Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rebelheartous
- Контакти:
Re: Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
Публиката им е по-добра от нашата. Съжалявам, но това спокойно мога да го кажа. 
вече си лягам наистина ае лек ден на всички
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center][center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
rebelheartous написа:Публиката им е по-добра от нашата. Съжалявам, но това спокойно мога да го кажа.
да страшна е,затоа като поведохме и млъкнаха
Последна промяна от mursusaid на 14 юни 2009 05:21, променено общо 1 път.
За вас моряци ний живеем...
хахаха с тов апък актегорично не съм съгласен........Ккаво са под-обри,че са повече...чЕ ТЕ С АКАТО НА ТЕАТЪР ЧУВАТ СЕ СМАО КАТО ВОДЯТ..Глупсоти в 2 пъти по-малка зала във Варна атмосферата е в пъти по-добра
Бъркаш,.....В това поне ги водим-засега смао в това.... 
Пълна скръб сме. Мисля, че и сега ще го загубим. Просто ни няма. Това не е българския отбор от миналата година. Тия са некви женички дето се чудят какво да правят и на всичкото отгоре се и притесняват от 15 годишни дечица. Къде е Мартин.

Maria Mitsova написа:kartago написа:Maria Mitsova,
ами показваха, че мислим еднакво ! До колкото си спомням, волейбола в Куба е създаден от българи ! Чух от Сашо, че в момента играят в 14 000 зала !!!!!! Къде у нас такава ?!...... Разбита Югославия имат "Мала Маракана", стадион за 100 000 зрители, имат и зала за 15 000 човека !!! Е къде сме ние ?! Къде ни са ръководителите в спорта ?! Аман от тези тиквеници !!!!!!
Да, съгласна съм...макар, че тази зала не бих казала, че е някоя страхотна. Просто не са си съборили онова, което са имали от едно време. Какви управници, какви ръководители...Те ще дойдат, когато дойдат и победите, и медалите, за снимки и награждавания
Току що ме питаха, дали наистина си журналистката или някоя нейна фенка, за мен няма значение ! Но............., те ще дойдат ( управниците и ръководителите ), но за да могат нашите спортисти да се снимат с тикви , които са за рекордите на "Гинес" !!!!
botev/viewtopic.php?f=7&t=17157
Само погледнете и си изкажете коментара. Защото ние това няма да го траем повече. Просто ще отидем и ще ги смажем. Този път няма как да има прошка.
Само погледнете и си изкажете коментара. Защото ние това няма да го траем повече. Просто ще отидем и ще ги смажем. Този път няма как да има прошка.

niki_j написа:Пълна скръб сме. Мисля, че и сега ще го загубим. Просто ни няма. Това не е българския отбор от миналата година. Тия са некви женички дето се чудят какво да правят и на всичкото отгоре се и притесняват от 15 годишни дечица. Къде е Мартин.![]()
аБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ......Тук ми казаха,че съм бил песимист-не не съм пос-коро помян какво правиха тези мочмета преди 2,3 години с Марто и това коеот представляват сега......
Ми няма база за сравнение.........
Нашите доста по-черни съперници взеха втори гейм.Оставам оптимист.Един въпрос към колега от сайта-расизъм ли е да кажеш на българина че е българин и на чернокожите наши съперници.че са негри.А на циганите как да казвам за да не съм расист.