Тодор Алексиев- вън от националния отбор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dido1302
Контакти:

Re: Тодор Алексиев- вън от националния отбор!

Мнениеот dido1302 » 11 юни 2011 21:56

Само да ви информирам, че има вероятност дори и като втори в групата да пропуснем финалите. В групата на Полша Бразилия е категоричен лидер, Полша е домакин и без значение на кое място завърши в групата си ще играе финали, а пък там най-вероятно втори ще бъде отборът на САЩ. Това означава , че от тази група ще отидат на финалите три отбора и един от другите втори в групите няма да играе финали. ТА за да не сме този най-слаб втори отбор трябва да бием Германия поне веднъж чисто и да вземем точки във другия мач , а пък Русия да бием поне веднъж във Варна. За Япония няма да коментирам нямаме право да губим точки срещу тях.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 юли 2011 21:42

а веееееее тоя мизерник нещастен докога ще играе бееееееееее :@:@:@:@ малееееее ша се разплача от яд заради тоя клоун кирлив :@:@:@ , Стойчев защо го пуска още беееее :@ заради него падамеееее :@:@:@:

Офтопик:

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 06 юли 2011 23:51

Пенчев играае 1000 пъти по добре от Алексиев.За никакъв чеп не става,защо продължават да го пускат не ми е ясно

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 юли 2011 23:54

CSKARCHETO-BS написа:Пенчев играае 1000 пъти по добре от Алексиев.За никакъв чеп не става,защо продължават да го пускат не ми е ясно

Алексиев не е виновен че е играе , луд е тоя дето го пуска :@

Офтопик:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юли 2011 13:00

CSKARCHETO-BS написа:Пенчев играае 1000 пъти по добре от Алексиев.За никакъв чеп не става,защо продължават да го пускат не ми е ясно

И двамата не стават за никакъв чеп.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юли 2011 13:10

Според мен на мястото на Тодор трябва да играе "Мечката" Ананиев.
Момчето има определено по добро посрещане от Алексиев и в никакъв случай - по лоша атака !

Проблема на Мето е, че бавно влиза в мачовете ... нали си е "Мечка" ! ... :lol:
Обаче набере ли скорост ( увереност, 2-3 успешни атаки му трябват ) ... става като товарен влак !
Тоест - почти няма спиране ...
Бразилия и Русия го знаят много добре !! ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юли 2011 13:18

THE G.A.M.E написа:Според мен на мястото на Тодор трябва да играе "Мечката" Ананиев.
Момчето има определено по добро посрещане от Алексиев и в никакъв случай - по лоша атака !

Проблема на Мето е, че бавно влиза в мачовете ... нали си е "Мечка" ! ... :lol:
Обаче набере ли скорост ( увереност, 2-3 успешни атаки му трябват ) ... става като товарен влак !
Тоест - почти няма спиране ...
Бразилия и Русия го знаят много добре !! ... :)

Мечката има един добър мач, срещу Русия. Като цяло е по-голяма дупка и от Тошко. Зарежи ги тия вечни надежди. Явно трябва нова кръв. Вальо или Скримов са алтернативите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

dream_team
Контакти:

Мнениеот dream_team » 07 юли 2011 15:47

Няма никаква психика Алексиев. Качества мислих, че няма никакви, но в мачовете с Русия ме опроверга. Като се панира и лавина от грешки следва, благодарение на която целия отбор губи мача.

За да бъде добър един спортист, трябва да има желязна психика, хладнокръвие, спортна злоба, да си вярва и да е перде! Човешко е всеки да се поддаде на напрежението от време на време, но при Алексиев това е практика... Така че самият той да си прецени има ли смисъл да продължава или не, а междувременно дано се намери алтернатива за отбора, защото не е честно един човек да пропилява труда на още 10.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 07 юли 2011 19:25

След този мач да хваща самолета от Гданск и в Турция да ходи.Скапаня* :evil: :evil: :evil: :cry: :cry:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 07 юли 2011 23:43

Хайде да не се правим на големи специалисти! Аз също не харесвам Тодор (и псувам) в доста моменти, но си има треньори и аз дори съм сигурен, че има място в отбора. Хайде, малко да се успокоим! Днес например, не само Тодор беше виновен. Така че, да запазим спокойствие! Пак ще има добри дни за БГ волейбола и те ще са скоро. Аз също съм много ядосан и нетърпелив, но.... това е в момента и просто трябва малко търпение, може би
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Върни се в “Волейбол”