Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:Това ти е най-вярното изречение от целия поуст. Естествено, че ги има. Навсякъде има. Въпроса е че в България те са много, ама МНОГО по-голям процент, отколкото на другите места. Тва надали можеш да го оспориш, след като ти си ги гледал тия хора в Слънчев Бряг, а аз имам доста подробни наблюдения на поне половината от изброните от теб, но в собствените им държави, което е мааалко по-адекватно като сравнение.
Eminem написа:Cesc Fabregas написа:Това ти е най-вярното изречение от целия поуст. Естествено, че ги има. Навсякъде има. Въпроса е че в България те са много, ама МНОГО по-голям процент, отколкото на другите места. Тва надали можеш да го оспориш, след като ти си ги гледал тия хора в Слънчев Бряг, а аз имам доста подробни наблюдения на поне половината от изброните от теб, но в собствените им държави, което е мааалко по-адекватно като сравнение.
Повече са. Но ако законите се прилагаха, според мен техния брой ще намалее.
Cesc Fabregas написа:Eminem написа:Cesc Fabregas написа:Я ми обясни само с какво е "виновен" той за това състояние? Виновен е, че сме най-жалката страна на света с това, че подкрепя друг волейболен отбор?И с какво е "предал" България? С това, че не седи пред телевизора като повечето от вас с ракия в ръка и да псува "мръсните съдии", щото "умирали от страх от великите българи и ги режели"?
![]()
Едното води до другото. Малките неща правят големите. Щом чувства, че е хубаво да подкрепяш чужд национален отбор, да се прекланяш на чужд народ, значи няма да му пука в един момент да прецака страната по някакъв начин. Най-жалката страна на света сме, именно защото има много национални предатели. По-ясно не мога да ти го обясня.
Пълни глупости, да ме прощаваш. България е най-жалката и нещастна страничка на света най-вече заради побъркания начин на мислене на 90% от населението и. Тук всички са с някакво невероятно самочувствие(вероятно заради "великата ни история"), имат се за нещо повече от останалите(а е точно обратното), съдят кой бил истински народ, коя страна била измислена и тн. В качеството си на какви, да го еа? На най-големите мързеливци, цървули, злобари, завистници и тн. Затова е такава необратима трагедия в България. Защото всеки вика "Кой е па тоя да ми каже на мене...(каквото и да е-да не си хвърлям цигарите през прозореца на колата, да се съобразя с нарежданията на шефа си и тн)".
Един от големите проблеми на българите е че приемат спортове като футбола, волейбола, бокса или каквото там като на някакви битки на живот и смърт, някакъв начин да си изкарат дълбоките комплекси спрямо нормалните страни на спортната площадка. Вечно тях ги режат съдиите, вечно тях нарочно ги преебават с допинг, изобщо всички се обединяват винаги срещу "великите българи", които стряскат всичко живо.
Cesc Fabregas написа:"Ако, "може би", "Дали"...тва е все в сферата на пожеланията и в бъдеще време евентуално, ние говори за настоящия момент
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост