dunavfc написа:ZinedineZidane написа:dunavfc написа:Абе момче,какво ми пука,какво е казал Константивно или,който и да е било,даже не съм им гледал изявите,вярвам на очите си...Що сме такива мърши като хора и за нас,монетата никога няма две страни ? Ако беше 24-25 за България и съдията ни отнеме гейм сет точката и после Аржентина би беше взела гейма,нямаше ли веднага да се направи тема за съдийството и да се кълне до 9-то коляно ? Позора е огромен и изобщо не ми пука,кой какво бил казал или мислил...
Пак те питам, кое е позорното? Позор може да има, когато сам извършиш действие, което да доведе до дадени последици. Ние какво сме виновни как е свирил съдията. А и дори и да беше станало 2-2, каква е гаранцията, че пак нямаше да спечелим мача? И да, ще се радваме, тъй като отборът показа характер и ЗАСЛУЖЕНО победи.
А дали някой е щял да кълне при обратната ситуация е въпрос на ценности и гледна точка. Който не е приел, че съдиите са част от спорта, то ясно що за фен е!
И последен въпрос. Доказано ли е под някаква форма, че грешките са умишлени? И двете ситуации са толкова тънки (дали топката докосва или не конкретен играч), че дори на забавено повторение едва се вижда. Какво остава в реално време, когато в залата е невъобразим шум и движение и ситуацията е за части от секундата?!
При 2-2,не вземаме ли 1 точка по-малко или бъркам ? Ако не бъркам,това може да окаже,влияние на по-късен етап и някой отбор да го духа.
И аз пак ще питам,ако ние бяхме на мястото на Аржентина,ти какво щеше да кажеш по въпроса ? Аре само не ме лъжи,че нямаше да кажеш и дума за съдията...По форумите щеше да има теми за съдийството,но щом е за нас,няма проблеми,видиш ли,как преди ни били ощетявали..
Пак ще ти кажа, че на аржентинците им е все тая. Те така или иначе се класират.
Дунав, навсякъде в живота и в природата има равновесие. Именно така се подържа и цялата вселена в стабилност. Казах, че вярвам, че същото е и със съдбата. Понякога живота ти взима нещо, друг път пък ти дава. Както казаха някои колеги ние не сме подкупили съдията, за да греши в наша полза. Това не са очевадни умишлени грешки и според мен, а човек греши. Същото е и във футбола-случва се съдия да греши, но дразнещото е, когато се установи, че това е умишлено. Преди да ни помогне в някои ситуации имай предвид, че преди това даде и точка на аржентинците като отсъди блокада в една ситуация, а явно нямаше такава. Това също трябва да се има предвид, за да се разбере, че не го е направил умишлено съдията! Без лоши чувства!