СЛ България-Германия - 2:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

A.G
Контакти:

СЛ България-Германия - 2:3

Мнениеот A.G » 01 юли 2012 20:47

Много интересен и поучителен мач за нас,но ако Братоеви продължават в същия дух мисля, че нещата няма да са розови.На Вальо не ми издържат нервите и психиката и това е огромен проблем.А като гледам не виждам кой да играе на неговото място.Пенчев посреща ,но няма нападение, а Скримов е на моменти.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: СЛ България-Германия - 2:3

Мнениеот Neron » 01 юли 2012 20:55

Нашите до този момент СЛ я имаха за тренировка в предвид служебното класиране на финала като домакини като добавим също че не всички са на разположение и сменения треньор няма какво да съжаляваме.Истинските мачове ще почнат скоро и там ще е важно как ще изглеждаме.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 01 юли 2012 21:06

Допускаме серии от по няколко точки, което един наистина голям отбор не прави. Не може да профукваме преднината си толкова леко.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юли 2012 21:15

ДАНЧО ЛАЗАРОВ Е ВИНОВЕН! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 юли 2012 21:16

A.G написа:Много интересен и поучителен мач за нас,но ако Братоеви продължават в същия дух мисля, че нещата няма да са розови.На Вальо не ми издържат нервите и психиката и това е огромен проблем.

Сефте..

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 01 юли 2012 21:17

Като профукахме толкова точки от сервиз и немците ни настигнаха никой нищо не казва и за малко да изпуснем мача в четвъртият гейм.Трябва ли Найденов да бъде уволнен? ;)
Баткоff вън

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 01 юли 2012 21:22

alexpk написа:Като профукахме толкова точки от сервиз и немците ни настигнаха никой нищо не казва и за малко да изпуснем мача в четвъртият гейм.Трябва ли Найденов да бъде уволнен? ;)

Да бе майна,може ли така да ни обръщат от 4-5 точки разлика в наша полза,все едно играемс Бразилия или Русия.Слабото представяне ще продъли и за напред според мен.
Канарче!

Потребителски аватар
Red till Dead
Контакти:

Мнениеот Red till Dead » 01 юли 2012 21:25

Много елементарни грешки и много сбъркани сервиси...
Четвъртия гейм къде, къде по-спокойно можехме да го вземем :roll:
Предвид класирането ни по право играем по-разпуснато, но на финалите се надявам, че това ще се промени.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 юли 2012 21:28

На мнение съм, че в момента отборът е на средно ниво. Със сигурност сме по - добри от Германия, но не толкова, колкото преди. Естествено за клубни шампионати не говоря, защото там разликата е потресаваща в полза на "арийците".
Има много неща за подобрение. Жеков не трябва да прави така, просто не му прави чест поведението му в последно време.
Присъствието на двамата Братоеви в миналото може да е било полезен ход, но от доста време са в различни тимове и по - добре да играят отделно.
Жоро Братоев може да го дочакаме да стане играч, но Вальо - не мисля.
Ще е хубаво да спечелим финалите, но в момента ситуацията е много сложна. Отборът се опитва да се вдигне, но всичко е срещу него, дори и съдиите.

Върни се в “Волейбол”