България - Словения - 3:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Re: Софиянци посрамиха България

Мнениеот Hristos » 08 май 2012 22:30

за следващия мач залата не е ли разпродадена...нещо такова разбрах аз :roll:
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 08 май 2012 22:31

Аман от псевдофенове като автора на темата !! Залата ще се напълни идните дни ! Когато направите във Варна такава зала искайте домакинствата !! А и всичко е бизнес, като няма пари там - по малко капацитет => къде сте тръгнали ?!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 08 май 2012 22:32

Аз си мислех, че играе БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН отбор, а не Българския Софийски отбор, но явно съм се лъгал. То по тази логика и на мачовете на футболните национали само софиянци ходят, защото стадиона е в София, нали?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 08 май 2012 22:33

Предполагам потопът, който се изсипа над София е отказал много хора. В 19:05 м/у стадион Васил Левски и Орлов мост по посока Цариградско (респективно 4ти километър) водата стигаше до праговете на колата ми. Без да коментирам градушката, вятъра и всичко останало... Сериозна буря си беше. Авторът като мрази толкова "тъпити шопи", София и всичко свързано с нея може да се замисли дали да не смени клубната си принадлежност.... :roll:

castiel написа:Да връщат домакинствата във Варна , никога няма да оставим залата празна , всички са виждали каква е атмосферата във Варна !!! Може хората да са били пак толкова ама Варна е 250 хиляди а Софиа 2 млн ? и 11 000 немогат се съберат ..

Да ги връщат! Нямам нищо против. Като има посещаемост и атмосфера, защо не?

daniel875 написа:Това нещо шопа наистина не е като човека. Всичко му дават и той пак недоволен. И тук говоря за днешните шопи, дето нямат нищо общо с кореняците. В София живеят много хора, които не знаят какво правят в столицата на България. Просто си живуркат.

Тоест, ако не отидеш на волейболен мач не си човек и просто си живуркаш? :roll:
Последна промяна от McLovin на 08 май 2012 22:34, променено общо 1 път.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

nikec
Контакти:

Мнениеот nikec » 08 май 2012 22:33

предлагам на агитките на Левски и ЦСКА (и на другите де) казвам тези понеже са най големите за България, утре да се организират и да отидат на мача със Сърбия.
Тези момчета и отбор имат нужда от тях и от атмосферата която те могат да направят, знам че дори 10 процента от това което правят по стадионите ако предложат в залата..... там наистина ще настане истински ад за Сърбия.
Така че топката в във вас господа, покажете че сте Българи и подкрепете националният ни отбор.
За да не ме упреквате защо пиша това а не съм в залата ще ви кажа че съм на 400 км от София и е малко трудно в работен ден да присъствам.
Лека вечер.

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 08 май 2012 22:34

Hristos написа:за следващия мач залата не е ли разпродадена...нещо такова разбрах аз :roll:

Дано да е пълна утре,а не да говорят 2 седмици преди мачовете,че билети нямало и накрая фарс.А това с 25 лева цена на билета незнам пак коя умна глава го роди.

Айде успех и в утрешния мачб 8-) Българи Юнаци
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 08 май 2012 22:36

Аз не виждам какво лошо има в това 7000 човека да са разположени удобно в една модерна зала като "Арена Армеец", отколкото натъпкани като овце в миришещата на комунизъм Конгресна във Варна. При все, че тепърва в следващите мачове тази публика съм сигурен ще се увеличи почти двойно!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 08 май 2012 22:38

Срам и позор за така наречената "столица". Залата беше 1/5 пълна, коментатора започва със 7 000 зрители, във втория гейм "станаха" - вече 8 000- 9000 ! Ами това да не е нац. стадион бре ??? Във Варна има истинска атмосфера за волейбол !!! А и този коментатор вече не мога да го дишам ! Владо Николов това ,онова - имам чувството, че си бъркат в ануса с него ! Пък знам ли, може и да са баджанаци ! Или хомо - дружки !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 май 2012 22:39

Като посещение в мач с малък дразнител беше перфектно, но като атмосфера много, много зле, дори не можаха и да освиркват мощно словенците при изпълнение на сервизите.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Мнениеот goalkeeper » 08 май 2012 22:40

Kво мрънкяте, бре. Утре е важният мач!
Изображение

Върни се в “Волейбол”