България - Русия 1:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Русия | 1/2 финал | 10.08.2012
Горещи сърца и хладни глави и този отгоре да ни гледа с две очи утре следобяд.
Този български отбор заслужава най-много от всички да разчупи прокобата на полуфиналите, която тегне вече 30 години над българските отборни спортове. Да не се изцепваме много! Русия е по-класният отбор!

3:0 за Русия. Очаквам нашите да ме опровергаят наи-малкото с добра игра.Доста бомбаджии имат руснаците , пък и блокадата няма да е така рехава като на германците. Очаквам битка отново с италианците за бронза , но и те няма да се държат толкова лежерно като първия мач.
Кой разпределител ще играе за руснаците? Как мислите?
Всички говорят все едно Русия мачка на всяко голямо състезание и го печели от раз... Напротив, нямат титла познайте от кога, от задължителната победа над нас през 80 - та година. Пожелавам на момчетата успех и да играят за тези, които са нямали този шанс срещу този съперник. Нека не забравяме, че спечелихме последния си медал от голямо първенство точно срещу Русия. Аз вярвам, че можем да победим. Ако и волейболистите си повярват, това може да се случи. Стига с това прекланяне пред този или онзи, щом отбори като Холандия и Сърбия са печелили Олимпиада, значи и ние можем. Няма абонирани за титлата, Бразилия дори има едва едно злато.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Не е вярно, Бразилия има две злата. А Италия няма нито едно, въпреки, че имаше супервелик тим през 90-те.
drvasko98 написа:Кой разпределител ще играе за руснаците? Как мислите?
Гранкин

Надявам се и вярвам, че можем да играем финал! Напред, момчета!!!
Само Левски!
- shotgun blues
- Контакти:
РУСИЯ е фаворит - това е ясно - диагоналът им Михайлов е машина,центровете им са много високи и са яки на блокада,от сервис също цепят яко
Дори и да загубим,ако играем добре -ще съм доволен..но ако загубим по начинът който беше с АРЖЕНТИНА - тогава ще си е много гадна загуба
Дори и да загубим,ако играем добре -ще съм доволен..но ако загубим по начинът който беше с АРЖЕНТИНА - тогава ще си е много гадна загуба
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
В този мач нямаме какво да губим.Руснаците са фаворит,но и ние трябва да се възползваме от шанса който ни се предоставя.
Съюза ни бие където ни хване. Според мен това е най-трудният ни съперник, но пък дано да стане чудо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5UU5CpJNt4s[/youtube]
НАПРЕД КЪМ ПОБЕДА !!!
НАПРЕД КЪМ ПОБЕДА !!!
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]