Националният отбор на България по волейбол започва борбата за олимпийска виза на квалификацията в София (8-10 юни) срещу Пакистан. Това стана ясно, след като програмата беше официално обявена. Срещата на българските момчета срещу пакистанците е в петък (8 юни). В събота (9 юни) възпитаниците на селекционера Радостин Стойчев ще играят срещу основния си съперник на турнира - Франция, а в неделя (10 юни) излизат срещу Египет. Всички мачове на българския тим са от 20:30 часа и ще бъдат предавани пряко по БНТ1. Само победителят в турнира ще вземе квота за Лондон 2012.
[center]
Програма на олимпийската квалификация в София (8-10 юни):
Петък (8 юни)
17,30 часа: Франция - Египет
20,30 часа: БЪЛГАРИЯ - Пакистан
Събота (9 юни)
17,30 часа: Египет - Пакистан
20,30 часа: БЪЛГАРИЯ - Франция
Неделя (10 юни)
17,30 часа: Франция - Пакистан
20,30 часа: БЪЛГАРИЯ - Египет[/center]
Програма на квалификацията за Лондон в София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- RobiVanPersie
- Контакти:
Re: Програма на квалификацията за Лондон в София
Защо Франция ще ни е основен конкурент като те са 21 в ранклистата а Египет 11 

RobiVanPersie написа:Защо Франция ще ни е основен конкурент като те са 21 в ранклистата а Египет 11
Защото ранклистата не е основен критерий за сила. Тя се прави на база събрани точки от големи първенства и турнири. Сам разбираш, че Египет е без много голяма конкуренция в Африка. Франция е сила във волейбола, донякъде и доста неудобен противник за нас. Аз лично си спомням онзи знаменит мач на Световното в Япония 2006 година, когато ни водеха с 2-0 и 19-16 в третия гейм и тогава влезе Боян Йорданов и ги размаза със сервис и атака с лявата ръка. Това бе мачът който ни върна славата във волейбола.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
На 08.06 след мача Египет-Франция ще разберем основния си конкурент.Мда след тоз мач Йорданов ми станa любимец на мен,а сега защо не играе знаеш ли ? P.S.:Обаче не ми е ясно тез серсеми от БНТ 1 как мислят да съчетаят Евро 2012 с олимпийската квалификация 

Последна промяна от Kamisha на 27 май 2012 11:29, променено общо 1 път.
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
Kamisha написа:На 08.06 след мача Египет-Франция ще разберем основния си конкурент.Обаче не ми е ясно тез серсеми от БНТ 1 как мислят да съчетаят Евро 2012 с олимпийската квалификация
Вчера Сашо Йовков каза, че няма как Евро 2012 да е по канал различен от БНТ1, затова волейболните мачове ще са по БНТ2 и БНТ свят, както и на запис веднага след края на късните мачове от европейското. Аз обаче ще съм в залата, затова не ме бърка. Елате и вие

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
- Контакти:
Kamisha написа:На 08.06 след мача Египет-Франция ще разберем основния си конкурент.Мда след тоз мач Йорданов ми станa любимец на мен,а сега защо не играе знаеш ли ? P.S.:Обаче не ми е ясно тез серсеми от БНТ 1 как мислят да съчетаят Евро 2012 с олимпийската квалификация
Защо не играе?

Мачът с франчулята си заслужава,но няма как да ида на него.Благодаря за поканата все пак
Иначе направих сефтето срещу Сърбия и атмосферета в Арена Армеец е уникална 
ПП:Предполагам,че е контузен или не е във форма.

"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
-
- Контакти:
Имам въпрос относно билетите-някой знае ли кога ги пускат и г/д какви ще са цените? Иначе мощно вс в залата и да подкрепим нашите момчета!!! БЪЛГАРИ...ЮНАЦИ!!!! 

Kamisha написа:Мачът с франчулята си заслужава,но няма как да ида на него.Благодаря за поканата все пакИначе направих сефтето срещу Сърбия и атмосферета в Арена Армеец е уникална
На поста на Боян играят Владо Николов и Цецо Соколов. Боян трябва да се пребри за мястото си с някой от тях, както и с Даниел Милушев. А и доскоро имаше някаква контузия в рамото, доколкото си спомням
levskar4e_forever написа:Имам въпрос относно билетите-някой знае ли кога ги пускат и г/д какви ще са цените? Иначе мощно вс в залата и да подкрепим нашите момчета!!! БЪЛГАРИ...ЮНАЦИ!!!!
Доколкото знам, още нищо не е обявено. Предполагам, че като се върнат нашите от Германия вече ще има новини и за билетите