Klaatu написа:parvanoff написа:Klaatu написа:Да, търпението е висша човешка добродетел, особено когато става дума за някой друг. Много е лесно да си тракаш на клавиатурата и да обясняваш кой какво трябвало да понася, стига да не си ти.
[offtopic]Да, лесно е-както е лесно и ти да нащракаш това на клавиатурата без да познаваш човекът отсреща и да знаеш той какво търпение има или няма

Освен ако нямаш основания за това, но ми е интересно как разбра дали аз имам или нямам търпение от редовете тук?

Не започвай да го избиваш на лична основа отново, че не е приятно

Все пак си мисля, че ти си един от малкото тук, които се опитват и водят културна дискусия и разсъждават, и не е нужно да се променя това впечатление с лични нападки

[/offtopic]
Не знам колко си търпелив, но знам едно. В интернет всеки може да се изкара какъвто си иска. Теб не виждам нещо да си заложил, Радо Стойчев трябваше да се заложи като бушон за федерацията. При провал щяха да се оправдаят с него, при успех - да оберат и те лаврите. Естествено беше да не поиска да се върне да вади кестените от огъня за хора, които нямат елементарно уважение към него.
Между другото и Пранди отказа да се върне, не виждам някой да го обвинява, че е разбил българския волейбол.
[offtopic]Като не знаеш какъв съм не прави сравнения! Току виж се окажело, че съм доста по-човечен от Радо Стойчев

Като не знаеш няма как да докажеш обратното и твърдението ти, както и сравненията са неуместни! Какво и къде съм залагал също не можеш да знаеш, така че е време да спреш да говориш излишни неща.

В интернет се изказват мнения, така че е нормално аз да си дам своето. Това, че ти разбираш и одобряваш едно такова поведение е въпрос на характер. При мен нещата не стоят така-аз не обвинявам някого, че е правил нещо лошо, а в другия момент да търся причини да защитавам друг, който също постъпи отвратително. Да обвинявам някого, че е направил грешки, пък да оправдавам грешките на другиго.[/offtopic]Радо Стойчев ако е уверен в себе си няма да си задава въпросите, които ти си задаваш, защото той не би трябвало да мисли за провал, ако вярва, че е добър треньор! Освен това не подценявай хората-при успех никой нямаше да казва браво на Лазаров, а всички щяха да възхваляват играчите и треньора, ако мислиш обратното очевидно не се интересуваш от спорт!

При провал също е напълно естествено треньорът да обере негативите, както понякога и играчите ги обират. Така или иначе това е нормално и затова така става, защото пряко именно те участват в тези състезания-те са на терена, треньора взема решенията за играта, а играчите играят. Така че не виждам какво чудно и ненормално има в това-демек според теб всеки един треньор на всеки национален и клубен отбор е бушон. Как ли другите тогава не се притесняват?
И Пранди никой нямаше как да го обвини за нещо такова-той си хвана торбичката под ръка и си тръгна с гордо вдигната глава. Без да се оплаква, да всява раздори и т.н. Така че не виждам как някой може да го упрекне, за каквото и да е. Човекът прие решението на работодателите си, защото самият той е европеец и знае, че треньорското място не е вечно, а напротив-доста проветриво и несигурно място... Но за европееца Радо Стойчев май такова поведение е неестествено...