България-Русия- всички коментари тук!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България-Русия- всички коментари тук!!!
дано утре играят по същтия начин защтото преди чета интервюто на Тетиухин много за разочаровани от слабата им игра и изненадани от добарата на нашите за утре се вдигат на живот у смърт за победа нямат друга алтернатива така че ни чака тежък мач дано повторим играта от днес дай боже ако победим утре сам сигурен в класирането за финалите най вероятно щте саберем 27 точки до края Русиа с 21 и Куба с 21
да прав си по-принцип но мисля че Владо няма да се усети толко кагото напусне националния и Дани и Боян и Соколов са добра алтернатива за диагоналите стига да имаш добар отскок и трябва да е мощтен а ние имаме супер негови заместници а за Пламен трудно трудно е да се замести нали видя защто трениора на Ираклис го даржеше контузен на игрището в шампоинската лига 8% атака и 90 % посрещтане така че той е незаменим
Ivanov84 написа:Милушев е много мощен играч,но играе еднотипно.Гледал съм му всичките мачове в национала и мога да кажа едно - топка,бита от Милушев-мине ли през блока-просто няма спасяване за противника.Хванат ли го на блок обаче-рикошета е неспасяем,но в нашето поле.Милушев не влага почти никаква техника,нито веднъж(гледал съм го и това е факт) Дани не е играл технично за блок аут или пусната топка.Той е от т.нар. тип "млатач"-би ни свършил работа срещу отбори като Япония,но ако противника го е разучил,Милушев става почти безполезен точно поради липсата си на техника.Цецо Соколов си е подходящ заместник на Владо,а и Боян скоро ще се върне със неговата бърза лява ръка и неудобен за противника сервиз(по мое субективно мнение-по коварен и труден от този на Матей).За съжаление Дани Милушев е диагонал-ако беше посрещач,щеше да е твърд титуляр.
А колкото до Владо-това е уникален играч,лидер,притежава страхотен хъс,и съчетава мощ и техника по великолепен начин.Рядко добър играч,но не е първа младост.Може да ви звучи странно,но въпреки таланти като Цецо и Боян,оттеглянето на Владо ще подейства по-зле дори от това на Пламен.Надявам се тогава да няма подобни сътресения.А Светозар Иванов кърти отвсякъде-блокада,сила,височина,сервиз.Жалко че е на 31 години,но с такава игра ще помогне доста на европейското и световното.Гайдарски ми хареса с хитрия си сервиз,а Ананиев да го взимат в чужбина(Италия или Русия),защото въпреки непостоянството си, е много добър играч.+
Зарко на 31 ли е? Е баси! Но Пушката изкара до 35, а центровете не се хабят толкова. Освен това Ники Николов е много добра опция. Виждаме че Сеньор Пранди бързо се ориентира и в качествата на Христо Цветанов, пуска го в някои моменти, но не само заради блокади, ами за да използва "поразяващата" ръка. И за мен Боян е много добър, сега не искамм да го сравнявам с Милушев, обаче Боян има е баси китката. Как насочна топката при атака, като сърп му е ръката. Боян и Владо са си идеална двойка. Милушев и Соколов са наследниците. Но Дани няма късмет засега. Остава в сянката на другите дасега. Но ние имаме на диагонал и забравих му името, но игра срещу ЦСКА сега в ШЛ в един полски отбор. Иванов ти си прав, че Владо има едно много важно качество, че той е лидер в сегашния отбор и затова задължително трябва да е сред титулярите. Едно време и Владо беше млатач, но ето сега се вижда как играе и по блокада и я пуска. Така че и Дани може да ги научи тия неща , те идват с опита. Но мен ме учуди Ананиев днес кви топки направи, с пускания и по блокада. Браво!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
е да неслучайно е играч на мача признаха го всички и Руснаците даже
Пламен си е Пламен и е голям играч и още по-голям човек.Може би най-добрия посрещач в света в момента,със неудобен и сравнителноо силен сервиз,но донякъде поради годините -със слаба атака т.е. донякъде функциите му се припокриват с тези на либерото Салпаров.От Цецо Соколов при добро развитие на нещата в Тренто може да излезе следващия Матей-дори маниерите му при биене на сервзиз са подобни на Казийскиpalop написа:да прав си по-принцип но мисля че Владо няма да се усети толко кагото напусне националния и Дани и Боян и Соколов са добра алтернатива за диагоналите стига да имаш добар отскок и трябва да е мощтен а ние имаме супер негови заместници а за Пламен трудно трудно е да се замести нали видя защто трениора на Ираклис го даржеше контузен на игрището в шампоинската лига 8% атака и 90 % посрещтане така че той е незаменим

е Иванов ти как казваш че утре все едно да неизлизаме да играем все едно сме загубили вече спокойно неса страшни Руснаците Кубинците ги бяха почти били и в 2рия мач от това което гледах но там 2,3 грешки на разпределителя им накрая им попречи да вземат и 2та мача така че спокойно не са толкова страшни щте видиш че и утре ако играем като днес и вземем най важния според мен 1ви гейм щте се пречупят отново руснаците и щте ги победим мисля класически с 3:0
Това за трите точки при 3:1 и 3:0 май е новост. Начи при 3:2 1 точка, а при 3:1 3 точки. Незнам то и във футбола едно време даваха 2 точки за победа, после станаха 3 точки. Иначе е верно че нашите са непостоянни и целия свяят ни знае че можем да бием всеки и да паднем от всеки. Но това е тъпо, дано се промени това.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Имаш в предвид Смилен Мляков от Ченстохова(полша).Той е голям играч с голямо сърце,добър и опитен,доказал се в чужбина(италия,полша).Единственият,за който се чудя на Пранди защо не го повика.Вероятно защото иска да налага по-младите-Боян и Цецо,но все пак Мляков е много стабилен играч,жалко за него наистина.Иначе Дани Милушев е на 25-демек има време,но много класни диагонали имаме в това поколение,конкуренцията е жестока.Иначе Милушев следващия сезон ще играе в Корея-много ми е смешно като си представя как ще маже жълтурите с мощните си забивки.Засега това е положението-имаме 4ма много добри диагонали-от които играе само един и още един-резерва.Цецо Соколов играе и като посрещач,така че ми е интересно като какъв ще го профилират във Тренто-посрещач или диагонал.Матей също е играл и на двата поста,а да не забравяме и "посрещача" Боян Йорданов срещу китайците на олимпиадата-беше толкова стабилен,че жълтите така и не се усетиха да насочват систематично сервисите си срещу него.danko_sot написа:Зарко на 31 ли е? Е баси! Но Пушката изкара до 35, а центровете не се хабят толкова. Освен това Ники Николов е много добра опция. Виждаме че Сеньор Пранди бързо се ориентира и в качествата на Христо Цветанов, пуска го в някои моменти, но не само заради блокади, ами за да използва "поразяващата" ръка. И за мен Боян е много добър, сега не искамм да го сравнявам с Милушев, обаче Боян има е баси китката. Как насочна топката при атака, като сърп му е ръката. Боян и Владо са си идеална двойка. Милушев и Соколов са наследниците. Но Дани няма късмет засега. Остава в сянката на другите дасега. Но ние имаме на диагонал и забравих му името, но игра срещу ЦСКА сега в ШЛ в един полски отбор. Иванов ти си прав, че Владо има едно много важно качество, че той е лидер в сегашния отбор и затова задължително трябва да е сред титулярите. Едно време и Владо беше млатач, но ето сега се вижда как играе и по блокада и я пуска. Така че и Дани може да ги научи тия неща , те идват с опита. Но мен ме учуди Ананиев днес кви топки направи, с пускания и по блокада. Браво!

Ivanov84 написа:Имаш в предвид Смилен Мляков от Ченстохова(полша).Той е голям играч с голямо сърце,добър и опитен,доказал се в чужбина(италия,полша).Единственият,за който се чудя на Пранди защо не го повика.Вероятно защото иска да налага по-младите-Боян и Цецо,но все пак Мляков е много стабилен играч,жалко за него наистина.Иначе Дани Милушев е на 25-демек има време,но много класни диагонали имаме в това поколение,конкуренцията е жестока.Иначе Милушев следващия сезон ще играе в Корея-много ми е смешно като си представя как ще маже жълтурите с мощните си забивки.Засега това е положението-имаме 4ма много добри диагонали-от които играе само един и още един-резерва.Цецо Соколов играе и като посрещач,така че ми е интересно като какъв ще го профилират във Тренто-посрещач или диагонал.Матей също е играл и на двата поста,а да не забравяме и "посрещача" Боян Йорданов срещу китайците на олимпиадата-беше толкова стабилен,че жълтите така и не се усетиха да насочват систематично сервисите си срещу него.danko_sot написа:Зарко на 31 ли е? Е баси! Но Пушката изкара до 35, а центровете не се хабят толкова. Освен това Ники Николов е много добра опция. Виждаме че Сеньор Пранди бързо се ориентира и в качествата на Христо Цветанов, пуска го в някои моменти, но не само заради блокади, ами за да използва "поразяващата" ръка. И за мен Боян е много добър, сега не искамм да го сравнявам с Милушев, обаче Боян има е баси китката. Как насочна топката при атака, като сърп му е ръката. Боян и Владо са си идеална двойка. Милушев и Соколов са наследниците. Но Дани няма късмет засега. Остава в сянката на другите дасега. Но ние имаме на диагонал и забравих му името, но игра срещу ЦСКА сега в ШЛ в един полски отбор. Иванов ти си прав, че Владо има едно много важно качество, че той е лидер в сегашния отбор и затова задължително трябва да е сред титулярите. Едно време и Владо беше млатач, но ето сега се вижда как играе и по блокада и я пуска. Така че и Дани може да ги научи тия неща , те идват с опита. Но мен ме учуди Ананиев днес кви топки направи, с пускания и по блокада. Браво!Ако Соколов го направят посрещач,Дани Милушев е почти сигурен титулян след няколко години,естествено ако запази добрата си форма.
Радо Стойчев каза в едно интервю че взима Соколов за диагонал

Отборът,който победи с 3 на 0 или 3 на 1 получава 3 точки,а загубилият-0.Отбор,който победи с 3 на 2 получава 2 точки,а загубилият-1 точка.Утре не че не може да победим,но нашите са толкова непостоянни,че вече незнам какво да очаквам.Знам че могат да бият всеки,но могат и да паднат от всеки.Интересно каква игра ще покажат руснаците-не подценявайте този фактор.Надявам се лъвът пак да надвие мечкатаdanko_sot написа:Това за трите точки при 3:1 и 3:0 май е новост. Начи при 3:2 1 точка, а при 3:1 3 точки. Незнам то и във футбола едно време даваха 2 точки за победа, после станаха 3 точки. Иначе е верно че нашите са непостоянни и целия свяят ни знае че можем да бием всеки и да паднем от всеки. Но това е тъпо, дано се промени това.