Най-добър Втори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Най-добър Втори
След като жабарите полегнаха,сега Сърбите са най-добрия втори с 26 точки 

- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
makaveli_rip написа:Момчета кво сметате тука не знам .Тия наште волейболисти са като футболистите-тотални смешници е затва не ги гледам.Все стигат до некъде и накрая кво-ПАДАТ.И ми късат нервите.По добре да не ходат никъде само да се надяваме и после да се ядосваме
ако утре паднеме от бразилия след смешна игра като днешната може и да се окажеш прав!ако трагичния казийски(вече n-ти мач) носко цветанов и ония двамата палячовци близнетата не си подобрят играта сме загубени

Последна промяна от LOKO_SF_FOREVER33 на 08 юли 2010 23:46, променено общо 1 път.
IRON FOREVER!!!
Гледах мача на сърбите! Особено 5 гейм италианците бяха УМРЕЛИ!
Майка им гадна.......!!!!!! 

Съвестта на Епохата
-
- Контакти:
3:2 за Сърбия.Утре Бразилия ние бие с 3:0 или 3:1 правим им по 1 бразилска свирка и отиваме да си лягаме както винаги,защото ние сме сметкаджии както винаги цял живот. Дупедавци.Мислим се за най-големите обаче някой бързо ни приземява. И в крайна сметка ще отидат Бразилия,Сърбия,Италия,Аржентина,Русия и Куба,а смешната държава България ще лапа чурките отстрани,защото сме мишки и не заслужаваме да ходим на такива първенства където ходят тези с големите сърца. Честито на всички българи !!!
- POPCORN
- Контакти:
mutuzubara написа:3:2 за Сърбия.Утре Бразилия ние бие с 3:0 или 3:1 правим им по 1 бразилска свирка и отиваме да си лягаме както винаги,защото ние сме сметкаджии както винаги цял живот. Дупедавци.Мислим се за най-големите обаче някой бързо ни приземява. И в крайна сметка ще отидат Бразилия,Сърбия,Италия,Аржентина,Русия и Куба,а смешната държава България ще лапа чурките отстрани,защото сме мишки и не заслужаваме да ходим на такива първенства където ходят тези с големите сърца. Честито на всички българи !!!
има нещо вярно
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Утре наште бият 3:0 

Най-добър втори - Сърбия. То се е видяло... нашият отбор е готов да печели титли, но пусти манталитет, все ни спира.
mutuzubara написа:3:2 за Сърбия.Утре Бразилия ние бие с 3:0 или 3:1 правим им по 1 бразилска свирка и отиваме да си лягаме както винаги,защото ние сме сметкаджии както винаги цял живот. Дупедавци.Мислим се за най-големите обаче някой бързо ни приземява. И в крайна сметка ще отидат Бразилия,Сърбия,Италия,Аржентина,Русия и Куба,а смешната държава България ще лапа чурките отстрани,защото сме мишки и не заслужаваме да ходим на такива първенства където ходят тези с големите сърца. Честито на всички българи !!!
Много точно казано! Ето някой кото да мисли като мен! Браво ПИЧ СИ! Не ви ли стана ясно,че сме зад Бразилия,Русия,САЩ,Полша... така е... прав е а и бразилците казаха,че няма да има уредени мачове. Утре си ни бият и това е!

- captain_drifuss
- Контакти:
LOKO_SF_FOREVER33 написа:makaveli_rip написа:Момчета кво сметате тука не знам .Тия наште волейболисти са като футболистите-тотални смешници е затва не ги гледам.Все стигат до некъде и накрая кво-ПАДАТ.И ми късат нервите.По добре да не ходат никъде само да се надяваме и после да се ядосваме
ако утре паднеме от бразилия след смешна игра като днешната може и да се окажеш прав!ако трагичния казийски(вече n-ти мач) носко цветанов и ония двамата палячовци близнетата не си подобрят играта сме загубени
вие двамата що си не ебете майките един на друг! като не ви кефи не гледайте и не коментирайте! волейболистите от националния отобор, особено Матей Казийски, са направили за тая държава много повече от колкото вие двамата и цялата ви рода някога сте направили или ще направите! утре бием и после сме пак в тройката на лигата- реална прогноза, не се надъхваме с глупости, защото първи трудно ще станем, но сме сила в тоя спорт и торйакта ни е мястото!
makaveli_rip написа:Момчета кво сметате тука не знам .Тия наште волейболисти са като футболистите-тотални смешници е затва не ги гледам.Все стигат до некъде и накрая кво-ПАДАТ.И ми късат нервите.По добре да не ходат никъде само да се надяваме и после да се ядосваме
Ти през това време гледа турски серияли нали ? Най-големия смешник си ти !! Няма никаква прилика между волейболистите и футболистите ! 3-ти на световно , 3-ти на европейско , 3-ти на световна купа и това само в последните години ! Световни шампиони за младежи в Кайро , 3-ти на световно за младежи , на клубно ниво Цска печели ШЛ за мъже и жени ... ТОЧКА