Русия - Сърбия !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Русия - Сърбия !
Тоя мач е ясен вече, мача Холандия - Италия от 17.30ч ще го гледаме нали? За кой сме? 
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
- venci_1913
- Контакти:
-
KidPokerSTZ
- Контакти:
въпроса е какво ще правим ние срещу братужките

- venci_1913
- Контакти:
Emo_87 написа:Тоя мач е ясен вече, мача Холандия - Италия от 17.30ч ще го гледаме нали? За кой сме?
За жабите сме ..
Славия София
- mistreated
- Контакти:
Руснаците са в страхотна форма, гледах им мача с Финландия - беше същата картинка. Не знам дали има отбор на това първенство, който да ги затрудни ако продължават да играят по този начин. Иначе за нас е най-добре Русия да победи, нека си вземем после 2-та мача и да играем за удоволствие в последния.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
тиа ги спукаха
аз немога да повервам
аз немога да повервам
Все пак сърбите играят и под напрежиние. Една евентуална загуба вможе да ги изхвърли от турнирра. Много ми е интересно как ще се представи Йосифов срещеу Казаков и Волков. Това ще е ключово в нашите мачове. Една двойка Тодоров-Йосифов как ви се струва 
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Ticha
- Контакти:
По-спокойно малко. Мача едва сега започва. Сърбите няма да се предадат така лесно.
Emo_87 написа:Тоя мач е ясен вече, мача Холандия - Италия от 17.30ч ще го гледаме нали? За кой сме?
Определено ще стискам палци за жабарите..защото имаме победа с 3-0 срещу тях а с холандците тепърва ще играем
- venci_1913
- Контакти:
Ticha написа:По-спокойно малко. Мача едва сега започва. Сърбите няма да се предадат така лесно.
Сърбите се предадоха вече
Славия София