Какво постигна Радо Стойчев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Локомотив1926
Контакти:

Re: Какво постигна радо

Мнениеот Локомотив1926 » 16 сеп 2011 06:11

sMotLiO написа:
marmi52 написа:8-)

За съжаление трябва да се съглася с голяма част от написаното. Въпреки, че ми е безкрайно симпатичен, Радо Стойчев се провали жестоко на това европейско първенство.
Ако решението да бием Германия е негово - трябва да поеме отговорността си !

За теб е по-важно едно продължаване постигнато по нечестен начин с висша низост от едно честно и справедливо към всички представяне? И да ми говориш,че треньора трябва да поеме отговорността,защото е спечелил даден мач,а не го е продал? Говориш уникални глупости.

Достойнството преди всичко . Дали сме 2-ри , 3-ти или 5-ти за мен лично е все е провал и няма да ми стане по - хубаво , че сме 3-ти вместо 5-ти .
[rimg]http://awa.hit.bg/4.png[/rimg] [rimg]http://awa.hit.bg/2.jpg[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/c.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/5.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/e.png[/rimg]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8TG2aw32e8k[/youtube][/offtopic]
[center]Изображение
Изображение[/center]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: Какво постигна Радо Стойчев?

Мнениеот olfix » 16 сеп 2011 06:51

Да говори някой тук в този форум срещу Радо е толкова глупаво,колкото платените драсканици срещу отбора във в."7 дни спорт".Откъде да ги извади той толкова волейболисти,които да са равностойни на Русия???Просто в момента имаме само 2 изключителни и още няколко добри,но в никакъв случай от нивото на руснаците играчи,това е.

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 16 сеп 2011 07:53

На всички ни се иска да бием наред, но това е положението.. По-добър избор за треньор нямаме, няма и да имаме скоро.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 16 сеп 2011 08:02

Мога да кажа само едно голямо БРАВо на наще момчета за представянето им и за играта.За такава малка държава да имаш такъв национален отбор по волейбол е нещо уникално.Да нямаш клубен волейбол да е на супер ниско ниво, а националния да е страхотен отбор.Неможе да искаме от тях чудеса да бият Русия при наличието, че те на всеки един волейболист имат един със равни качества.А за първенствното няма какво да им говорим, който следи знае какви имена играят там.Радо Стойчев за мен специално е велик треньор и е голям спорцмен.България никога не е правила сметки и игрички.Радвам се, че за пореден път ми създадаха емоция, защото поне може да очакваш да бият всички.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 16 сеп 2011 08:14

Alex написа:пп стойчев НИКОГА не бил виждал отбор да прави 70% успешна атака, това значи и че никога не е виждал отбор да се представя толкоа зле в защита като нашия днес.... смисъл тя атаката нали е срещу защитата, статистиката отразява и двата отбора, не само руснаците.

Добре де, като според теб защитата ни е слаба.... я ми обясни как се спасява топка през центъра, забита на втория-третия метър ?!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 16 сеп 2011 08:31

Levskar_90 написа:Първо за успехите на великия Радо Стойчев - загуби срамни от Япония, Германия, това му е старта. Фъндъка пуснат ни от руснаците да се класираме на финалите на световната лига. Там нов резил.

Европейско - пълен резил срещу Словакия. После Полша ни пусна мача, ще кажете защо, ами защото ставаха с 6 точки и нямаше после как да ни прецакат, а и знаеха че ще бием слабака Гелмания и тактически ни пуснаха победата. Последва победа срещу гиганта Естония. И се стигна до разковничето мача с Русия. Абе аджеба защо радко не падна от Германия и да се размине с Русия. Отговора е лесен - загуба от най силния отбор в момента в света и запазване на репутацията му, силно разклатена от резилите и слабите игре на лъвовете под негово ръководство.

Винаги облякан с костюмчето големия тренюр, пременен за резили. Забелязахте сигурно и облеклото на Алекно, подобно и Пранди беше с екип на БГ, а не се величаеше с костюмчето на големия треньор.

Алекно надигра Радо по - всички показатели, трябваше му само едно прекъсване, за да покаже грешките на своите и да почнат да мачкат - това се случи при 21:16 в първия гейм, който след прекъсването взехме с клизма и от там нататъка имаше един отбор Русия ...

П.С. Авторе, какво си постигнал ти, че да оценяваш какво е постигнал Радо Стойчев?

Другото, което не ми хареса е това как се нахвърли на Тодоров в 4-я гейм, сякаш момчето му е виновно, че от него чеп за зеле нестава. Чак ми стана жал за Тодоров, за малко не се разплака, заради нападките на това треньорче...

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА какво е спечелил Радко в Италия едно е да си клубен треньор, друго е да си национален. Пранди го изритаха като псе заради една сбъркана точка на Алексиев въпреки че ни направи трети на европейско, да видим Стойчев колко ще го търпят, след толкова резили ...

ЗА ФИНАЛ - Браво на момчетата за сърцатата игра, никога няма да кажа лоша дума за Вас, защото Вие сте големи и заслужавате уважението на целия народ. Поклон пред ВАС !!!

"Облякан"?!? Абе, прът селски, това, че за тебе такива понятия като "чест" и "достойнство" не значат нищо, не означава, че всички са толкова пропаднали... Евала на момчетата, че играха за победа срещу Германия. Колкото до мача с Русия-в момента руснаците са класа над всички останали и победа срещу тях е равна на подвиг. Ми я погледни какви са коефициентите на букитата за титла за руснаците и някои неща ще ти станат ясни... Но за да си истински шампион трябва да докажеш, че си най-добрия, а не п***а като поляци и бразилци. От тук до края на първенството, колкото и да ми е неприятно, ще стискам палци на руснаците да сцепят гъзовете на полските лайна...

П.С. Авторе, какво си постигнал ти, че да оценяваш какво е постигнал Радо Стойчев?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2011 08:44

olfix написа:Да говори някой тук в този форум срещу Радо е толкова глупаво,колкото платените драсканици срещу отбора във в."7 дни спорт".Откъде да ги извади той толкова волейболисти,които да са равностойни на Русия???Просто в момента имаме само 2 изключителни и още няколко добри,но в никакъв случай от нивото на руснаците играчи,това е.

А със Словакия,например,как стоят нещата?

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 16 сеп 2011 09:03

blue avalanche написа:
olfix написа:Да говори някой тук в този форум срещу Радо е толкова глупаво,колкото платените драсканици срещу отбора във в."7 дни спорт".Откъде да ги извади той толкова волейболисти,които да са равностойни на Русия???Просто в момента имаме само 2 изключителни и още няколко добри,но в никакъв случай от нивото на руснаците играчи,това е.

А със Словакия,например,как стоят нещата?

ОК, срещу Словакия играха слабо и допуснаха грешки. Но добре, че е пълно във форума с безгрешни хора...

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 сеп 2011 09:08

Някой да знае защо Боян Йорданов и Милушев не са в отбора.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 16 сеп 2011 09:13

Ей боклуци сега и Радо Стойчев ли е некадърник? Заради такива помяри никой не иска да работи в тая страна! На база на какво очакваш да сме европейски, световни, олимпийски и всякакви подобни състезания първи?!?!?! Ти за думата РЕАЛНОСТ чувал ли си? Много големи разбирачи се навъдиха! ОСТАВЕТЕ НАМИРА ОТБОРА ПОМЯРИ!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Волейбол”