siniq_fen написа:Викторчо, ти къде прочете за групите на финалите
Ето откъде било:
http://www.fivb.org/EN/volleyball/compe ... Finals.asp
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Викторчо, ти къде прочете за групите на финалите
Logical person написа:Eminem написа:Размазахме ги. Никакъв шанс дори гейм да вземат. Поляците дълго време няма да ги вали дъжд.![]()
Какви блокади, какво нещо, какви нас_рани физиономии...
![]()
Голям кеф е да отстраним надменните поляци. В Полша ни отписаха, ама голям бой ги бихме. Браво на нашите, страхотно играха.
Бразилците май ще са с резерви, ама дано да бият или поне два гейма да вземат.
Нашите да не се отпускат, защото при победа на САЩ, поляците със сигурност ще искат да ни отмъстят и да ни отстранят от финалите.
ТВ7 ли не може да излъчи един мач с качествен звук или наистина атмосферата в залата беше слаба ?
Бразилците може и да са с резервите, но ако изгубят и двата мача, а ние бием, ги изместваме от първото място. Което не знам в случая носи ли някакви позитиви.
Eminem написа:siniq_fen написа:Викторчо, ти къде прочете за групите на финалите
Ето откъде било:
http://www.fivb.org/EN/volleyball/compe ... Finals.asp
siniq_fen написа:Ясно. МерсиЗначи бой по Полша, хем за да ни уважават, хем за да се борим за първото място!
Logical person написа:Те поляците вече отпаднаха и на теория, та не ми се вярва да се хвърлят на живот и смърт, но знае ли човек.
Eminem написа:Logical person написа:Те поляците вече отпаднаха и на теория, та не ми се вярва да се хвърлят на живот и смърт, но знае ли човек.
Според мен ще искат отмъщение.
Karsa Orlong написа:Eminem написа:Logical person написа:Те поляците вече отпаднаха и на теория, та не ми се вярва да се хвърлят на живот и смърт, но знае ли човек.
Според мен ще искат отмъщение.
Какво отмъщение? Те могат да се сърдят само на себе си, с тази игра и Япония нямаше да бият. Разбира се, не искам да омаловажавам успеха на момчетата, те доказаха, че са голям отбор - и като качества, и като дух, и като тактика. Дано и утре прегазим жалкия полски надут балон
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост