''Арена Армеец'' е като на театър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: ''Арена Армеец'' е като на театър

Мнениеот Neo M » 30 юли 2011 23:01

Eminem написа:
Neo M написа:[offtopic]Като видя твое мнение във форума и все се каня да те питам нещо- тази мадама, от ляво на подписа ти, известна ли е или камерата я е хванала случайно сред публиката?[/offtopic]

[offtopic]Известна си е. Казва се Джина Карано.[/offtopic]

[offtopic]Мерси за отговора! Явно е известна, но аз ММА не следя и явно за това не съм чувал за нея.[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 юли 2011 23:10

Neo M написа:[offtopic]Мерси за отговора! Явно е известна, но аз ММА не следя и явно за това не съм чувал за нея.[/offtopic]

[offtopic]То и аз не бях чувал за нея. Случайно попаднах на тази снимка, а един от форума каза как се казва.[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 юли 2011 23:15

ros написа:1. Не съм от София но живея тук и се чудя и на "кореняк" софианците и на тези, дето само плюят столицата. Кво ви пречи на вас от Варна, ако сте фенове на волейбола да дойдете до София и пак да подкрепите отбора, за да докажете, че без вас не може.
2. Относно пълненето на залата - при тази сеирджийска обстановка днес просто спорт нямаше. Ако бяха си направи партийното събитие пред входа и симпатизантите на управляващите да си тръгнат, в залата щяха да останат само истинските фенове на отбора. Дет се вика - да я бяха открили в Банкя, а ние които обичаме волейбола щяхме да се насладим на мача.
3. Крайни коментари за посещаемостта трябва да се правят на официален мач, днес както казах и по-напред станахме свидетели на римейк на откриването на Олимпийските игри в Берлин.
Кой разбрал - разбрал

Истинските фенове ще посетят мачовете с Чехия и Франция. Аз ще бъда там

1. Ще дойдем, ама софианци да не се напъват как щели да направят уникална атмосфера, защото ги видяхме.
2. За Световната лига като сложат цени от 30-40 лв. дали и 3000 човека ще има.
3. Сами си го направиха.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 юли 2011 23:16

DALEBOTEV написа:
Cesc Fabregas написа:Леле леле, каква жалка картина сте. Ама не Софиянците, а тея дето говорите за "ние" и "вие". Независимо дали сте родени в София, Пловдив, Варна, Плевен или Видин, ВСИЧКИТЕ СТЕ БЪЛГАРИ, това не го ли схващате?! Малоумни ли сте или какво? Кво, като Рос не е от София, не можем да сме приятели ли? Или той да ме псува, щото съм "мръсен шоп"?! Не града в акта за раждане прави човека, а обратното. Повечето няма да схванете за какво става дума, защо ли се хабя. :roll:
Докато има "вие" селяните и "ние" гражданите, не чакайте да се оправят нещата, камо ли да се напълни някоя зала!!! :!: Тъпанарска история! :!:

Фабрегасе, ша одиш ли у Барцилона :)
Тук си много прав, СЕЛЯНИН е състояние на духа а не на акта за раждане.Аз съм чиста Майна и за прадядо ми са писали Ботйов и Захари Стоянов, как някой ще ме нарече селянин, като не знае от къде произхождат майка му и баща му. Забелязал съм, че това е комплексът на новите столичани, а не на софиянци.

Точно за това става дума ;) Няма значение откъде си, а какъв си ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

don
Контакти:

Мнениеот don » 31 юли 2011 01:22

Публиката беше доста слаба, това е вярно, понякога се получава се пеене на 4 гласа, защото без някои да даде тон е невъзможно 12 000 души да пеят в един глас, иначе се надявам да се намери свестен диктор за следващите двубой, защото този беше все 1 има погребение :o

