Май, май Япония работи за България :)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Silvano Prandi

Re: Май, май Япония работи за България :)

Мнениеот Silvano Prandi » 13 юни 2011 00:32

daniel875 отдавна гледам волейбол, толкова трагично и бездушно никога не сме играли. Едно е клубен отбор, а съвсем друго национален...
Стойчев ходи си в Италия и повече не стъпвай в България !

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 юни 2011 00:34

Добре де, да не е той да се контузил Матей, Владо, Ники Николов, Салпаров ?! Салпаров се контузи по много нелеп начин-от мокро петно на игрището на една тренировка! Проблемите на Владо с рамото са хронични и след толкова мачове през сезона е нормално... сега чета, че днес капитанът ни се е прибрал от Русия с контузия на крака... да не би Радо да е виновен ?! Проблемите с кръста на Казийски също не са заради тренера... от едно лошо приземяване може да се "сецне" кръста, да доведе до прещипване на нерв, а не дай си Боже до прещипване на междупрешлените дискове ... И щом Стойчев обра с тренто всички възможни купи и да кажеш, че не е спец.... :roll:

manager
Контакти:

Мнениеот manager » 13 юни 2011 00:38

Aз ще ви кажа защо не играят, половината от играчите се дразнят на Радо Стойчев и Матей Казийски, наговорили са срещу тях и за това не си дават зор, Владо Николов за какво мислите, че се махна от Тренто, въпреки че стана шампион това, с Япония ще паднем и в двата мача, решили сме да вземем пари, тъй като още в Германия ще решим 2-рото място, с Японие коеф за 2-ка ще е към 10, бройте ги две загуби по 2:3, честито, чакайте отбор, те или нарочно падат или не искат да играят, това е, слушайте ме

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 юни 2011 00:40

Човекът има право да се съмнява, негово мнение, но нека не прибързваме. Неприятно ми е да ги гледам в момента националите, но не ми беше особено приятно и с Пранди. Нещо не ми харесваше и тогава, и сега. Но за разлика от Пранди, Стойчев е голям треньор, много голям.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Silvano Prandi

Мнениеот Silvano Prandi » 13 юни 2011 00:41

TodorT написа:Добре де, да не е той да се контузил Матей, Владо, Ники Николов, Салпаров ?! Салпаров се контузи по много нелеп начин-от мокро петно на игрището на една тренировка! Проблемите на Владо с рамото са хронични и след толкова мачове през сезона е нормално... сега чета, че днес капитанът ни се е прибрал от Русия с контузия на крака... да не би Радо да е виновен ?! Проблемите с кръста на Казийски също не са заради тренера... от едно лошо приземяване може да се "сецне" кръста, да доведе до прещипване на нерв, а не дай си Боже до прещипване на междупрешлените дискове ... И щом Стойчев обра с тренто всички възможни купи и да кажеш, че не е спец.... :roll:

Той и Рийкард обра с Барселона всички купи, ама да си го чул наскоро, да е направил нещо ??? стойчев и той същия фойерверк ;) Имам изисквания с тия играчи при Пранди мачкахме всичко живо, а сега и Танганайка да ни хване ще ни измъчи, просто не става ! Няма значение какво е постигнал начело на клубен отбор, националния му идва голям залък ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 юни 2011 00:42

manager написа:Aз ще ви кажа защо не играят, половината от играчите се дразнят на Радо Стойчев и Матей Казийски, наговорили са срещу тях и за това не си дават зор, Владо Николов за какво мислите, че се махна от Тренто, въпреки че стана шампион това, с Япония ще паднем и в двата мача, решили сме да вземем пари, тъй като още в Германия ще решим 2-рото място, с Японие коеф за 2-ка ще е към 10, бройте ги две загуби по 2:3, честито, чакайте отбор, те или нарочно падат или не искат да играят, това е, слушайте ме

Не вярвам. Чак пък толкова ниско да слязат, хайде де. Владо не може да направи, вярно, че е инат, но ... Не е възможно.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 юни 2011 00:44

Silvano Prandi написа:
TodorT написа:Добре де, да не е той да се контузил Матей, Владо, Ники Николов, Салпаров ?! Салпаров се контузи по много нелеп начин-от мокро петно на игрището на една тренировка! Проблемите на Владо с рамото са хронични и след толкова мачове през сезона е нормално... сега чета, че днес капитанът ни се е прибрал от Русия с контузия на крака... да не би Радо да е виновен ?! Проблемите с кръста на Казийски също не са заради тренера... от едно лошо приземяване може да се "сецне" кръста, да доведе до прещипване на нерв, а не дай си Боже до прещипване на междупрешлените дискове ... И щом Стойчев обра с тренто всички възможни купи и да кажеш, че не е спец.... :roll:

Той и Рийкард обра с Барселона всички купи, ама да си го чул наскоро, да е направил нещо ??? стойчев и той същия фойерверк ;) Имам изисквания с тия играчи при Пранди мачкахме всичко живо, а сега и Танганайка да ни хване ще ни измъчи, просто не става ! Няма значение какво е постигнал начело на клубен отбор, националния му идва голям залък ;)

Бъркаш. Фойерверк е по - скоро, когато става дума за временни успехи. А тук говорим за постоянство на клубно ниво. Проблемът е, че не е посветен на националния отбор. Тук съм съгласен, това е наистина притеснително.

Потребителски аватар
Silvano Prandi

Мнениеот Silvano Prandi » 13 юни 2011 00:45

manager написа:Aз ще ви кажа защо не играят, половината от играчите се дразнят на Радо Стойчев и Матей Казийски, наговорили са срещу тях и за това не си дават зор, Владо Николов за какво мислите, че се махна от Тренто, въпреки че стана шампион това, с Япония ще паднем и в двата мача, решили сме да вземем пари, тъй като още в Германия ще решим 2-рото място, с Японие коеф за 2-ка ще е към 10, бройте ги две загуби по 2:3, честито, чакайте отбор, те или нарочно падат или не искат да играят, това е, слушайте ме

Ако изгонят стойчев ще си заслужава.
daniel875 написа:Човекът има право да се съмнява, негово мнение, но нека не прибързваме. Неприятно ми е да ги гледам в момента националите, но не ми беше особено приятно и с Пранди. Нещо не ми харесваше и тогава, и сега. Но за разлика от Пранди, Стойчев е голям треньор, много голям.

На Пранди му викат професора, а на стойчев как ще му викат след резила - радо резила, провала или може би некадърника ...

manager
Контакти:

Мнениеот manager » 13 юни 2011 00:45

daniel875 написа:Не вярвам. Чак пък толкова ниско да слязат, хайде де. Владо не може да направи, вярно, че е инат, но ... Не е възможно.

Те редовно продават мачове или играят срещу треньора и даден играч, с Русия и двата мача ги продадоха

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 юни 2011 00:46

Те и на един колега му викат Професора, но ... Не се връзвай на подобни глупави определения. Професор и на каква основа?

Върни се в “Волейбол”