За или против Силвано Пранди!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gretna

Re: За или против Силвано Пранди!?

Мнениеот Gretna » 27 сеп 2010 23:29

joysl1 написа:
Gretna написа:
joysl1 написа:пичове,аз не мога да кажа ,4е съм голям разбирач,но в нормален мач с всички титуляри ще ни вземат гейм. Много сметки вкара италианеца. Преди играехме и каквото стане. Сега се смята. Бъдете спокойно. Следващият мач на БГ отборът ще е паметен и много силен. Починаха ли си днес. Поспоред мен не може да играеш цял мач на СВЕТОВНО с едно младо мом4е-Пенчев и другото защо като на Владо се видя ,че не му тръгна не пусна по рано Соколов и трето да ви кажа аз защо побеснях
беше 19-13 за Чехия в 4 гейм като пусна Соколов и Алексиев на местото на Пен4ев и Владо и наще поведаха 22-21 и пак пусна лапето и тогава побеснях 4есно.....

Браво, половината си разбрал. Сега остава да разбереш и другата половина. Да не би да мислите, че Чехите чинаха си. Ще бият ли утре. Ще бият.

МАЙ ТИ НЕ СИ РАЗБРАЛ,СЛЕДВАЩИЯ НИ МАЧ Е В ПЕТЪК И НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ДА ПОЧИВАТ,НАПРОТИВ АКО БЯХМЕ БИЛИ ДНЕС ЩЕШЕ ДА СИ ПОЧИВАМЕ СРЕЩУ КАМЕРУН В ДРУГИЯ ПОТОК....БРАТЛЕ ВЗЕМИ ПОГЛЕДНИ СХЕМАТА НА ТУРНИРА

Е ок биеме Камерун и после какво правим? Ти СП гледал ли си скоро. Нашите мачкат като булдозер ама и булдозера се уморява. Айде сега по малко по различен начин. Цирк, театро - италианците го разбират тоя занаят не се съмнявай.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 сеп 2010 23:30

Gretna написа:
LaRgO написа:Значи сметките са да се паднем с Полша и Куба/Бразилия ? Гледай мача Бразилия - Куба.Така като гледам нито Бразилия ще бием,нито Куба

Ти мислиш че ще паднем лесно от който и да е било. И който и да е било мисли, че лесно ще ни победи. Не играеш на крайна фаза т.е. този срещу теб няма да е на 100% концентриран срещу БГ машината която след Франция днес излъга всички дори и вас. Няма страшно. Ако са Куба добре дошло ще ги изкъртим. Ако е Бразилия имаме шанс, Поляците този път само че ще ги смачкаме, стигат им толкова аванти.

Аз не мисля,че ще паднем лесно от който и да е било.Само,че сега гледам мача Бразилия - Куба и се отчаях.Куба няма да ги изкъртим,добри са и то доста отколкото съм си мислил.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 сеп 2010 23:32

Gretna написа:
Е ок биеме Камерун и после какво правим? Ти СП гледал ли си скоро. Нашите мачкат като булдозер ама и булдозера се уморява. Айде сега по малко по различен начин. Цирк, театро - италианците го разбират тоя занаят не се съмнявай.

Доводите ти издишат братле... Издишат... Ако се бяхме паднали с Камерун и ги нбяхме били продъл;жавахме напред....
Това не е схема, да трепериш да не отпаднеш...
Ако са си правили сметки те са били да са втори и да избегнат Бразилия, а в момента май точно на тях ще се натресем!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 27 сеп 2010 23:34

MORSKI написа:
Gretna написа:

Доводите ти издишат братле... Издишат... Ако се бяхме паднали с Камерун и ги нбяхме били продъл;жавахме напред....
Ако са си правили сметки те са били да са втори и да избегнат Бразилия, а в момента май точно на тях ще се натресем!

Това е целта. Ако се "натресем" сега, ги избягваме на третите групи. От тази се класират 2 отбора (нужна ни е само 1 победа), а от третите само 1 отбор (две от две).

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 27 сеп 2010 23:34

АБЕ ВИЕ НЕНОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ВЕ КАК ЩЕ СМЕ ПАДНАЛИ НАРОЧНО?
И КАТО ИСКАХМЕ ДА ПОЧИВАМЕ ЗАЩО КАЗИЙСКИ И ВЛАДО ИГРАХА ЦЯЛ МАЧ....
ПАДНАХМЕ ОТ ФРАНЦИЯ В ТАЙБРЕКА ЗАРАДИ СЪДИЙСКА ГРЕШКА, А ДНЕС ЗАРАДИ ГРЕШКИ В ТАКТИКАТА НА ПРАНДИ И ЗАГУБИХМЕ ГЕЙМОВЕТЕ С ПО 2Т.РАЗЛИКА ДНЕС.ТАКА ЧЕ СПОКОЙНО ПРИ МАЛКООООО КЪСМЕТ ЩЕШЕ ДА ИМАМЕ СЕГА 3 ПОБЕДИ И ДА КОМЕНТИРАТЕ КОЛКО СМЕ ВЕЛИКИ

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 27 сеп 2010 23:37

LaRgO написа:Аз не мисля,че ще паднем лесно от който и да е било.Само,че сега гледам мача Бразилия - Куба и се отчаях.Куба няма да ги изкъртим,добри са и то доста отколкото съм си мислил.

