ros написа:Абе от атака имаме 11т, а от блокада 6, което е страхотно разбира се

То сигурно поне 4-ри от блокадите са на Ники Николов.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ros написа:Абе от атака имаме 11т, а от блокада 6, което е страхотно разбира се
ros написа:А Тошко днес отново прави невероятни отигравания - не са много но както са ефектни, така са и ефективни, а и важни
daniel875 написа:Браво на нашите състезатели засега! Ако победят "чисто", би било добро предзнаменование за утрешната среща с "арийците". Ясно е, че Русия не играе. Прави си сметките от самото начало. Ние трябва да бием всички и тогава възможността за призово място ще е реална.
elloko написа:След днешните резултати, в нашата група стана интересно. Всеки един от трите отбора (България, Русия и Германия) може да атакува първото място и съответно да се получат много въртележки. Нека видим и утрешните мачове и резултатите от тях и ще се захванем с това, в което сме най-добри - да правим сметки.
daniel875 написа:elloko написа:След днешните резултати, в нашата група стана интересно. Всеки един от трите отбора (България, Русия и Германия) може да атакува първото място и съответно да се получат много въртележки. Нека видим и утрешните мачове и резултатите от тях и ще се захванем с това, в което сме най-добри - да правим сметки.
Още две победи и сме първи. Това е. Няма сметки, трябват победи. Ако ще се правим на по - големи, отколкото сме, нищо добро не ни чака. Медали се печелят с игра.
elloko написа:daniel875 написа:elloko написа:След днешните резултати, в нашата група стана интересно. Всеки един от трите отбора (България, Русия и Германия) може да атакува първото място и съответно да се получат много въртележки. Нека видим и утрешните мачове и резултатите от тях и ще се захванем с това, в което сме най-добри - да правим сметки.
Още две победи и сме първи. Това е. Няма сметки, трябват победи. Ако ще се правим на по - големи, отколкото сме, нищо добро не ни чака. Медали се печелят с игра.
Съгласен съм с теб, но имам чувството, че точно срещу нас руската мечка ще се събуди (утрешният мач може да го вземе и в сънено състояние).
mistreated написа:daniel875 написа:Браво на нашите състезатели засега! Ако победят "чисто", би било добро предзнаменование за утрешната среща с "арийците". Ясно е, че Русия не играе. Прави си сметките от самото начало. Ние трябва да бием всички и тогава възможността за призово място ще е реална.
Даниеле, Даниеле, пак си тотално скаран с правилата на турнира. Какви сметки да си прави Русия от първия мач бе, момче? Нали тази загуба на 90% ще им коства първото място в групата. Това означава допълнителен мач на 1/8 финал, вместо директно да си идат на 1/4 финал.
Иначе за нашия мач - аз не съм доволен. Толкова трагичен отбор на Чехия, а ние им позволявахме отново серии от точки. Третият гейм беше просто срам!
Дано да ме опровергаят утре, но аз лично съм песимист. Явно контролите говорят много и загубите, както и измъчените победи с по 3:2 не са случайни. Не можем да поддържаме високо ниво през целия мач, а това срещу силните не върви.
Слаба атака и блок за Виктор, за сметка на отличния му сервис. Цецо ми скъса нервите с някои отигравания в атака, особено в края на третия гейм. Има подобрение в началния му удар, но все още прави много грешки. Ники Николов и Теди са най-стабилни засега. Скримов - доста скромно. Братоев и Алексиев - средна оценка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта