България-Полша (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dream_team
Контакти:

Re: България-Полша (официална тема)

Мнениеот dream_team » 04 юли 2011 02:57

Мисля, че ще излезем от групата, но за полуфинал искам да срещнем Бразилия и този път да ги бием заради мръсните им номера на световното миналата година! Просто всичко се връща на този свят. Сърбите вече си го получиха! Сега е ред на бразилците!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 04 юли 2011 19:07

Спокоино.Не се изхвърляите.Играем на чужда земя.Нямате пълна представа за съперниците.Аржентинците са силни.Да не не казвам какви са Полша и Италия.Италиянците са в много добра форма, въпреки че паднаха от Куба с 3:0.Гледах мача.Трябва да се представим достоино.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 юли 2011 09:35

sirius123 написа:Спокоино.Не се изхвърляите.Играем на чужда земя.Нямате пълна представа за съперниците.Аржентинците са силни.Да не не казвам какви са Полша и Италия.Италиянците са в много добра форма, въпреки че паднаха от Куба с 3:0.Гледах мача.Трябва да се представим достоино.

Никой не се изхвърля. Факт е, че и трите отбора са на нашето ниво и спокойно можем да ги победим. Друг е въпросът дали ще го направим...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Ponko

Мнениеот Ponko » 05 юли 2011 14:07

Няма да е лесно,но дано покажат малко характер и поне да излезем от групата,то на полуфинала се знае че падаме с 3:0. :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 юли 2011 15:10

Ponko написа:Няма да е лесно,но дано покажат малко характер и поне да излезем от групата,то на полуфинала се знае че падаме с 3:0. :)

Не се знае знае ли се ;)
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 юли 2011 17:03

Viktor4o_Rs написа:
Ponko написа:Няма да е лесно,но дано покажат малко характер и поне да излезем от групата,то на полуфинала се знае че падаме с 3:0. :)

Не се знае знае ли се ;)

+1
Само Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2011 18:10

Въобще не трябва да си правим илюзии и заключения от мачовете на отборите в предварителните групи !
Особено що се отнася до Полша ...

Имайте напредвид, че поляците използваха мачовете си в предварителните групи за обиграване и подготовка на отбора си за финалната фаза.
Тоест, всичко им е било насочено с мисъл за най важната част от турнира ...
Каквито и проблеми да имат домакините, ако ни натиснат със сервис ( а те имат убийствен сервис ) ... ще приключим много бързо и брутално негативно !

Ние към момента сме много лесен за побеждаване отбор ...
Не ме разбирайте криво, лесни сме, за отборите със силен, насочен и точен сервис.
Разбият ли ни посрещането, от там се сцепва психиката ни и приключваме.
Неприятно, но факт !

Та аз лично се надявам, че под влияние на напрежението на поляците няма да им тръгне началния удар ...
Ако това се случи, навлизаме в коренно различен мач, който нашите ще спечелят с лекота, просто защото разполагаме като цяло с по-добрите волейболисти.

Италия също не са за подценяване ...
Да, те ни бяха клиенти, но при Мартин Стоев !
В последните си 3 мача имаме три загуби от италианците ...
Една при Стоев и 2 при Пранди.
Да не споменавам, че те в момента изживяват някакъв ренесанс във волейбола ...
Националният им определно се възроди в сръвнение с предишните години.

Аржентина си остават загадка ...
Отдавна не сме играли с тях.
А когато играхме преди години, въпреки, че разполагахме с неминуемо далеч по силен отбор, те пак ни създаваха проблеми !
Така, че определено са от така наречените - неудобни костеливи орехи ...
Нещо като като Финландия и Испания.

Според мен групата ни не е толкова трудна, колкото сложна.
Съперниците ни са ни по силите, това е константа !
Но са много коварни и неудобни за нас.
А нашите през годините са доказали, че като, че ли най добре играем с истински силните и качествени отбори в този спорт ...
А се проваляме срещу ..................... имено подобни, като съперниците ни в групата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

dream_team
Контакти:

Мнениеот dream_team » 05 юли 2011 20:33

Няма значение колко победи ще спечелят нашите! Те вече са победители само с факта, че са на тези финали!

Аз сериозно си мисля, че дори самите те не подозират в момента колко далеч могат да стигнат! Затова трябва да играят много хитро, освободено психически, концентрирани, самообладани, хладнокръвни и да не се притесняват от нищо! Те нищо не могат да загубят, само да спечелят! Аз се радвам, че ще имаме честта да гледаме още 3 техни мача тази седмица, но шестото ми чуство ми подсказва, че ще са 5  Поляците са много притиснати до стената от това домакинство, защото очакванията към тях са огромни и няма да искат да разочароват публиката си. Домакинството е нож с 2 остриета. Към днешна дата нашите са по-добрият отбор с по-добрия треньор. За формата мисля, че се подобрява с всеки изминал ден. Мен единствено 1 нещо ме притеснява – физическата издържливост. Дано подкрепата и вярата в тях от нас обикновените хора им даде криле, за да направят повече отколкото и самите те смеят да мечтаят за това състезание!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2011 20:41

Излезем ли от групата, аз лично не смятам, че финала няма да е проблем за нашите ...
Даже напротив, ще е реално постижима цел !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 юли 2011 08:45

THE G.A.M.E написа:Каквито и проблеми да имат домакините, ако ни натиснат със сервис ( а те имат убийствен сервис ) ... ще приключим много бързо и брутално негативно !

Кой по-точно в Полския отбор има "убийствен" сервис, по-убийствен от на Цецо, Матей или Андрей??? Аз не мога за един да се сетя! Единствения, който ще ни създава проблем на сервис, това е Мозджонек (заради гадния му флот).
Курек е в ужасна форма, Загумни го няма, а целият отбор разчитат на Мозджонек и Бартман. Полша не са нищо особено в момента. Само това, че са домакини, може да им помогне.

Италия също не са за подценяване ...
Да, те ни бяха клиенти, но при Мартин Стоев !
В последните си 3 мача имаме три загуби от италианците ...
Една при Стоев и 2 при Пранди.

Кои са тия последни 3 мача, дето имаме загуби от италианците??? Аз, доколкото знам, последният ни официален мач с Италия беше на европейското 2009, когато ги отнесохме 3:0. След това имаше некви контроли май, в които половината ни отбор на игра. Даже и в тия контроли мисля, че разменихме по една победа (ние победихме 3:2).
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Волейбол”