Спокойно ние да не би да сме слаби Ей опомнее се паднахме от Чехия с по две точки разлика в геймовете. Чехия = Хокей и отвреме на време Футбол.

За тия които забравят историята.

БГ Би бразилия с 3-0 на старта на първеснтвото преди предишното ( ако се бъркам поправете ме моля) на Полуфинала паднахме от Франция. До този мач мачкахме яко и накрая нищо. И предишни години с Ганев и Тонев И Желязков и Кьосев и Иванов - биехме биехме до полуфинала и там дърво. Сега е различно. Силни сме. Вярвайте на момчетата. Мног сме силни даже. Е разбира се може и да паднем от Бразилия но ше си вземем със сиурност вторият мач в групата а може и двата зависи от сметките за полуфинала.

И пак за историята. През 94г. Браизлия не падна ли от Норвегия в групата с 1-2 а после на стана ли СШ. Сметки. А сметки правят най-силните и уверени в успеха отбори. Защо всички да смятат а ния пак да се хвърляме напред и каквото стане. Обикновенно нищо не става.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 сеп 2010 23:37

Dobri написа:
MORSKI написа:
Gretna написа:

Това е целта. Ако се "натресем" сега, ги избягваме на третите групи. От тази се класират 2 отбора (нужна ни е само 1 победа), а от третите само 1 отбор (две от две).

Aма как ще е това целта като играем с черната си котка Полша и с Бразилия, които ни опнаха насред Варна!
Мислете малко, в тази група сме 3 откъдето и да го погледнеш! Пранди не е глупав!
Просто сме по-слаби отколкото мсилим...

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 27 сеп 2010 23:39

Dobri написа:
MORSKI написа:
Gretna написа:

Браво бе голяма цел да не ни бият на полуфинала а да ни изхвърлят още сега от турнира и не говори за сметки при положение,че мача ни беше ранен и не се знае кой от другите групи ще се класира и на кое место.....и как ще правим сметки при положение,че ФРАНЦИЯ ни пожали и би Китай а можеше да ну изхфърли от турнира...а?

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 27 сеп 2010 23:40

joysl1 написа:АБЕ ВИЕ НЕНОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ВЕ КАК ЩЕ СМЕ ПАДНАЛИ НАРОЧНО?
ПАДНАХМЕ ОТ ФРАНЦИЯ В ТАЙБРЕКА ЗАРАДИ СЪДИЙСКА ГРЕШКА, А ДНЕС ЗАРАДИ ГРЕШКИ В ТАКТИКАТА НА ПРАНДИ И ЗАГУБИХМЕ ГЕЙМОВЕТЕ С ПО 2Т.РАЗЛИКА ДНЕС.ТАКА ЧЕ СПОКОЙНО ПРИ МАЛКООООО КЪСМЕТ ЩЕШЕ ДА ИМАМЕ СЕГА 3 ПОБЕДИ И ДА КОМЕНТИРАТЕ КОЛКО СМЕ ВЕЛИКИ

И в третата група сме с Куба/Бразилия и САЩ/Русия. Тава ако бяхме първи.
Сметки, сметки и пак сметки.

Бразилия - Куба 2:1. Май ще сме с Куба. Най-вероятно ще ни трябва второ място в следващите групи. Ще правим сметките след 3-4 дни.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 27 сеп 2010 23:42

joysl1 написа:АБЕ ВИЕ НЕНОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ВЕ КАК ЩЕ СМЕ ПАДНАЛИ НАРОЧНО?

Много си прав без да искаш разбира се. Ако бяхме били Франция със сигурност щяхме и днес да бием но не ги бихме петлите защото нямахме късмет и според мен малко подцениха наще мача в посрещането, но н ме слушайте какво разбирам аз от Волейбол. Какво лошо има да паднеш нарочно. Ти не помниш ли как Нигерия падна от Парагвай нарочно и Испания плачеше от Барселона до Алавес от Севиля до Мадрид. Нищо лошо не виждам стига след това да си изпълиш програмата докрай и не се отсрамиш пред очите на тълпата подобаващо. Усещам как след края ще се вика Българи Юнаци. Този пост го запазете и следващият път когато си мислите че нещо е така на онака го прочетете(това при положение че играем на финал)

Върни се в “Волейбол”