Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
gacobacov написа:Като дават 5000 - що толкова малко не ги ли е срам?
Като дават 10 000 - тоя па Бойко кво си прави ПР сега не го ли е срам?
няма угодия за вас..
tolkata написа: Дават ви се 5000 билета, значи толкова можете да закупите вие прости ли сте ?
ros написа:Ето ви Бойков ПР... Такава гавра с феновете никой не си е позволявал до сега. Никой не може да ме убеди в противното. Още от преди 2 седмици се знаеше , че има около поне 10 000 желаещи и сега изведнъж... "Ето ви 5 000 от мен".
Много ниско пада ББ с тази си изява, жалко за спорта ни
dunavfc написа:Ще ви видя,как ще се биете и блъскате след 1 год. в тая същата зала,да видим тогава кой ви е виновен...
ros написа:dunavfc написа:Ще ви видя,как ще се биете и блъскате след 1 год. в тая същата зала,да видим тогава кой ви е виновен...
Виж какво, аз бях готов да дам и десттачка за да посетя откриването на залата, защото наистина това е много хубаво събитие за спорта ни. Но така раздадени билетчетата (що ли маниера ми прилича на кебапчетата в Разград) просто са гавра с феновете на спорта.
Аз ще посещавам тази зала, защото обичам спорта и ще си плащам за това. Ако бях сред първите 5000 щях и да съм доволен, че съм успял да си взема билет. Сега обаче милостинята на Бойко ме обижда, просто не знам дали няма да съм му морално задължен в последствие
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост