Волейбол - Всекидневна тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Волейбол - Всекидневна тема

Мнениеот TodorT » 02 юли 2016 09:54

Eminem написа:тоя кретен джорджо като каже "играй", ми се иска да го цапардосам с лопата по простата кратуна. Не знам как го търпят тези в залата.

"Играй" и "нищо, нищо" :lol: Абсолютен тъпанар.

Трагедия! Абсолютен провал! Падаме от Естония...във Варна! :o Гоцев е най-резултатният ни играч вчера. В интерес на истината не видяхме нищо по-различно в играта ни в сравнение с предишните мачове. Велизар Чернокожев блъска здраво със затворени очи. Има още мноого да учи това момче, надявам се престоят в Италия да му се отрази положително. За цял мач 40% в атака и 16 точки.... за 5 гейма. :oops: Жани Желязков влезе в петия гейм и веднага се усети разнообразие в нападението. Не знам защо Миро Живков по-рано не прибегна до тази смяна :oops: Четворките ни с 12 и 11 точки. Абе тотална трагедия.... слаба, много слаба игра. Естонците ни биха с техника :shock: Пуснати топки, технични удари по острия диагонал, а ние така и не можахме да организираме защитата си. Дано днес вземем бронза, че ако и тези момчета зациклят с четвъртите места.... :lol:

"Батковците" им с ново поражение 1:3 от САЩ в СЛ. Пак взимаме първия гейм и после губим 3 поредни. Интересно е, че водим 10:3 и после взимаме 10 точки до края. Чакаме днес повторението по БНТ :oops:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 юли 2016 18:20

И руснаците миналата година падаха на ред в Лигата, но сега са тръгнали към олимпийската титла.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 юли 2016 19:41

Taя година сме пълен краш.
Ако Пламен не събере за Световното братята Братоеви, Алексиев, Салпаров, Тео Тодоров и Ники Николов, нищо добро не ни чака.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 03 юли 2016 10:07

Трагедията във Варна е пълна! За пореден път показахме, че нямаме психика и след загубен важен мач не можем да съберем мислите си. :oops:

Снощи гледах нашите с Русия. Играхме изцяло с резерви, явно Пламен е решил да запази свежи всички титуляри, защото днес излизаме в мача на истината срещу Австралия. В интерес на истината младите се представиха много добре! Грозданови и Краси Георгиев много ми харесаха, Краси има и бърза ръка. Играха смело и безотговорно в първия гейм и водехме на Сборная почти до края, но в крайна сметка опитът и класата надделяха. Все пак хубава игра от нашите. Победа над кенгуратата ни осигурява първа дивизия и догодина. Дано най-накрая покажем добро лице. В интерес на истината мачът срещу САЩ не беше чак толкова лош. Може би беше и най-добрият ни мач в Лигата тази година, но отново в края допуснахме глупави грешки! Пламен опитва да разнообрази играта и като зациклим пуска Агонцев вместо Сеганов, но тази смяна за трети пореден мач е пагубна! :x :x Цецо Соколов блъска здраво и изобщо не мисли. Не може след едно тежко разиграване и поредица от спасявания в защита ти да блъскаш по троен блок с всичка сила :evil: Ми играй по блока, или подсигури атаката и се подготви за ново нападение.... такива селски изпълнения деморализират :x

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 юли 2016 01:22

ПОБЕДА!
ЖИВ Е ВОЛЕЙБОЛЪТ НИ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юли 2016 02:00

Победа с невероятна клизма срещу другия брашнян чувал в лигата, честито, предпоследни завършваме и отървахме изпадането. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 юли 2016 16:17

Оставаме в първа дивизия след мега-гига дерби с Австралия. Няма на какво да се радвам. Добре, че беше Скримов - най-добрият в мача. Но и не е изненада такава игра - Соколов още не е във форма, Сеганов прави много грешки, трябва му опит. Агонцев не показа по-добра игра, Пенчев не е в най-добрата си форма. Хареса ми Розалин, и като игра и това, че играеше със самочувствие. Има бъдеще в националния.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 юли 2016 11:03

Нищо не казвате за финалите на СЛ :oops: Снощи сърбите биха Италия с 3:2 в много драматичен двубой. Страхотна защита на сърбите, която им даде крила в петия гейм. Марко Ивович направи страхотен мач, лично за мен MVP. Младият им диагонал Лубурич пляска здраво, смело и безотговорно и направи силен мач. Никола Гръбич успява и да ги надъхва здраво на почивките. Като го гледах и се надявах това да се случва и при нас. На нашите почивки Пламен повече се възмущава как не сме отиграли и какво трябваше да направим. Понякога трябва и малко да се скараш, да ги нахъсаш, но това е друга тема :oops: В късния мач Бразилия детронира Франция след 3:1. Не вървеше сайдаута на франсетата и имаха сериозни затруднения. Льо Гоф и Льо Ру сбъркаха във важни моменти, Нгапет не беше под пара и само с блок аут на Рузие не става. Кевин Тили липсва на отбора, французите нямат добри варианти на скамейката, разчитат на една шестица и план успешен план Б липсва. Бруно Резенде за пореден път правеше чудеса- вдига от легнало положение на Сааткамп и той им пръска каските :shock: :lol: Силен мач и на Уолъс и най-важното-селесао направи по-малко грешки.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 юли 2016 12:51

Сърбия до момента има 5 загубени финала в Световната лига, дано на 6-ия опит успеят най-сетне. Бразилците си имат предостатъчно титли, 8 или 9 май бяха. В мачовете от предварителните кръгове, Сърбия би с 3:1 Бразилия в Белград, но, според мен, довечера Бразилия ще спечели. Дано не съм прав де. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 юли 2016 13:14

За 10-та титла излизат тази вечер. Сърбите играят страхотно, а Ковачевич с тая лява ръка е много опасен. Бразилците винаги са стоели добре на блок и играят страхотно в защита. Тази година може би ще е последна за голяма част от играчите и ще се търси подмладяване за новия цикъл, домакини са на ОИ, няма съмнение, че ще дадат яго газ лятото. Сърбите играят смело през центъра и довечера много зависи как ще им тръгне посрещането. Иначе от мача за трето място очаквам Франция да бие с 3:1. :roll:

Върни се в “Волейбол”