи на спокойствие резултатите не могат да дойдат с магическа пръчка, само го критикувам, че не повика Милушев вместо Соколов, но така е преценил, може би пък има основателни аргументи

Потребителски аватар
vikpopov
Контакти:

Мнениеот vikpopov » 06 сеп 2009 18:25

ти на спецовете от гонг акъл няма да даваш !!!! кой си ти ??? ;) ;) :oops: :oops:

Върни се в “Волейбол”