daniel875 написа:elloko написа:daniel875 написа:elloko написа:След днешните резултати, в нашата група стана интересно. Всеки един от трите отбора (България, Русия и Германия) може да атакува първото място и съответно да се получат много въртележки. Нека видим и утрешните мачове и резултатите от тях и ще се захванем с това, в което сме най-добри - да правим сметки.
Още две победи и сме първи. Това е. Няма сметки, трябват победи. Ако ще се правим на по - големи, отколкото сме, нищо добро не ни чака. Медали се печелят с игра.
Съгласен съм с теб, но имам чувството, че точно срещу нас руската мечка ще се събуди (утрешният мач може да го вземе и в сънено състояние).
Почти не помня България да е започвала силно европейско или световно първенство. По стар наш обичай трябва да ядосаме зрителите и после полека да започнем да играем, както можем.
Да използваме клишето, че всичко е добре, когато завършва добре и да се надяваме, че нашите от мач на мач ще вдигат нивото. Ако стане така - стигнем до позитивен край (разбирай място на подиума), няма да имам нищо против изпилените нерви, даже ще е по-сладко.