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 юли 2011 01:36

Отново един куп глупости по оста София-останала част от България(думата провинция има различно значение от използваното тук).Не разбирате ли,че ние сме един народ,живеем в една и съща държава и никой град не е кой знае колко по-различен от останалите,дори столицата.Всеки човек има род,огромна част от хората,които днес живеят в градовете имат родители,баби и дядовци,прабаби и прадядовци и т.н. от коренно различни части на страната,затова цялото това перчене-вижте ме,кореняк еди какъв си съм,е повече от несериозно.До Освобождението и геноцидът,извършен от турците над старозагорското население,Стара Загора е най-големият град в България,след това Пловдив и след време,съвсем естествено,София.София е столица и благодарение на това е най-многолюдният,най-обширният,най-силният икономически град,което е повече от логично и близко до акъла,но за някои хора по-важно е разделението на ние и вие...Огромната вина за тоталното централизиране на страната има комунизма,който лишава хората от собственост,създава заводи,голяма част от които,непочиващи на никаква икономическа,географска,демографска и каквато и да било логика и ги прави обикновени работници,наблъскани в кутийки(панелки).И това не се отнася само до София,а до всички по-големи български градове.В този смисъл,що за човек трябва да си,за да се чувстваш повече от някого,само защото на баща ти или дядо ти са им отнели собствеността и са ги разпределили някъде по работа,те са останали там и ти се родил?Или пък дядо ти е бил партизанин,ходил е да обира мандри и от комунистическата банда са го направили някакъв си в града и се е срещнал с майка ти в дружеството,след което се е родил баща ти,а после и ти.Просто давам примери.Разбира се,всеки град си има и традиционно население,родове,които водят началото си от векове и т.н.Омразата по географски принцип,в рамките на една държава е уникална простотия.Местната гордост,самочувствие,чувство за принадлежност,традиции и т.н. са нещо хубаво,но не бива да се извращават в омраза.Да мразиш някого,защото е дошъл да работи в София или пък да мразиш някого,защото е от София,показва каква ти е ценностната система.Да слагаш под общ знаменател жители или гости на даден град също.Що се отнася до волейболната публика,такава тепърва ще се оформя в София,така,както се оформи и във Варна с годините.Хубаво ще бъде да се модернизира и залата във Варна,но дори и сега,тя отново може да приема мачове на националите-нещо,което ми се струва,че е задължитело.Примерно по един уикенд на издание на Световната лига.А и новата Арена не е предназначена само за волейбол,жалко,че не е подходяща за лека атлетика,това е царицата на спортовете,но за 118 млн. толкова,както се казва :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 юли 2011 02:15

vratar4eto написа:А във Варна като млъкнеше оня клоун (Dj-я, на който така и не му научих името) не беше ли същото? И в геймовете, в които падахме, срещу Русия не се ли чуваше морския бриз? За мене лично е същото. Като правим точки публиката е шумна - иначе мълчи. Проблемът е, че нямаме песни за националните отбори, които да пее агитката. А що се отнася до публиката - не повече от 6-7 хиляди билети бяха пуснати, въпреки че Бойко се правеше на Супермен в понеделник вечерта. Другите се раздадоха по ведомствата - както се вижда много от хората, които бяха по служба там вече са си тръгнали.

глупости... Варненската публика е в пъти по-шумна.... Не, че нещо, но в София винаги баскетболът се е тачел повече, в Пловдив футболът....
А и Варна волей наципналите играят почти от 10 години. За това време вече си има традиции във волейбола...
И диджея във Варна пък е най-малкото нещо което кара хората да пеят... Той дори караше хората да мълчат, просто е антипатичен...
Последна промяна от MORSKI на 31 юли 2011 02:32, променено общо 2 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 юли 2011 02:16

moriente написа:
canary написа: СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!!!

Защо тогава напирате да идват да учите, живеете и работите тук ??????

Може би точно защото се е првърнала в България и сме на този хал, че в другите градове няма нищо.,..
Стана като държава, нима това ти допада? М? Харесва ли ти пренаселеността на София?
Харесва ли ти да обиждаш другите на селяни?
Харесва ли ти да си забравил корените си?
Последна промяна от MORSKI на 31 юли 2011 02:34, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 юли 2011 02:20

Hellkeeper написа:Големи комплекси, голямо нещо... Жалки сте с тези спорове София - Провинция! Публиката бе трагична - факт, но бе трагична, заради свободния вход, заради това, че не бе официален мач, дали ще е така, когато сложат вход от 10 лева примерно?

Хайде оставям ви да си показвате комплексите!

а вие нямате комплекси нали... Той процеса е едностранен, нали?
Днес Фандъкова не каза случайно, че се радва, че повече мачовете нямало да се играят във Варна , нали?
Не поздрави Бойко, че мислел за София като за столицата и т.н...
Не се ли усещаш ти и другите поне малко, че от ваша страна комлпексите не са по-малки с това колко сме велики, я ги виж онези селяни, а? Не се правете на ощипани моми!
И двете страни на спора!
Последна промяна от MORSKI на 31 юли 2011 02:35, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 юли 2011 02:29

Cesc Fabregas написа:Леле леле, каква жалка картина сте. Ама не Софиянците, а тея дето говорите за "ние" и "вие". Независимо дали сте родени в София, Пловдив, Варна, Плевен или Видин, ВСИЧКИТЕ СТЕ БЪЛГАРИ, това не го ли схващате?! Малоумни ли сте или какво? Кво, като Рос не е от София, не можем да сме приятели ли? Или той да ме псува, щото съм "мръсен шоп"?! Не града в акта за раждане прави човека, а обратното. Повечето няма да схванете за какво става дума, защо ли се хабя. :roll:
Докато има "вие" селяните и "ние" гражданите, не чакайте да се оправят нещата, камо ли да се напълни някоя зала!!! :!: Тъпанарска история! :!:

За съжаление, омразата движи българина....
Това се опитвам и аз да им кажа и на двете страни, защото ми писна от ощипани "кореняк софиянци" и от самозабравили се хора от т.нар провинция... Писна ми от това деление и от двете страни!

Върни се в “Волейбол”