Св. Лига по Волейбол: България-Япония 3-1/3-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Св. Лига по Волейбол: България-Япония ?-?/?-?
Като гледах дивата радост в нашето поле си помислих:"Абе,да не би да играем срещу Бразилия,че толкова се радваме?"После гледам-Япония.И си викам:"Колко ли сме зле,че се кефим на победа над някаква си Япония?"Отдавна съм се убедил,че Йовков е тъпанар,обаче диджеят в залата го конкурираше успешно.
Re: Св. Лига по Волейбол: България-Япония ?-?/?-?
Опровергаха ме това е добре,но имат да взимат още 9 точки от Япония в СЛ а срещу Германия и Русия не знам какво ще правим за немците и браточките съм притеснен
-
THE G.A.M.E
Re: Св. Лига по Волейбол: България-Япония 3-1/?-?
Абе общо взето лека победа ...
Ако не беше лежерното отношение в първия гейм, щеше да е по-убедителна.
Японците не са мерило и критерий, но ми се струва, че нашите играха малко по добре от колкото срещу немците ...
И все пак, най хубавото е, че взехме три точки ...
Ако не беше лежерното отношение в първия гейм, щеше да е по-убедителна.
Японците не са мерило и критерий, но ми се струва, че нашите играха малко по добре от колкото срещу немците ...
И все пак, най хубавото е, че взехме три точки ...
Последна промяна от THE G.A.M.E на 04 юни 2011 20:22, променено общо 1 път.
-
THE G.A.M.E
blue avalanche написа:Като гледах дивата радост в нашето поле си помислих:"Абе,да не би да играем срещу Бразилия,че толкова се радваме?"После гледам-Япония.И си викам:"Колко ли сме зле,че се кефим на победа над някаква си Япония?"Отдавна съм се убедил,че Йовков е тъпанар,обаче диджеят в залата го конкурираше успешно.
Е, ако не друго ... то поне демонстрирахме настроение ...
Срещу немчугите бяха някви увиснали физиономии ...
-
THE G.A.M.E
Ponko написа:Опровергаха ме това е добре,но имат да взимат още 9 точки от Япония в СЛ а срещу Германия и Русия не знам какво ще правим за немците и браточките съм притеснен
Ами руснаците в последните мачове неизменно им вземаме победа ...
От 4-ри мача обаче, една победа няма да ни е достатъчна !
Ще трябва поне 2 да им вземем ...
За немците, както ти казах ... аз лично не съм притеснен !
Преди седмица просто ни хванаха неподготвени ...
Мисля, че като гостуваме ще сме подготвени и няма да имаме проблеми за 2 победи ...
Първия гейм ужасяващо слаби, това е най-слабия гейм, който някога съм гледал. Иначе в останалите си ги смачкахме както се и очакваше. Много силен мач на Братоев, вероятно той ще играе утре вместо Тошко.
Само Левски!
Еми дано си прав за Германия ако бием Германия им вземем двата мача там и вземем 9 точки още от самураите мисля,че ще се класираме... е ако трябва и 2:3 да падаме от Русия,че да взимаме точка
-
THE G.A.M.E
Ами не съм сигурен нещо в регламента тази година, но мисля, че за финалите се класират победителите в групите и най силният втори от всички групи.
При това положение си прав ...
Би ни стигнало да вземем 6 т. от немците и разбира се утрешните три от японците ...
А после срещу руснаците ще ни трябват просто 2 - 3 точки и вероятно ще сме най добрият втори отбор от всички групи.
При това положение си прав ...
Би ни стигнало да вземем 6 т. от немците и разбира се утрешните три от японците ...
А после срещу руснаците ще ни трябват просто 2 - 3 точки и вероятно ще сме най добрият втори отбор от всички групи.
- mile kitic
Тъпи ли сте, 100 пъти казаха, че първите 2 отбора от група се класират...
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !
mile kitic написа:Тъпи ли сте, 100 пъти казаха, че първите 2 отбора от група се класират...
Освен ако Полша не завършат 3 или 4 (домакинът се класира директно). Тогава най-слабият втори ще отпадне
Само Левски!