България прегази Германия 3-0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: България - Германия | 08.08.2012 | 23:30

Мнениеот siniq_fen » 08 авг 2012 15:30

Да не си ги броил , че да знаеш ? Аре стига с тия глупости, гледайте мача и подрепяйте нашите :!: :!: :!:
Само Левски!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 авг 2012 15:32

Cesc Fabregas написа:Това ти е най-вярното изречение от целия поуст. Естествено, че ги има. Навсякъде има. Въпроса е че в България те са много, ама МНОГО по-голям процент, отколкото на другите места. Тва надали можеш да го оспориш, след като ти си ги гледал тия хора в Слънчев Бряг, а аз имам доста подробни наблюдения на поне половината от изброните от теб, но в собствените им държави, което е мааалко по-адекватно като сравнение. ;)

Повече са. Но ако законите се прилагаха, според мен техния брой ще намалее.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 авг 2012 15:35

Българи, юнаци! Вярваме в успеха ;) Вече показаха до тук в турнира, че заслужават уважение!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 авг 2012 15:40

Eminem написа:
Cesc Fabregas написа:Това ти е най-вярното изречение от целия поуст. Естествено, че ги има. Навсякъде има. Въпроса е че в България те са много, ама МНОГО по-голям процент, отколкото на другите места. Тва надали можеш да го оспориш, след като ти си ги гледал тия хора в Слънчев Бряг, а аз имам доста подробни наблюдения на поне половината от изброните от теб, но в собствените им държави, което е мааалко по-адекватно като сравнение. ;)

Повече са. Но ако законите се прилагаха, според мен техния брой ще намалее.

"Ако, "може би", "Дали"...тва е все в сферата на пожеланията и в бъдеще време евентуално, ние говори за настоящия момент ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 08 авг 2012 15:43

Cesc Fabregas написа:
Eminem написа:
Cesc Fabregas написа:Я ми обясни само с какво е "виновен" той за това състояние? Виновен е, че сме най-жалката страна на света с това, че подкрепя друг волейболен отбор? :? И с какво е "предал" България? С това, че не седи пред телевизора като повечето от вас с ракия в ръка и да псува "мръсните съдии", щото "умирали от страх от великите българи и ги режели"? :? :lol:

Едното води до другото. Малките неща правят големите. Щом чувства, че е хубаво да подкрепяш чужд национален отбор, да се прекланяш на чужд народ, значи няма да му пука в един момент да прецака страната по някакъв начин. Най-жалката страна на света сме, именно защото има много национални предатели. По-ясно не мога да ти го обясня.

Пълни глупости, да ме прощаваш. България е най-жалката и нещастна страничка на света най-вече заради побъркания начин на мислене на 90% от населението и. Тук всички са с някакво невероятно самочувствие(вероятно заради "великата ни история"), имат се за нещо повече от останалите(а е точно обратното), съдят кой бил истински народ, коя страна била измислена и тн. В качеството си на какви, да го еа? На най-големите мързеливци, цървули, злобари, завистници и тн. Затова е такава необратима трагедия в България. Защото всеки вика "Кой е па тоя да ми каже на мене...(каквото и да е-да не си хвърлям цигарите през прозореца на колата, да се съобразя с нарежданията на шефа си и тн)".
Един от големите проблеми на българите е че приемат спортове като футбола, волейбола, бокса или каквото там като на някакви битки на живот и смърт, някакъв начин да си изкарат дълбоките комплекси спрямо нормалните страни на спортната площадка. Вечно тях ги режат съдиите, вечно тях нарочно ги преебават с допинг, изобщо всички се обединяват винаги срещу "великите българи", които стряскат всичко живо.

Това, че ти си такъв и обкръжението ти е такова, въобще не означава, че и останалите Българи са такива. Човек не трябва да съди единствено по себе си и средата в която е попаднал и живее.
Иначе подкрепяйте който си искате, но не плюйте по страната и народа си, защото точно това е признак на простащина и като го правите плюете по самите себе си, тъй като и вие сте част от този народ.
Отвръщавам се от подобни индивиди, друго чувство не мога да изпитвам към вас.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 авг 2012 15:49

Cesc Fabregas написа:"Ако, "може би", "Дали"...тва е все в сферата на пожеланията и в бъдеще време евентуално, ние говори за настоящия момент ;)

Ами в бъдеще нямаше да е така, ако сегашните политици не бяха едни от най-продажните хора в света.
И в настоящето нямаше да е така.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 авг 2012 16:04

Незнам някои хора какво се опитват да постигнат с проявяването на национален нихилизъм ?

Имам възможноста да работя с чужденци от не-малко националности, и 90 % от тях харесват българите и смятат, че сме хора на много добро ниво, дори и за ЕС.

Тука обаче влизат някакви българи и започват да ни обесняват, що за паплач били българите ...
Ами ако вие и близките ви сте такива, ние ( и още много други ) не сме. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 08 авг 2012 17:47

:o :shock: Бижутер , ти си странна симбиоза м/у нихилистичен кукуригалник и болен шизофреник.Пожеланието ми към теб е ,да се окаже ,че съседа ти е баща ,щото е по-мъжествен и по-умен от онзи другия ,ИСТИНСКИЯ :mrgreen:

Довечера смачкваме смешното тимче и се подготвяме за полуфинал :!:
А ,да ,и под "ние" имам предвид БЪЛГАРИТЕ ,да не си помислите друго :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от kamenitza на 08 авг 2012 17:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 авг 2012 17:49

Дано бием! Момчетата доказаха, че могат.
Българи ЮНАЦИ!

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 08 авг 2012 18:30

Кой ще е съдията довечера, знае ли се? Ако пак е ония пед@л дето ни коло всеки мач ще хвана самолета за Лондон и не отговарям:x

Върни се в “Волейбол”