Камило Плачи и Найден Найденов - фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Камило Плачи и Найден Найденов - фен тема
Тренера Найденчо гледа всеки път разборите на Плачи,все едно и той сега разбора какво трява да се прави. Всеки път е супер изненадан от това което говори Плачи.
Стенли ти можеш....
mertezaker написа:Найденчо е за комедийно шоу, няма такъв, прави прекъсване, гледа към ТВ екрана дали някой го гледа, кляка и семки 2 мин. хахахахахахах
Определено Плачи е човека който прави от ''нищо - нещо'', а Найден се муши между играчите и печели слава
Ако трябва и обръч да върти по време на мача, но да побеждаваме! Какво означава печели слава? Печели слава цяла България, не Найденов!
Печели лична слава искам да кажа, голямо самочувствие, а не е направил нищо с което да е помогнал, освен да казва няколко думи от богатия му речник

Ладаров доведе Стойчев, а преди това и Пранди. Той още не е отговорил на въпроса защо уволни Стойчев, преди това Пранди, а преди това един куп други треньори. Стойчев беше уволнен за един загубен мач. На световната лига на която бяхме домакини се провалихме, като не стигнахме до медалите и, ако отстояваше принципите си на уволнение, Лазаров трябваше да уволни Найденов.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Вярно е, че Камило следи статистиката и прави анализи, но той това го прави от 4 години! Разликата е, че сега вместо да го обяснява на старшията, пък той на момчетата всичко става директно. Найден добре води мача, реагира много бързо. И двамата си имат своето значение за отбора.
Колкото до уволненията, грешката на Лазаров е, че не изгони Радо след Европейското.
Колкото до уволненията, грешката на Лазаров е, че не изгони Радо след Европейското.
- mertezaker
- Контакти:
Печели лична слава искам да кажа, голямо самочувствие, а не е направил нищо с което да е помогнал, освен да казва няколко думи от богатия му речник
На всеки е ясно, че Плачи има по- голяма заслуга, но нямаше кой друг да е национален треньор в тази гореща ситуация, която се получи и според мен Плачи в сянка се справя отлично и отговорността не е върху него. Така че това ни е треньора, какъвто и да е!
[offtopic]Найден да няма проблеми с цигарите много кашля

mertezaker написа:Печели лична слава искам да кажа, голямо самочувствие, а не е направил нищо с което да е помогнал, освен да казва няколко думи от богатия му речник
На всеки е ясно, че Плачи има по- голяма заслуга, но нямаше кой друг да е национален треньор в тази гореща ситуация, която се получи и според мен Плачи в сянка се справя отлично и отговорността не е върху него. Така че това ни е треньора, какъвто и да е!
[offtopic]Найден да няма проблеми с цигарите много кашля[/offtopic]
[offtopic]По 2 кутии на ден, как няма да кашля

mertezaker написа:Печели лична слава искам да кажа, голямо самочувствие, а не е направил нищо с което да е помогнал, освен да казва няколко думи от богатия му речник
[offtopic]Найден да няма проблеми с цигарите много кашля[/offtopic]
Той кашля само когато го дават камерите

Първо да честитя ВЕЛИКАТА ПОБЕДА снощи на всички БЪЛГАРИ!!!
Относно споровете в тази тема - аз не мисля, че това е била идеята на автора. Въпреки че и аз съм на мнение, че по-логично беше поне да завъртят Найденов и Плачи (Найденов да е помощник) в момента това няма никакво значение. Отбора играе по начин който не сме виждали много отдавна. Замислете се - колко години минаха откакто Любо Ганев, Димо Тонев, Мартин Стоев и всички останали в отбора играха толкова уверено!?! Момчетата са си повярвали и няма значение дали Найден е Айден, важно е че са наместили отбора перфектно. Плачи си върши своята работа, няма нищо против да е в сянка и не забравяйте, че той сам отказа да стане треньот, тоест предпочита ролята на помощник. А все пак и не е националния отбор на Италия. Вчера като го гледах след мача почти се беше разплакал заедно с всички момчета - ами не искам да намесвам и тях в темата, но в момента Плачи е по-голям българин от Казийски, Жеков и Стойчев!!! Не е ли така?
Още едно мое мнение е, че като че ли без Матей в отбора има значително по-малко напрежение и много вариативност. Аз толкова различни атаки в един мач от нашите не бях гледал май никога! Всеки един се включи ПЕРФЕКТНО снощи. И все пак да не забравяме, че това е Германия, а срещу Русия нещата далеч няма да стоят така. Там вече наистина трябва да стане чудо. И все пак всички се надяваме на това, нали? Айде сога вече спорове за и против Найденов. Човека хвана вълната и се понесе, подкрепете го като истински българи!
Относно споровете в тази тема - аз не мисля, че това е била идеята на автора. Въпреки че и аз съм на мнение, че по-логично беше поне да завъртят Найденов и Плачи (Найденов да е помощник) в момента това няма никакво значение. Отбора играе по начин който не сме виждали много отдавна. Замислете се - колко години минаха откакто Любо Ганев, Димо Тонев, Мартин Стоев и всички останали в отбора играха толкова уверено!?! Момчетата са си повярвали и няма значение дали Найден е Айден, важно е че са наместили отбора перфектно. Плачи си върши своята работа, няма нищо против да е в сянка и не забравяйте, че той сам отказа да стане треньот, тоест предпочита ролята на помощник. А все пак и не е националния отбор на Италия. Вчера като го гледах след мача почти се беше разплакал заедно с всички момчета - ами не искам да намесвам и тях в темата, но в момента Плачи е по-голям българин от Казийски, Жеков и Стойчев!!! Не е ли така?
Още едно мое мнение е, че като че ли без Матей в отбора има значително по-малко напрежение и много вариативност. Аз толкова различни атаки в един мач от нашите не бях гледал май никога! Всеки един се включи ПЕРФЕКТНО снощи. И все пак да не забравяме, че това е Германия, а срещу Русия нещата далеч няма да стоят така. Там вече наистина трябва да стане чудо. И все пак всички се надяваме на това, нали? Айде сога вече спорове за и против Найденов. Човека хвана вълната и се понесе, подкрепете го като истински българи!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
Венелин написа:Вярно е, че Камило следи статистиката и прави анализи, но той това го прави от 4 години! Разликата е, че сега вместо да го обяснява на старшията, пък той на момчетата всичко става директно. Найден добре води мача, реагира много бързо. И двамата си имат своето значение за отбора.
Да, Радо дори сам трябваше да си тръгни тогава. Що се отнася до Лазаров, той с тези успехи без да ще улучи джакпота. Това някак ще удължи оставането му на поста. Но нека продължаваме така, да спечелим титлата дори да е случайно, а оставането на някаква номенклатура на поста дори некадърна няма да е от значение.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Аз свършвам с темата тук, че да не ги урочасаме. Наденов, Плачи и останалите да са живи и здрави и успех днес срещу Русия.