Хитрата лисица Найден

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Re: Уволянват Найденов след провала в Световната лига

Мнениеот sweetchinmusic » 08 юли 2012 21:25

radorezila написа:
bez-nick написа:Според мен Камило Плачи трябва да ни води на Олимпиадата

Камилo Плачи кой ли ще го оПлачи. Докато г-жа стойчева мъти водата около националите отбора няма да се оправи. Все пак Найден постигна най големия ни успех от Пранди насам, защото при стойчева и полуфинал не бяхме играли :lol:

Найденов не е направил нищо. Цялата работа беше на Стойчев. Какво пък може да направи за 2 дни от когато стана треньор. Днеска пък какво чеше Братоев по главата все едно му е вълшебната лампа. Не забелязвате ли, че от когато той дойде не можем да си повдигнем топката като хората. Вие нито знаете защо е напуснал Стойчев, нито знаете нещо друго освен да оплювате всеки, който ви падне.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 08 юли 2012 21:28

Домакини сме на лигата, толкова мачове се изиграха но си задавам следния въпрос Къде аджеба е Лазаров?? Защо не е в залата този заслужил майстор на спорта??
Нов треньор ли търси??
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Re: "Хитрата лисица" Найден (продължение)

Мнениеот sweetchinmusic » 08 юли 2012 21:30

radorezila написа:Найден постигна 4-то място и полуфинал, а твоята любовница стойчев за 2 година не успя, да изиграе нито един полуфинал :lol:

sweetchinmusic написа:Найденов не е направил нищо. Цялата работа беше на Стойчев. Какво пък може да направи за 2 дни от когато стана треньор. Днеска пък какво чеше Братоев по главата все едно му е вълшебната лампа. Не забелязвате ли, че от когато той дойде не можем да си повдигнем топката като хората. Вие нито знаете защо е напуснал Стойчев, нито знаете нещо друго освен да оплювате всеки, който ви падне.

!!!!!!!!!! Съгласен съм с автора на темата.

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 08 юли 2012 21:31

sweetchinmusic написа:
radorezila написа:

Камилo Плачи кой ли ще го оПлачи. Докато г-жа стойчева мъти водата около националите отбора няма да се оправи. Все пак Найден постигна най големия ни успех от Пранди насам, защото при стойчева и полуфинал не бяхме играли :lol:

Найденов не е направил нищо. Цялата работа беше на Стойчев. Какво пък може да направи за 2 дни от когато стана треньор. Днеска пък какво чеше Братоев по главата все едно му е вълшебната лампа. Не забелязвате ли, че от когато той дойде не можем да си повдигнем топката като хората. Вие нито знаете защо е напуснал Стойчев, нито знаете нещо друго освен да оплювате всеки, който ви падне.

Не ме и интересува за какво е напуснал СТОЙЧЕВ само знам че БЪЛГАРИЯ години наред е страдала ВСЕ от предатели като СТОЙЧЕВ КАЗИЙСКИ и ЖЕКОВ .Това ние в кръвта заложено :?: :!:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 08 юли 2012 21:31

sweetchinmusic написа:
radorezila написа:

А какво ще кажеш за коментарите: Спокойно, Спокойно всичко се случва. Е то не се ли случи преди един месец.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 08 юли 2012 21:32

sandi74 написа:
arekusanderu написа:Радо Стойчев трябва да води националният отбор,но по стар български обичай-когато си добър и можещ............ти се пречи. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Радо го видяхме какъв "великолепен" национален треньор се оказа. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Когато ти се месят разни разбирачи на волейбола като теб,и Д.Л,винаги се стига до дъното....Стойчев е постигнал всичко в тази игра,защото ТАМ няма такива като теб.... ;) :lol:
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 08 юли 2012 21:33

То си му го пише в ник-а бе. :lol: Щом сам си го признава...
Изображение

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 08 юли 2012 21:34

mimi29 написа:Не ме и интересува за какво е напуснал СТОЙЧЕВ само знам че БЪЛГАРИЯ години наред е страдала ВСЕ от предатели като СТОЙЧЕВ КАЗИЙСКИ и ЖЕКОВ .Това ние в кръвта заложено :?: :!:

Тебе да не ти плащат заплатата няколко месеца, би ли останала.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 08 юли 2012 21:39

Невероятно е да се гледа как българите толкова много обичаме да смачкаме, унижим и злобеем срещу падналия. Вероятно в момента Радо Стойчев някъде в Италия дава купон заради загубата на националите. РАзбирам да ставаше дума за клубен отбор, но тук говорим за националния отбор на България. Ясно е, че Радо Стойчев е на светлинни години от Найден като треньор, двамата не могат да се сравняват. Само че единия го хвана страх да води България в Световната лига и Олимпиадата и се скри като плъх, а другият си сложи главата в торбата и сега поема цялата омраза върху себе си.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 08 юли 2012 21:40

Знам само, че намразих поляците.
Едно време така не са подкрепяли дори СССР.
Изключителна наглост.

Върни се в “Волейбол”