NiKsAnA_ss написа:То така може да се окаже,че сърбите да не се класират на 1/2 финал!
Дано!!!Щото според мен те са най-опасният ни конкурент в този турнир, нищо че ги мачкаме сега.Ако отпаднат още в групите ще бъде добре за нас.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NiKsAnA_ss написа:То така може да се окаже,че сърбите да не се класират на 1/2 финал!
RedeviL написа:NiKsAnA_ss написа:То така може да се окаже,че сърбите да не се класират на 1/2 финал!
Дано!!!Щото според мен те са най-опасният ни конкурент в този турнир, нищо че ги мачкаме сега.Ако отпаднат още сега ще бъде добре за нас.

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Жоржиньо написа:RedeviL написа:NiKsAnA_ss написа:То така може да се окаже,че сърбите да не се класират на 1/2 финал!
Дано!!!Щото според мен те са най-опасният ни конкурент в този турнир, нищо че ги мачкаме сега.Ако отпаднат още сега ще бъде добре за нас.
Че какво им е опасното,те се класираха за олимпиадата вече,тоя турнир не ги интересува

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост