СЛ: България - Аржентина 2-ри мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: СЛ: България - Аржентина 2-ри мач

Мнениеот parvanoff » 23 юни 2013 23:51

dunavfc написа:
ZinedineZidane написа:
dunavfc написа:Абе момче,какво ми пука,какво е казал Константивно или,който и да е било,даже не съм им гледал изявите,вярвам на очите си...Що сме такива мърши като хора и за нас,монетата никога няма две страни ? Ако беше 24-25 за България и съдията ни отнеме гейм сет точката и после Аржентина би беше взела гейма,нямаше ли веднага да се направи тема за съдийството и да се кълне до 9-то коляно ? Позора е огромен и изобщо не ми пука,кой какво бил казал или мислил...

Пак те питам, кое е позорното? Позор може да има, когато сам извършиш действие, което да доведе до дадени последици. Ние какво сме виновни как е свирил съдията. А и дори и да беше станало 2-2, каква е гаранцията, че пак нямаше да спечелим мача? И да, ще се радваме, тъй като отборът показа характер и ЗАСЛУЖЕНО победи.
А дали някой е щял да кълне при обратната ситуация е въпрос на ценности и гледна точка. Който не е приел, че съдиите са част от спорта, то ясно що за фен е!
И последен въпрос. Доказано ли е под някаква форма, че грешките са умишлени? И двете ситуации са толкова тънки (дали топката докосва или не конкретен играч), че дори на забавено повторение едва се вижда. Какво остава в реално време, когато в залата е невъобразим шум и движение и ситуацията е за части от секундата?!

При 2-2,не вземаме ли 1 точка по-малко или бъркам ? Ако не бъркам,това може да окаже,влияние на по-късен етап и някой отбор да го духа.
И аз пак ще питам,ако ние бяхме на мястото на Аржентина,ти какво щеше да кажеш по въпроса ? Аре само не ме лъжи,че нямаше да кажеш и дума за съдията...По форумите щеше да има теми за съдийството,но щом е за нас,няма проблеми,видиш ли,как преди ни били ощетявали..

Пак ще ти кажа, че на аржентинците им е все тая. Те така или иначе се класират. ;)
Дунав, навсякъде в живота и в природата има равновесие. Именно така се подържа и цялата вселена в стабилност. Казах, че вярвам, че същото е и със съдбата. Понякога живота ти взима нещо, друг път пък ти дава. Както казаха някои колеги ние не сме подкупили съдията, за да греши в наша полза. Това не са очевадни умишлени грешки и според мен, а човек греши. Същото е и във футбола-случва се съдия да греши, но дразнещото е, когато се установи, че това е умишлено. Преди да ни помогне в някои ситуации имай предвид, че преди това даде и точка на аржентинците като отсъди блокада в една ситуация, а явно нямаше такава. Това също трябва да се има предвид, за да се разбере, че не го е направил умишлено съдията! Без лоши чувства! ;)
Последна промяна от parvanoff на 23 юни 2013 23:55, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 23 юни 2013 23:53

Ти отдавна си станал шут тука, доколкото чета мненията повечето те иронизират. Типичния Ганьо си, казах ти тук пишем феновете на волейбола, ти като не си такъв какво правиш тук ? Продължаваш да тролиш, националния отбор бие ти ще ми ръсиш някакъв тъп морал и ще ми се правиш на възвишен. В същото време кумири са ти доказани отрепки като Бат Боко, смешно е.

Най-важното е като не гледаш волейбол и не те интересува не пиши, още по-малкото по националния отбор. Все едно, аз да пиша за Дунав(макар да ме съмнява, да се интересуваш изобщо от спорт). Явно целта ти е да дразниш. Имаш си тема за протестите ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 юни 2013 23:55

Аз не съм казал,че го е направил с лоши чувства,а просто,че се случи. В живота,трябва да има морал и достойнство...
Очаквам,все още някой да ми отговори,как щяхме да реагираме,ако ситуацията беше на 180 градуса...

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 23 юни 2013 23:56

dunavfc написа:Аз не съм казал,че го е направил с лоши чувства,а просто,че се случи. В живота,трябва да има морал и достойнство...
Очаквам,все още някой да ми отговори,как щяхме да реагираме,ако ситуацията беше на 180 градуса...

Съдията сбърка точка и за Аржентинците по рано и казах, че е нормално, да се сгреши.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 юни 2013 23:58

Levskar_90 написа:Ти отдавна си станал шут тука, доколкото чета мненията повечето те иронизират. Типичния Ганьо си, казах ти тук пишем феновете на волейбола, ти като не си такъв какво правиш тук ? Продължаваш да тролиш, националния отбор бие ти ще ми ръсиш някакъв тъп морал и ще ми се правиш на възвишен. В същото време кумири са ти доказани отрепки като Бат Боко, смешно е.

Най-важното е като не гледаш волейбол и не те интересува не пиши, още по-малкото по националния отбор. Все едно, аз да пиша за Дунав(макар да ме съмнява, да се интересуваш изобщо от спорт). Явно целта ти е да дразниш. Имаш си тема за протестите ;)

След това,мнение за съжаление подвърждава се моето мнение е,че ти наистина нямаш реална представа за това,какво представляваш...Твой проблем,ако си забелязал,никога не ти отговарям или цитирам,защото не намирам смисъл.Сега реших просто от любопитство да разбера,дали наистина си такъв и тия неща,които ги мислиш,дали имат покритие или просто си шут,така,че не чуди,защо не намирам смисъл да дискутирам,каквото и да е било с теб.
Същата политика прилагам и с хора,доказани "капаците" като w84,grasiani,КНДР,Санди,Haha1 и други видни представители,та добре дошъл в групата ;)

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 23 юни 2013 23:59

dunavfc написа:Аз не съм казал,че го е направил с лоши чувства,а просто,че се случи. В живота,трябва да има морал и достойнство...

Знаеш, че зависи от много неща. Да го кажа с една дума от тръпката /важността на мача, видът спорт/, от големината на грешката, дали сме видяли, че е явно или без да иска и т.н. Аз лично много се ядосвам, когато ни режат съдиите, но си мисля, че това е комплексът на малката държава, защото винаги си мисля, че е умишлено, а вероятно не винаги е така. ;) На волейбол бих реагирал евентуално на финалната фаза на този турнир и то при адски равностоен мач. ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 24 юни 2013 00:02

Пука ми в каква група съм. Тука празнуваме победата на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ. Като не ти харесва чакай като паднат, да плюеш. Интерестно ми е като не си фен на волейбола, какво правиш в тази тема и нарочно провокираш. Очакваш някой, да те похвали ли ?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 юни 2013 00:03

Levskar_90 написа:Ти отдавна си станал шут тука, доколкото чета мненията повечето те иронизират. Типичния Ганьо си, казах ти тук пишем феновете на волейбола, ти като не си такъв какво правиш тук ? Продължаваш да тролиш, националния отбор бие ти ще ми ръсиш някакъв тъп морал и ще ми се правиш на възвишен. В същото време кумири са ти доказани отрепки като Бат Боко, смешно е.

Моралът е най-важното нещо на този свят и ще го разбереш някой ден! Ако хората имаха морал животът на Земята щеше да е прекрасен. Да, Дунав е принципен и това не е лошо качество, но в случая няма нужда толкова да се затормозяваме, защото от морална гледна точка важното е съдията да не го е направил умишлено, а аз не смятам, че бе така. ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 24 юни 2013 00:06

parvanoff написа:

Моралът е най-важното нещо на този свят и ще го разбереш някой ден! Ако хората имаха морал животът на Земята щеше да е прекрасен. Да, Дунав е принципен и това не е лошо качество, но в случая няма нужда толкова да се затормозяваме, защото от морална гледна точка важното е съдията да не го е направил умишлено, а аз не смятам, че бе така. ;)

Какъв морал на волейболен мач ? Съдията е допуснал грешка и да не се радвам на победа и да плюя по нашите така ли ? Вие в ред ли сте ? Ти и Дунав имате ли морал след, като подкрепятe престъпника Бойко Методиев Борисов ? Смях, смях и пак смях.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 юни 2013 00:08

Levskar_90 написа:Пука ми в каква група съм. Тука празнуваме победата на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ. Като не ти харесва чакай като паднат, да плюеш. Интерестно ми е като не си фен на волейбола, какво правиш в тази тема и нарочно провокираш. Очакваш някой, да те похвали ли ?

Очаквам да видя,какво ще бъде мнението на хора,които при обратна ситуация,щяха да отворят тема относно съдийството,а сега,това нямало значение...
В тая тема,просто си правя едно елементарно проучване,кой,каква стока е ;) И примерно ти,някой ден,ако ми излезеш и почнеш да ми проповядваш някакъв морал,просто ще мога да извадя архивите и да замълча..

Върни се в “Волейбол”