Испания - България - 0:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Билети за България - Испания ?!?!?

Мнениеот Пловдивчанинът » 11 май 2012 15:07

kanar4o написа:Много бързо ми трябва отговор от къде мога да закупя билети за България - Испания в Пловдив?
Освободи ми се време и мога да отида на мача ! Но искам билета да е закупен от Пловдив ?
В ОМВ ли се продаваха за цяла България билетите или къде другате беше? Office 1 Superstore ?
За Евентим знам ,но билета ми е за след 7 часа и няма как просто да го взема от Евентим ?!?
Моля ,помогнете ,имам половин час и излизам. Очаквам бърз отговор.

Колега освен евентим няма от къде другаде да го вземеш. Аз си ги бях взел като бях в София. Но ако отидеш в София може да си ги купиш от Арената със сигурност има поне още 4000 свободни места. Последно четох, че 6000 са купените до момента.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 11 май 2012 15:09

Eventim мисля, че работят с Multirama, Mtel, Germanos и др. Там можеш да провериш, ако ти се занимава.
Изображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 11 май 2012 15:11

Пловдивчанинът написа:
Колега освен евентим няма от къде другаде да го вземеш. Аз си ги бях взел като бях в София. Но ако отидеш в София може да си ги купиш от Арената със сигурност има поне още 4000 свободни места. Последно четох, че 6000 са купените до момента.

Вчера гледахме с брат ми в Евентим схемата на залата със свободни и заети места в съответните сектори на залата и имаше само единични бройки. Всъщност, предполагам има останали билети най-вече за страничните сектори, които са зад крайните линии на игрището.
Според мен това е единствения и най-бърз вариант- да отиде и да си купи на място.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 11 май 2012 15:12

Пред залата ще има със сигурност ;)
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 11 май 2012 15:13

Messinho написа:Пред залата ще има със сигурност ;)

на черно :lol:
Изображение

RedMilano
Контакти:

Мнениеот RedMilano » 11 май 2012 15:33

билети почти няма :)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 11 май 2012 16:27

8-)

Жалко, че не съм в София и че мача е сравнително късно ... :(
Такъв национален отбор на България по волейбол не съм гледал скоро ! Винаги сме имали добър отбор, но сегашния действа като добре смазана машина и мачка противниците. Убеден съм, че и тази вечер ще бием испанците !
А какво да кажем за треньора Радо Стойчев ?! Този човек е национално богатство за България !!! Неслучайно написах, че този във волейбола е като САФ и Моу във футбола, но взети заедно !!! Някой беше качил в интернет как протича подготовката на отбора при Радо за един мач. Изумих се !!! То цяла наука, бе хора ! :shock: Ако във волейбола има професори, то нашият национален треньор със сигурност е вече академик !!! ;)
Гледам го по време на мачовете ... Безгрешен ! Като машина ! Така следи, така разбира играта, че просто ти прави кеф да наблюдаваш как ръководи отбора си и как държи мача тактически в свои ръце ....
Голям треньор имаме и прави голям отбор от тези млади момчета ! :)
Да похвалим и Бате Бойко за залата ... ;) Друго си е да те подкрепят над 10 000 гърла ! :)

[center]БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!![/center]
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 11 май 2012 16:34

Мисля, че билети от 20-25лв все още има. Преди 2 дни със сигурност имаше много . Бяха се изчерпали по-евтините само.
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 май 2012 17:24

marmi52 написа:8-)

Жалко, че не съм в София и че мача е сравнително късно ... :(
Такъв национален отбор на България по волейбол не съм гледал скоро ! Винаги сме имали добър отбор, но сегашния действа като добре смазана машина и мачка противниците. Убеден съм, че и тази вечер ще бием испанците !
А какво да кажем за треньора Радо Стойчев ?! Този човек е национално богатство за България !!! Неслучайно написах, че този във волейбола е като САФ и Моу във футбола, но взети заедно !!! Някой беше качил в интернет как протича подготовката на отбора при Радо за един мач. Изумих се !!! То цяла наука, бе хора ! :shock: Ако във волейбола има професори, то нашият национален треньор със сигурност е вече академик !!! ;)
Гледам го по време на мачовете ... Безгрешен ! Като машина ! Така следи, така разбира играта, че просто ти прави кеф да наблюдаваш как ръководи отбора си и как държи мача тактически в свои ръце ....
Голям треньор имаме и прави голям отбор от тези млади момчета ! :)
Да похвалим и Бате Бойко за залата ... ;) Друго си е да те подкрепят над 10 000 гърла ! :)

[center]БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!![/center]

[offtopic]Като допълнение към това за Радо ще спомена, че онзи ден даде указания на Салпаров да пази на 4-тия метър за пусната топка, когато на първа линия е някъв сръбски нападател :roll: 2 точки по-късно Теди извади по прекрасен начин една такава пусната топка ! Още едно доказателство колко много я разбира тази игра........ човекът вече е признат по цял свят, само в България все още не можем да го оценим :oops:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 май 2012 17:34

Да бе, нямало билети, ама друг път. На касите в залата 100% ще има. То и срещу Словения бяха продадени над 10 000 хил., ама....

Върни се в “Волейбол”