България-Япония втори мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kanar4o
Контакти:

Re: България-Япония втори мач

Мнениеот kanar4o » 21 юни 2009 18:21

mursusaid написа:
petrof написа:kanar4o не си прав. Варненци винаги до сега са давали много силна подкрепа на момчетата. Вярно е че сега залата не е пълна, но има и такива моменти. Да не забравяме все пак че последните 5-6 години залата винаги се е пукала по шевовете. Още повече, че в момента това е единствената зала в България, която може да приеме такова състезание и добре, че е тя иначе няма къде да играем.

така е,само че него в момента го е яд,че губим и съм сигурен ,че всички нас не по-малко ни е яд от него,но да се нападаме сега един друг е тъпо....

Извинявай ,че съм те обидил. Някой път избухвам ,особено в такива патови ситуации. Най се дразна ,че показваме типично българската си черта да оплюваме всичко живо ,което носи националния трибагреник. Трябва да подкрепяме само. Вижте как ни тръгна играта! Сега ще се върнат Боян ,Пламен и аз съм сигурен ,че няма да показваме лошата игра от първите 3 мача.

П.П. Някой знае ли колко дълготрайна е контузията на Боян?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 21 юни 2009 18:24

А ПЛАМЕН ЗАЩО НЕ ИГРАЕ?!
САМО ЛЕВСКИ

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 21 юни 2009 18:24

Lord of memories написа:Отбор от два играча сме, всеки друг може да бъде заменен от всеки втори пешеходец от улицата.

3-ти в света не се става с 2-ма играчи! ;) А може да отидеш да се пробваш ,да замениш някой от националите. После ще гледаме в господарите на ефирчето :P
Изображение

Изображение

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 21 юни 2009 18:25

anakin написа:А ПЛАМЕН ЗАЩО НЕ ИГРАЕ?!

Контузен.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 21 юни 2009 18:25

Извинявай ,че съм те обидил. Някой път избухвам ,особено в такива патови ситуации. Най се дразна ,че показваме типично българската си черта да оплюваме всичко живо ,което носи националния трибагреник. Трябва да подкрепяме само. Вижте как ни тръгна играта! Сега ще се върнат Боян ,Пламен и аз съм сигурен ,че няма да показваме лошата игра от първите 3 мача.

П.П. Някой знае ли колко дълготрайна е контузията на Боян?[/quote]

не се обиждам лесно,но просто такива заяждания в момент когато става въпрос за нац.отбор са излишни,затова и не ти отвърнах.И ако можеш да ми видиш коментарите ще видиш,че аз не съм спирал да вярвам в отбора,и знам че тези слаби игри не са това ,което можем всъщност и дано се пробудим.Преди мача дадох прогноза 3:0,е не познах,дано поне бием 3:1 че да вземем 3 точки
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 21 юни 2009 18:25

Айде,дано вземем и другите 2 гейма,да се свършва.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 21 юни 2009 18:25

Просто побеснявам като дръпнатите очи почнат да връщат неспасяеми топки.
GGMU

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 21 юни 2009 18:26

kanar4o написа:
Lord of memories написа:Отбор от два играча сме, всеки друг може да бъде заменен от всеки втори пешеходец от улицата.

3-ти в света не се става с 2-ма играчи! ;) А може да отидеш да се пробваш ,да замениш някой от националите. После ще гледаме в господарите на ефирчето :P

Не става, защото лорда е британец от Манчестър и вероятно няма българско гражданство... :lol:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 21 юни 2009 18:27

kanar4o написа:
mursusaid написа:
petrof написа:kanar4o не си прав. Варненци винаги до сега са давали много силна подкрепа на момчетата. Вярно е че сега залата не е пълна, но има и такива моменти. Да не забравяме все пак че последните 5-6 години залата винаги се е пукала по шевовете. Още повече, че в момента това е единствената зала в България, която може да приеме такова състезание и добре, че е тя иначе няма къде да играем.

така е,само че него в момента го е яд,че губим и съм сигурен ,че всички нас не по-малко ни е яд от него,но да се нападаме сега един друг е тъпо....

П.П. Някой знае ли колко дълготрайна е контузията на Боян?

До кога ще разчитаме на Пламен ,все пак вече е на 36 год

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 21 юни 2009 18:28

1-1 СЕГА 2-1 СЪС СЪЩАТА ИГРА И 4ТИ ПРОТОКОЛЕН ГЕЙМ
САМО ЛЕВСКИ

Върни се в “Волейбол”