Eminem написа:тоя кретен джорджо като каже "играй", ми се иска да го цапардосам с лопата по простата кратуна. Не знам как го търпят тези в залата.
"Играй" и "нищо, нищо"

Абсолютен тъпанар.
Трагедия! Абсолютен провал! Падаме от Естония...във Варна!

Гоцев е най-резултатният ни играч вчера. В интерес на истината не видяхме нищо по-различно в играта ни в сравнение с предишните мачове. Велизар Чернокожев блъска здраво със затворени очи. Има още мноого да учи това момче, надявам се престоят в Италия да му се отрази положително. За цял мач 40% в атака и 16 точки.... за 5 гейма.

Жани Желязков влезе в петия гейм и веднага се усети разнообразие в нападението. Не знам защо Миро Живков по-рано не прибегна до тази смяна

Четворките ни с 12 и 11 точки. Абе тотална трагедия.... слаба, много слаба игра. Естонците ни биха с техника

Пуснати топки, технични удари по острия диагонал, а ние така и не можахме да организираме защитата си. Дано днес вземем бронза, че ако и тези момчета зациклят с четвъртите места....
"Батковците" им с ново поражение 1:3 от САЩ в СЛ. Пак взимаме първия гейм и после губим 3 поредни. Интересно е, че водим 10:3 и после взимаме 10 точки до края. Чакаме днес повторението по БНТ