България - Русия 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: България - Русия | 1/2 финал | 10.08.2012

Мнениеот Teo » 09 авг 2012 11:39

Pichichi написа:Който спечели мача ще е шампион !!!
М.Михайлов доколкото знам започна турнира контузен така че едва ли е в оптимална форма, но руснаците имат
доста добра група играчи.
Имаме шанс да спечелим.

Голям шанс имаме, сега или никога, това е, да гледат някакво надъхващо видео излизат размазваме ги и отиваме на финал, а финала няма да го загубим, гарантирам ви го.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 авг 2012 11:43

3:2,успех момчета.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 09 авг 2012 11:47

Определено имаме шанс в този двубой! В момента момчетата са много надъхани, играят с огромно желание и темперамент. Георги Братоев вече се вижда, че се е сработил много добре с всичките ни нападатели, а освен това на почивките се изявява и като човек, който надъхва съотборниците си с викове. Според мен шанса ни е да пробием посрещането на Русия със сервис флот. Както Аржентина ни победи, така и ние можем да бием Русия със същата тактика. Освен това трябва да спрем силните центрове на руснаците, защото те правят половината им точки.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 авг 2012 11:52

Руснаците са фаворити в този мач , но има едно "НО" . Не се знае "лудите българи" , както ги наричат дали са си изпяли последната песен ! оптимист съм за мача . Преди време италианския национален отбор по футбол беше раздиран от скандали с черно тото и така нататък , отидоха на световното и станаха шампиони , та в тази връзка все се надявам на нещо подобно и от нашите . Що се отнася до Радо , Андрей и Матей , моето мнение е че направиха услуга на отбора с отказването си . Скримов се представя повече от добре , Г.Братоев израсна толкова много в тези месеци , че чак не мога да повярвам как го направи , ама затова се иска и психика , а на него не му липсва такава . Може би и напрежението в отбора спадна и това си пролича и на игрището . Оттук насетне , каквото и да направят , аз ще съм доволен от представянето на момчетата . Едно голямо БАГОДАРЯ за емоциите , които ни доставиха тези дни .
Последна промяна от zlobul на 09 авг 2012 11:57, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 09 авг 2012 11:56

Сигурен съм, че и срещу Русия момчетата ще играят със сърце, ще си помагат на игрището и ще се борят до край като отбор. А това ми е напълно достатъчно.Излизаме срещу един от най-силните отбори в света Русия.Да играем пък каквото стане.Момчетата с това си представяне до момента вече са герои.Невероятно развитие на Георги Братоев, за два месеца вдигна много нивото си.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 авг 2012 11:59

Гледайки играта на Братоев си мисля как е възможно това момче дето игра до онзи ден с юношите на Левски , изведнъж да излезе срещу световния елит и на всичкото отгоре да води и в класацията за най-добър разпределител .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 09 авг 2012 12:05

zlobul написа:Гледайки играта на Братоев си мисля как е възможно това момче дето игра до онзи ден с юношите на Левски , изведнъж да излезе срещу световния елит и на всичкото отгоре да води и в класацията за най-добър разпределител .

Както каза малко по-горе Братоев е психически доста устойчив, останалото го има.Когато посрещането е добро определено Георги се справя страхотно.Дори ми се струва, че Георги е много по-издръжлив психически във важните моменти от Жеков, но това с времето и годините ще видим дали ще се потвърди или не.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 авг 2012 12:08

I.A написа:
zlobul написа:Гледайки играта на Братоев си мисля как е възможно това момче дето игра до онзи ден с юношите на Левски , изведнъж да излезе срещу световния елит и на всичкото отгоре да води и в класацията за най-добър разпределител .

Както каза малко по-горе Братоев е психически доста устойчив, останалото го има.Когато посрещането е добро определено Георги се справя страхотно.Дори ми се струва, че Георги е много по-издръжлив психически във важните моменти от Жеков, но това с времето и годините ще видим дали ще се потвърди или не.

[offtopic]Мощна левскарска психика :))).

ПП. Винаги през годината сме вадили играчи , които впоследствие са се превръщали в лидери .И Константинов беше така , и В.Николов , и Х.Цветанов и....айде да не изброявам всичките[/offtopic]

Марекчанино
Контакти:

Мнениеот Марекчанино » 09 авг 2012 12:21

Ето още едно мнение от руски форум, доста е забавно, давам го направо преведено:

"Като гледаш сегашния отбор на България, в главата ти идва думата "банда". Ето такава истинска, зла банда е дошла в Лондон. Имат си свой главатар - Соколов, а на пейката е опитен бандит - Найденов. Ходят разпасани, с лекота бичат съперниците. Зли, нагли. Играят напук на всичко - отказалия се Казийски, своята федерация, волейболните експерти, които ги бяха определили за аутсайдери на турнира. Плюсовете на българите, според мен - великолепната форма на Соколов и Алексиев - получава им все всичко, което искат. Също като плюс бих добавил и либерото им - за него малко е известно и дори да се е натрупала някаква статистика досега в турнира, нашите на живо против него не са играли и оттук са възможни неудобства. Разбира се, всеизвестната физика на българите също е в техен плюс. Въобще предстои тежък мач"
Последна промяна от Марекчанино на 09 авг 2012 12:32, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
ivailopetkov25

Мнениеот ivailopetkov25 » 09 авг 2012 12:25

5-0 къде ще се сравняваме с аршавин , дзагоев и така нататък ;) :)
Ексклузивна оферта само за българи - 50$ за онлайн покер без депозит.
аз съм ивайло борец ,мразя цигани ,и иси търся жена , работил съм като мотокар , в кариерата и последно охрана.
продавам и кокоши яица по 20 на ден на приемливи цени.

Върни се в “Волейбол”