Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
Шарк аз съм си такъв песимист,но и нашите не ми дават много поводи да съм оптимист.......
- Maria Mitsova
- Контакти:
kartago написа:Maria Mitsova написа:kartago написа:Евала, че много пак не спим, а милеем за нашият спорт ! Дали Весела Лечева гледа мача, а ?! Как мислите ?
Колкото Боби Михайлов гледа всеки мач от стадиона...
"Благодаря", Миме, отговори ми !
Не знам какво повече трябваше да кажа
Follow me on Twitter - @mimi_blanco
- rebelheartous
- Контакти:
Стига с това "черните" и "негри"! Бахти тъпите расисти!
Сега вече вярвам в победата. Явно вчера кубинците са стигнали макса си.
Сега вече вярвам в победата. Явно вчера кубинците са стигнали макса си.
Май залата е без климатик. Много се потят и може би за това не итраят на пълни обороти нашите.С покойно-ще бием.Не сме ние расисти-те са.Защо нямат бели волийболисти.
айде отиде гейма... 
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center][center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
MORSKI написа:Не ми се вярва да вземем мача,а и не мисля,че треньора е виновен.......Те нашите на олимпиадата си загатнаха какво следва.........
без Пламен нищо не струват да ме прощават,а откакто го няма Пушката нямаме един нормален център.......
Даже Ники Николов го няма сега-бе общо взето волейбола ни си отива какот и футбола и всикчо друго.....
Тука изобщо не съм съгласен. Квото и да е ,във волейбола сме на космическо ниво от футбола.

Ето защо съм песимист шарке.Във важните моменти не с еполчуават нещата-е няма как да съм песимист и да не се нервя.....
Може да с ена космичексо ниво,но това коеот бяхме преди 3 години вече не е същото.....Трява да ит кажа,че този отбор от 2006 щеше да разнищи тези кубинци...Нещата не вървят-няма Пламен вечно да е при нас-вижда с ебез пушката ,че нямаме център...за това говоря
Може да с ена космичексо ниво,но това коеот бяхме преди 3 години вече не е същото.....Трява да ит кажа,че този отбор от 2006 щеше да разнищи тези кубинци...Нещата не вървят-няма Пламен вечно да е при нас-вижда с ебез пушката ,че нямаме център...за това говоря
Последна промяна от MORSKI на 14 юни 2009 05:14, променено общо 1 път.
Maria Mitsova,
ами показваха, че мислим еднакво ! До колкото си спомням, волейбола в Куба е създаден от българи ! Чух от Сашо, че в момента играят в 14 000 зала !!!!!! Къде у нас такава ?!...... Разбита Югославия имат "Мала Маракана", стадион за 100 000 зрители, имат и зала за 15 000 човека !!! Е къде сме ние ?! Къде ни са ръководителите в спорта ?! Аман от тези тиквеници !!!!!!
ами показваха, че мислим еднакво ! До колкото си спомням, волейбола в Куба е създаден от българи ! Чух от Сашо, че в момента играят в 14 000 зала !!!!!! Къде у нас такава ?!...... Разбита Югославия имат "Мала Маракана", стадион за 100 000 зрители, имат и зала за 15 000 човека !!! Е къде сме ние ?! Къде ни са ръководителите в спорта ?! Аман от тези тиквеници !!!!!!
- Maria Mitsova
- Контакти:
sepahan написа:Май залата е без климатик. Много се потят и може би за това не итраят на пълни обороти нашите.С покойно-ще бием.Не сме ние расисти-те са.Защо нямат бели волийболисти.
А ние защо нямаме тъмнокожи?
Не става въпрос, че тук всички са расисти, а за някои много обидни думички според мен..., но това е много дълъг спор
Просто климатът е гаден в Куба, какви климатици, залите са като в БГ...Когато е жега, и в "Универсиада" е кошмар...
- Maria Mitsova
- Контакти:
kartago написа:Maria Mitsova,
Да, съгласна съм...макар, че тази зала не бих казала, че е някоя страхотна. Просто не са си съборили онова, което са имали от едно време. Какви управници, какви ръководители...Те ще дойдат, когато дойдат и победите, и медалите, за снимки и награждавания