Анкета. Подкрепяте ли Стойчев и Казийски?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- petrof
- Контакти:
Re: Анкета. Подкрепяте ли Стойчев и Казийски?
Твърдо ПРОТИВ националните предатели Стойчев, Казийски и Жеков. И тримата са си чисти к*урви. Така ме е яд на тия мишоци, че не искам да ги виждам повече. Бойкоти ще ми правят преди толкова важни за България състезания. Пълни боклуци 

Последна промяна от petrof на 31 юли 2012 18:17, променено общо 2 пъти.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
marmi52 написа:parvanoff написа:marmi52 написа:
![]()
С други думи - всички други са виновни - треньори, състезатели и фенове, само Данчо Лазаров е чист като сълза на кошута ? ...![]()
![]()
Вземи напиши нещо смислено бре-кажи защо не са виновни, кой е виновен и защо-не ми говори общи приказки. Някъде да съм казал, че Лазаров е чист като сълза? Сигурно е трудно да забележиш, че по последната ти точка съм казал, че е виновен?
![]()
Какво да ти напиша повече ?![]()
Дори само фактът, че прогони най-добрия клубен треньор в света и най-добрия нападател в света, които за наше щастие са българи е достатъчен, този човек да си вземе шапката и да се махне от българския волейбол завинаги !
Момчетата днес играха за БЪЛГАРИЯ, а не за Данчо Лазаров !
Да, момчетата играха за България, а другите не пожелаха да играят за България, точно в това е разликата между тях.
И тези които играха днес заслужават уважение, а отказалите заслужават единствено безразличие.
Кои бяха тези?Сетих се за тея мишоци.Стойчев-провалил се в абсолютно всичко като национален треньор-европейско първенство,световна лига,олимпийска квалификация и какво ли още не,и личния му лакей Матейчо.Пази боже България от треньор като Радо и родоотстъпник като Матей.
Не, не ги подкрепям! Защо?
Каквито и да са причините за отказването им, нямат право да се отказват от страната си - Майка България. Долу на терена се срещат две националности и всеки играч трябва да даде 101% от себе си в опит за победа. Тук говорим за спортния дух, воля...На терена не играят с Данчо инженера или други от ръководството. Не играят и за пари - в клубовете си взимат предостатъчно. Играят за България!
Каквито и да са причините за отказването им, нямат право да се отказват от страната си - Майка България. Долу на терена се срещат две националности и всеки играч трябва да даде 101% от себе си в опит за победа. Тук говорим за спортния дух, воля...На терена не играят с Данчо инженера или други от ръководството. Не играят и за пари - в клубовете си взимат предостатъчно. Играят за България!
parvanoff написа:grasiani написа:E кому са нужни такива анкети-глупащина пълна, ами референдум не искаш ли,как има такива хора вместо да се радват на победата се занимават с интриги айде заключвайте този боклук сееш разединение.Отвратителна работа.
А вие не бяхте ли същите преди месец? Има една поговорка и е хубаво да я знаеш в живота-когато посочиш някого с пръст не забравяй, че останалите три сочат теб!!! И затова точно ти да казваш тези думи е меко казано лицемерие!
Иначе не ги подкрепям по никакъв начин, но сега не е моментът да се злобее и да се всяват отново раздори-кой бил с тях и кой бил против тях...
а ве човек радвай се на победата какво пак си тръгнал да чоплиш и да влизаш в спорове,знам и мога да ти отговоря подобаващо но не искам пак да влизам в този филм, с хора които разсъждават първосигнално и не приемат доводите на другите няма нужда да се влиза в полемика.Харесвай си Данчо Лазаров щом са ти такива убежденията,всеки си има своя ценностна система.
- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Подкрепям и двамата !
Данчо Лазаров вън !
Данчо Лазаров вън !
Не, не ги подкрепям.
Питах в една друга тема във форума, някой да даде пример от света на спорта с подобен бойкот, но не получих отговор.
Ако някой се сети нека пише, може и да ми промени мнението.
3.Самият Пламен още не е коментирал ситуацията........
4. Казийски също игра слабо, може би и той е от симулантите.....
Питах в една друга тема във форума, някой да даде пример от света на спорта с подобен бойкот, но не получих отговор.
Ако някой се сети нека пише, може и да ми промени мнението.
marmi52 написа:
3. Бягството на капитанът Пламен Константинов от Олимпиадата в Пекин по личното нареждане на Данчо Лазаров.
4. Предизвиканата загуба от Германия в решаващия мач на турнира в София това лято, при която част от играчите играха симулативно, за да бъде сменен треньора Радостин Стойчев ... Знае се по чие нареждане !
3.Самият Пламен още не е коментирал ситуацията........
4. Казийски също игра слабо, може би и той е от симулантите.....
Няма как да подкрепям предатели на България.Тия смотаняци можеха да са си в конфликт с Лазаров и да играят за България.А те се помислиха за по велики от родината ни.И много ще съм доволен,когато казийски и жеков /нарочно ги пиша с малки букви/ поискат да се върнат в отбора, играчите да ги изгонят с яки шутове.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- messi7
- Контакти:
MuFc1878 написа:Не, не ги подкрепям! Защо?
Toчно така. Проблемите във федерацията са очевидни, но наистина не трябваше да предават останалите момчета и България. Ами и ако всички бойкотират какво следва?

Още веднъж честитя победата над Полша.