ЦСКА-Закса(волейбол)19:30 пряко по канал 3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- cooldoctor
- Контакти:
Re: ЦСКА-Закса(волейбол)19:30 пряко по канал 3
ПОБЕДАААААААААААААААААААААА ОТКАЧАМММММММММММ ОТКАЧАММММММММММММММММММ ОТКАЧАМММММММММММ
- South_Park
Мисля , че вече премахнаха златния гейм
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- Red_Girl
- Контакти:
ЦСКА спечели! Браво на момчетата! Заслужаваме да победим и да играем на финал! Само ЦСКА! 
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

South_Park написа:Мисля , че вече премахнаха златния гейм
Последно казаха, че ще има. Така, че такъв е животът. Ще има мъки в реванша. Не мисля, че поляците ще се хвърлят да бият на нула, защото са по - опитни от турците, а и Швидерски като играе, става тежко.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Red_Girl написа: ЦСКА спечели! Браво на момчетата! Заслужаваме да победим и да играем на финал! Само ЦСКА!
Не, че нещо, но това е първата чиста победа на ЦСКА в Европа от много години.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Авалокитешвара
- Контакти:
POPCORN написа:Авалокитешвара написа:АААААААААААААААА
РАЗМАЗАХМЕ ГИ!!!!!!!!!!!!!!
Офтопик:
защото във волейбола гледаме качество а не количество!
Не е само това. Просто отношението на хората в клуба е различно. Не съм чувал за сръдни във волейболния ЦСКА, а и да има те не се раздухват и бързо утихват. До колкото си спомням момчетата не бяха взимали заплати доста време в един момент, но това не доведе до простотии и т. н. Просто във волейбола хората се държат професионално и всеки си гледа работата. Отделно, че явно си разбират от работата
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
- South_Park
Мислех че ще бием едвам с 3:2 или ще паднем , дори мислех да заложа да паднем , имах такова предчувствие, но супер че не се оказах прав , щом има златен гейм , искам на реванша да паднем 3 пъти с по 25:0 и да ги бием в златния 16:14

[/quote]
- leche_leche
- Контакти:
Страхотна победа,благодаря на всички,на публиката,на играчите ни,първа чиста победа,дано само не заблудим че са слаби и едва ли не сме ги отстранили.Днес направихме първата крачка,2рата ще е много по-трудно.Но аз вярвам в успеха.Още веднъж честито на всички ЦСКАри.Само ЦСКА!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
- POPCORN
- Контакти:
Авалокитешвара написа:POPCORN написа:Авалокитешвара написа:АААААААААААААААА
РАЗМАЗАХМЕ ГИ!!!!!!!!!!!!!!
Офтопик:
защото във волейбола гледаме качество а не количество!
Не е само това. Просто отношението на хората в клуба е различно. Не съм чувал за сръдни във волейболния ЦСКА, а и да има те не се раздухват и бързо утихват. До колкото си спомням момчетата не бяха взимали заплати доста време в един момент, но това не доведе до простотии и т. н. Просто във волейбола хората се държат професионално и всеки си гледа работата. Отделно, че явно си разбират от работата
съгласен съм!който си го може си го може!това са доказани волейболисти!играли в националния играли в едни от най-добрите отбори в Европа!при тях не всичко е пари, във волейнбола като цяло не дават толквоа големи заплати!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,