Най-добър Втори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Re: Най-добър Втори

Мнениеот venci_1913 » 09 юли 2010 01:17

Бразилия ако ни бие с 3:2 класираме ли се?Aко първо се гледат победите , то тогава отпадаме :x
Последна промяна от venci_1913 на 09 юли 2010 01:18, променено общо 1 път.
Славия София

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 09 юли 2010 01:17

Ponko написа:Хахаха забавни сте! Бил съм без психика. Не просто гледам РЕАЛНО на нещата не си мечтая и фантазирам до преди няколко дена половината тука баха надъхани за злато! А сега? :lol: Не си правя илюзии,че ще бием Бразилия или Русия. Ние просто сме им подгласници и това е.Ще бием такива като Корея,Венецуела,Египет.Може би Япония и Китай и това е. Срещем ли Русия,Бразилия или Полша 3-ката ни е сигурна а вие всяка година таите надежда,че ги бием,но не става... това е...

Ми нямаш психика да,иначе не би си натяквал нихилизма на останалите. След този равностоен мач,да ми говориш за сигурна загуба утре....какво да говорим въобще? :shock:

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 01:20

SHAKOMINATORA написа:
Ponko написа:Хахаха забавни сте! Бил съм без психика. Не просто гледам РЕАЛНО на нещата не си мечтая и фантазирам до преди няколко дена половината тука баха надъхани за злато! А сега? :lol: Не си правя илюзии,че ще бием Бразилия или Русия. Ние просто сме им подгласници и това е.Ще бием такива като Корея,Венецуела,Египет.Може би Япония и Китай и това е. Срещем ли Русия,Бразилия или Полша 3-ката ни е сигурна а вие всяка година таите надежда,че ги бием,но не става... това е...

Ми нямаш психика да,иначе не би си натяквал нихилизма на останалите. След този равностоен мач,да ми говориш за сигурна загуба утре....какво да говорим въобще? :shock:

Всичко е в тяхните ръце.Ако Бразилия реши да ни пусне на финалите ще ни пусне,но ако реши да ни махне и играе нямаме шанс! ;) Така,че се молете утре да излязат с резервите,че да не се окажа прав. Ако се класираме според мен може да бием само Германия и може би Куба или Аржентина, но Русия и Бразилия... Ако продалжим в на финалите и са паднем в 1 група с Бразилия пак или Русия нямаме шансове да излезем от нея...

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 09 юли 2010 01:22

venci_1913 написа:Бразилия ако ни бие с 3:2 класираме ли се?Aко първо се гледат победите , то тогава отпадаме :x

УИтре задължително победа независимо с колко , само това ни устройва , защото геймовете на Сърбите са 32 , а наще при 3:2 за Бразилия стават 31 спечелени . 2 пъти сме били Бразилия , единия път с 3:0 на финалите на лигата в Русия , другия на финалите в Полша с3:2 , така че съм оптимист... Стига с тва пускане бе , тва да не е кръг от А гр. ФК Коко Динев с/у Пирин или който и да е ... :shock:

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 09 юли 2010 01:28

Ponko написа:
SHAKOMINATORA написа:

Всичко е в тяхните ръце.Ако Бразилия реши да ни пусне на финалите ще ни пусне,но ако реши да ни махне и играе нямаме шанс! ;) Така,че се молете утре да излязат с резервите,че да не се окажа прав. Ако се класираме според мен може да бием само Германия и може би Куба или Аржентина, но Русия и Бразилия... Ако продалжим в на финалите и са паднем в 1 група с Бразилия пак или Русия нямаме шансове да излезем от нея...

Разбира се! Победим ли,ще е защото Бразилия ни е легнала. Много хора като теб страдат от това,че не могат да ценят чуждия успех. Стига да се класираме,можем да победим всеки с малко късмет.

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 01:35

Явно не ти е ясно,че ако Бразилия реши ще ни изхвърли като мръсна котка. Утре ако излязат с резервите ще се радваш ли,че титулярите на България бият резервите на Бразилия? И всички ще сте доволни... нали? ГОляма работа! Това ще значи,че са легнали,че има някаква уговорка.
Резенде: ''Гоним 2 победи, абсурд е да се договорим с България''
;)

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 09 юли 2010 01:37

spartaka написа:Споко,незнам,но си мисля(вътрешно чувство),че сякаш бразилците утре няма да си дават много зор,все си мисля,че ни уважават много като отбор и ще искат ние да сме заслужено на финалите,Резенде е пич,поне така си мисля де,но го има и варианта,както винаги става наще да се спекат от задължителната победа.....Но колегата е прав,футбола ни и волейбола не могат да се сравняват,във волея сме нещо като Холандия,Испания на футбол,просто няма и капка сравнение,а момчетата са герои,както каза Резенде,би искал половината отбор на БГ да играе за Бразилия,това малко ли говори бе,келеши дето плюете,дори и да отпаднат,ще ни боли,но пак ще са си най-добри.Колко от нас реалистите,като чухме жребия за Световната лига си мислеха,че сега ще спорим до последно с бразилците за 1-то място-малко сме били,именно затова нашите са герои,групата беше тежка,няма как да е по друг начин щом вътре са Бразилия.Успех утре на наще и напред към Аржентина,да мажем жабарчетата,с кеф ще гледам,ако сме срещу тях :mrgreen:

Оф, пич. Толкова наивно. Нито някой си върти далаверите зад гърба ни (Сърбия-Италия), нито големите отбори ги е еня за нас или някой друг (Бразилия). В световната лига всеки играе за максимума точки, победи и купи. Няма пускане, лягане, слагане и тем подобни. Много е простичко, но точно най-простите неща някои българи не им се отдава да ги разберат. Жалко.

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 09 юли 2010 01:40

Ponko написа:Явно не ти е ясно,че ако Бразилия реши ще ни изхвърли като мръсна котка. Утре ако излязат с резервите ще се радваш ли,че титулярите на България бият резервите на Бразилия? И всички ще сте доволни... нали? ГОляма работа! Това ще значи,че са легнали,че има някаква уговорка.
;)

http://vbox7.com/play:aec0c3a2 Имаш много поздрави от Анталия !!! Е тука пак ни пуснаха , понеже беше пръв мач и за двата отбора ирешиха да ни зарадват ! Аре лягай си вече

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 09 юли 2010 01:40

Ponko написа:Явно не ти е ясно,че ако Бразилия реши ще ни изхвърли като мръсна котка. Утре ако излязат с резервите ще се радваш ли,че титулярите на България бият резервите на Бразилия? И всички ще сте доволни... нали? ГОляма работа! Това ще значи,че са легнали,че има някаква уговорка.
;)

Ами много хубаво цитираш Резенде, казал си го е човекът. Така че недей да говориш за лягания и ставания. И двата отбора ще се хвърлят утре, а кой ще победи - остава да разберем. Те и днес бразилците бяха с резервите, ма ти гледаш волей от кога беше... 1-2 години? :oops:

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 01:43

Cukyens написа:
;)

http://vbox7.com/play:aec0c3a2 Имаш много поздрави от Анталия !!! Е тука пак ни пуснаха , понеже беше пръв мач и за двата отбора ирешиха да ни зарадват ! Аре лягай си вече

Да и те после те взеха златото нали? Това се нарича тактическа загуба пускаха ни нас напред.А после те си взеха благородния метал нали?!

Върни се в “Волейбол”