Бихме Португалия с 3:0 гейма
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бихме Португалия с 3:0 гейма
Не съм гледал мача - бях на работа. Но тази победа едва ли изненадва някого - дори и от този кратък клип личи, че Португалия са много по-ниско ниво. Даже се изненадвам, че сме взели два от геймовете доста трудно. Дано бием и в оставащите два мача.
Не съм от хората, които са против Пранди, но наистина някои негови ходове са твърде необясними. Днес Йосифов беше титуляр при положение, че не игра изобщо в Световната лига. А уж световната лига беше за обиграване. В състава за Европейското пък не е включил Дани Милушев, който е световна класа, не е включил и Боян Йо, който е на същия пост - поне един от двамата трябваше да е в разширения състав по скромното ми мнение.
Както каза Петър Стойчев, ако България не е в медалите или в четворката на Европейското това ще е провал. Много съм съгласен с него. Мисля, че трябва все пак да се доверим на Пранди, но ако с тези волейбости не вземе нищо от Европейското значи не е нашия човек.
Не съм от хората, които са против Пранди, но наистина някои негови ходове са твърде необясними. Днес Йосифов беше титуляр при положение, че не игра изобщо в Световната лига. А уж световната лига беше за обиграване. В състава за Европейското пък не е включил Дани Милушев, който е световна класа, не е включил и Боян Йо, който е на същия пост - поне един от двамата трябваше да е в разширения състав по скромното ми мнение.
Както каза Петър Стойчев, ако България не е в медалите или в четворката на Европейското това ще е провал. Много съм съгласен с него. Мисля, че трябва все пак да се доверим на Пранди, но ако с тези волейбости не вземе нищо от Европейското значи не е нашия човек.
DamonHill написа:Не съм гледал мача - бях на работа. Но тази победа едва ли изненадва някого - дори и от този кратък клип личи, че Португалия са много по-ниско ниво. Даже се изненадвам, че сме взели два от геймовете доста трудно. Дано бием и в оставащите два мача.
Да много точно мнение и аз така мисля.

-
- Контакти:
Незнам защо махна Боян, но той е много добър играч. Трябваше да си остане Мартин Стоев треньор