Невиждана истерия за билети за откриването на новата зала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Нови 5ооо билети пускат за Арена София

Мнениеот TodorT » 25 юли 2011 21:51

Въпросът е как са дадени ;) .... тези 10 000 билета са били предвидени да се дадат преди тези думи на Борисов!!! Ама важното е сега да дедем 5 000 и после да си направим реклама за още 5 000 от ценните хартийки... ;)

tolkata
Контакти:

Мнениеот tolkata » 25 юли 2011 21:53

Това сте софиянците .. едни големи глупави селяни ! Дават ви се 5000 билета, значи толкова можете да закупите вие прости ли сте ?

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 25 юли 2011 21:55

идват избори,човек си праи PR
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юли 2011 21:55

Ама как ги разбирате тия неща ? В кухнята на Бойко Борисов ли сте ? Атаките към правителството стават от жалки по-жалки..то не бяха критките заради картофите дето ги е съдил,заради едно куче,заради тениса на Бойко,утре очаквам опозицията да иска вот на недоверие заради тези билети.Не може ли,просто наистина да е задействал нещата и да е освободил още билети ? За кво ми е ПР на Бойко,при положение,че на 30 всички ще видите за какво става въпрос ?
Последна промяна от dunavfc на 25 юли 2011 21:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 юли 2011 21:56

gacobacov написа:Като дават 5000 - що толкова малко не ги ли е срам?
Като дават 10 000 - тоя па Бойко кво си прави ПР сега не го ли е срам?

няма угодия за вас..

Пич, не е в това проблема и ти го знаеш. На всички им беше ясно, че има огромен интерес за това събитие, а на никой не му стана ясно как така 7500 билета останаха запазени за някого. И защо след като веднъж обявиха от министерството, че са запазени за куцо, кьораво и сакато (в това число не влизат спортистите и деятелите, а на строителите вуйните им, на спонсорите дядовците им и на депутатите "секретарките" им) изведнъж идва "рицара на белия кон от хиподрума в Банкя", плюе на авторитета на Министъра на спорта (треньор на единствената ни олимпийска шампионка от Пекин) и излиза най-добрия точно няколко месеца преди изборите. Е не е нормално това, честно. Най-много съжалявам за Свилен Нейков - човек с огромно достойнство, който сега ще трябва да излезе лошия разпоредител на билетите, а ТОЙ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА.

Както и да е... Дано в блъсканицата, когато и да се състои тя, хората проумеят фарса в който участват
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юли 2011 21:57

Ще ви видя,как ще се биете и блъскате след 1 год. в тая същата зала,да видим тогава кой ви е виновен...

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 25 юли 2011 21:57

[offtopic]
tolkata написа: Дават ви се 5000 билета, значи толкова можете да закупите вие прости ли сте ?

Ти да не си филмов актьор? Гледал съм те в "От глупав по-глупав" нали? Значи хем се дават, хем се закупували? :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 25 юли 2011 22:07

ros написа:Ето ви Бойков ПР... Такава гавра с феновете никой не си е позволявал до сега. Никой не може да ме убеди в противното. Още от преди 2 седмици се знаеше , че има около поне 10 000 желаещи и сега изведнъж... "Ето ви 5 000 от мен".
Много ниско пада ББ с тази си изява, жалко за спорта ни :(

Това е кризисен ПР. Прави се некаде проблем и после тоя отива и се прави на супергерои на Марвел... ЕТООО АЗ НАРЕДИХ , АЗ ВИ СПАСИХ... мръсно леке... ще му се върне някои ден..
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 юли 2011 22:08

dunavfc написа:Ще ви видя,как ще се биете и блъскате след 1 год. в тая същата зала,да видим тогава кой ви е виновен...

Виж какво, аз бях готов да дам и десттачка за да посетя откриването на залата, защото наистина това е много хубаво събитие за спорта ни. Но така раздадени билетчетата (що ли маниера ми прилича на кебапчетата в Разград) просто са гавра с феновете на спорта.
Аз ще посещавам тази зала, защото обичам спорта и ще си плащам за това. Ако бях сред първите 5000 щях и да съм доволен, че съм успял да си взема билет. Сега обаче милостинята на Бойко ме обижда, просто не знам дали няма да съм му морално задължен в последствие ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юли 2011 22:18

ros написа:
dunavfc написа:Ще ви видя,как ще се биете и блъскате след 1 год. в тая същата зала,да видим тогава кой ви е виновен...

Виж какво, аз бях готов да дам и десттачка за да посетя откриването на залата, защото наистина това е много хубаво събитие за спорта ни. Но така раздадени билетчетата (що ли маниера ми прилича на кебапчетата в Разград) просто са гавра с феновете на спорта.
Аз ще посещавам тази зала, защото обичам спорта и ще си плащам за това. Ако бях сред първите 5000 щях и да съм доволен, че съм успял да си взема билет. Сега обаче милостинята на Бойко ме обижда, просто не знам дали няма да съм му морално задължен в последствие ;)

Аз съм тотално съгласен с тебе,че беше грешката този безплатен вход,ако целта е ПР много лошо,но според мен просто са си мисли,че залата няма да се напълни,което е грешка. Иначе,това че ти си готов да даваш редовно 10 лв. за спортни мероприятия е чудесно,но като цяло не сме много спортна нация.Нали се сещаш,че като отмине ентусиазма и играем примерно волейболен мач с Япония,ако има 5 хил, човека ще е страхотен успех.

Върни се в “Волейбол”