Ами извън състава са братята Братоеви, Тео Тодоров, Ники Николов, Тошко Алексиев, Салпаров... Като цяло някои от тези са в зенита на кариерите си, но мисля че не би трябвало да има спор, че са поне с класа отгоре над заместниците си, които се излагат в момента.
Приказките на Пламен за подмладяване са дрън-дрън... С "Мечката" Ананиев ли правим "подмладяване" ?
Поляците как можаха да съберат старите си играчи... И взеха, че станаха Световни Шампиони.
Ние нямаме кой-знае колко на брой класни ( от световна класа ) играчи, че да се отказваме от малкото, дето ги имаме.
Заради имагинерното "подмладяване" ... Дано не съм прав, но след Констатинов е много вероятно да настъпи потоп.
Просто защото МАЙ обиди прекалено много играчи, които могат да помогнат на отбора.
Волейбол - Всекидневна тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Волейбол - Всекидневна тема
Плачи го махнахме заради една провалена Световна лига и 3-4 успеха преди нея. С този треньор успех кога? Ако махнем двете победи над Германия в София всичко останало са люти провали, а отборът играе безобразно. Това кой липсвал е оправдание за пред децата. Важно е и кой играе.
Момчета, не го приемайте толкова трагично. Истината ни е, че в момента изобщо не сме световна сила, а сме просто един добър отбор от Европа. Слаби сме в много компоненти, липсва ни класа!
Пенчев е добър играч, но не е нещо специално. Тази година тотално разочарова- адски слаб в атака, не е особено висок и улеснява диагонала на противника, на всичкото отгоре прави грешки и в посрещането. Скримов също не е 2м, противниците ни атакуват главно през него, а Влади Иванов отзад трябва да седи с каска, че ще го убият. В центъра играе Гоцев, който се явява четвърти избор (след Виктор, Теди и Ники Николов), нормално е да е по-слаб от тях. Сеганов все още се учи, дебютант е. Има и хубави неща в играта му, но няма опит на високо ниво, прави грешки, свирят му двоен удар и т.н. Влади Иванов се справя добре отзад, но само с неговата защита не става. Цецо Соколов е много слаб в атака-около 40% всеки мач. Посрещането ни е слабост от край време и така и не можахме да го оправим този елемент. Един по-силен сервис, разбиват ни посрещането и Ники Пенчев вдига на Цецо Соколов, щото Сеганов не може да стигне. През това време троен блок чака атаката ни и ... точка за съперника.
Пламен вече 2 години прави една и съща малоумна грешка- включването на Градинаров за сервис.
Градинаров няма вкаран начален от ... не знам колко време. Но Пламен продължава да разчита, че той ще влезе и ще направи ас. Вчера беше върхът, когато изкара Сеганов и вкара Миро за сервис.
Добре, ама в този случай разчиташ изцяло и единствено на ас, иначе сме обречени. Ако противникът прехвърли топката кой ще вдига ?! Миро Градинаров ще играе бърза контра с центъра ли ?!? Абсолютна грешка на Константинов, който не знам как му хрумна тази идея. Още повече, че е много по-трудно за един състезател да влезе от квадрата само за силен сервис, когато се е вдървил от 20 минути стоене. По-логично е да смениш състезател с един флот сервис, който да затрудни посрещането, да ни даде възможност да се подредим за плътна блокада.... така просто влиза някой да изпляска топката 3 метра в аут или да се опита да скъса мрежата.
Продължаваме и да изпълняваме флот в либерото им, което е още по-дразнещо. Елементарни тактически грешки, които ни изяждат главата. Поне тактически да стоим добре, след като не можем да разчитаме на класата си. 
-
THE G.A.M.E
Към тактическите грешки бих добавил и липсата на атаки тип блок-аут, които са страхотно оръжие, когато имаш троен блок насреща.
Имаме играчи с необходимата техника, просто тоя вид атаки не са ни приоритет.
На нас като ни тръгне блока, особено срещу силните съперници, почват да ни цакат именно с блок-аутове.
Т'ва толкова пъти се е случвало срещу Полша, Бразилия, Италия, Русия и ест. Франция... Чак бяс ме хваща.
На нас като ни тръгне блока, особено срещу силните съперници, почват да ни цакат именно с блок-аутове.
Т'ва толкова пъти се е случвало срещу Полша, Бразилия, Италия, Русия и ест. Франция... Чак бяс ме хваща.
THE G.A.M.E написа:Към тактическите грешки бих добавил и липсата на атаки тип блок-аут, които са страхотно оръжие, когато имаш троен блок насреща.
На нас като ни тръгне блока, особено срещу силните съперници, почват да ни цакат именно с блок-аутове.![]()
Франция играят яко с блока. Рузие с блок аут ни съсипа в София. Нгапет при по-неудобни топки веднага я чуква в блока и топката отива в антената. При нас само Скримов играе с блока, за него е разбираемо-възпитаник на френската школа. В трудни ситуации точно тоя блок аут те изважда, ама.... При нас с това лошо посрещане е задължителен просто. И другото: в тези 4 мача досега не знам дали имаме и един пайп.
TodorT написа:THE G.A.M.E написа:Към тактическите грешки бих добавил и липсата на атаки тип блок-аут, които са страхотно оръжие, когато имаш троен блок насреща.
На нас като ни тръгне блока, особено срещу силните съперници, почват да ни цакат именно с блок-аутове.![]()
Франция играят яко с блока. Рузие с блок аут ни съсипа в София. Нгапет при по-неудобни топки веднага я чуква в блока и топката отива в антената. При нас само Скримов играе с блока, за него е разбираемо-възпитаник на френската школа. В трудни ситуации точно тоя блок аут те изважда, ама.... При нас с това лошо посрещане е задължителен просто. И другото: в тези 4 мача досега не знам дали имаме и един пайп.
Пайпове нямаме от години, а е решаващо срещу тежките противници да атакуваш с повече хора.Ние сме ясно предвидими.Даваме на бат' Цецо дето изнасилва топката и палим свещи..не става така.Атаката ни е посредствена, посрещането ни е посредствено, няма дух, няма опит - нормално е да падаме.Напушваше ме на смях как сме щяли да победим " непретенциозните " иранци, нали

Пълен позор и резил.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Не мога да повярвам. Водим в четвъртия гейм и Пламен прави рокада Сеганов за Агонцев ... и загубихме спечелен гейм 
Много бой изядохме, много нещо.
Хората с нас си оправят вече точковите и геймовите разлики.
Едно време отбори като Япония и Южна Корея служеха за тази цел в Световната лига, сега сме ние.

Хората с нас си оправят вече точковите и геймовите разлики.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Голяма излагация в турнира, играта им е катастрофална. На моменти изглеждат като аматьори, пълен хаос е на игрището.
С тази игра няма да е изненада ако отпаднем от първа дивизия.
С тази игра няма да е изненада ако отпаднем от първа дивизия.