1982 написа:Xanko, пишеш пълни глупости, само и само да оправдаеш безчинствата на този кадър на режима отпреди 1989-а. Като ти чета мненията и се убеждавам колко прост народ сме - тоя краде от джоба ти, а ти тук обувките ще му излижеш.
А относно безчинствата - тези зали са лицензирани от БФВ, за провеждане на мачове от вътрешното първенство. Как така хем не отговаряли на условията за безопасно провеждане на мачове, хем са получили лиценз, а, експерте ?? Значи БФВ първо дава лиценз, после заявява, че залата Х нямала необходимите условия за безопасното провеждане на мачове в нея. Е, кой е виновен - Пирин ли, или БФВ, която е лицензирала тази зала ??
Доколкото помня в залата на Пирин се игра мач и заради безчинства по време на мача те бяха наказани за домакинство не се явиха за следващия и загубиха служебно напълно нормално за всяка бяла държава, а не като БФС Левски - Миньор на Овча Купел,защото Миньор се съгласили да играят там, а ЦСКА-Видима в Каварна въпреки, че Видима се съгласиха да играят на В. Левски.
А колкото да лиженето на обувки ами прочети горните ми постове там съм обяснил защо пиша, а и съм дал аргументи докато отсреща нищо смислено Волейбола е най-силния колективен спорт обаче, защото Стойчев иска оставката на УС и вие я искате, ама защо и кой ще дойде и накъде ще тръгне развитието на волейбола ТОЙ РАДО ИМА ИДЕИ АМА НЕ КАЗВА СЕГА ВАЖНО Е ДА РАЗБИЕМ РАБОТЕЩАТА СИСТЕМА ПЪК ПОСЛЕ..........ТИПИЧНО ПО НАШЕНСКИ.