Pichichi написа:
Не не е забранявал на играчите и треньорите да стават 1-ви. Той просто моделираше отбора
по това кой какви пари може да му донесе на него лично !!!
През 2005-та когато Н.Иванов се отказа от нац. отбор (отказа го Лазаров) той беше 10 пъти по-добър разпределител от Жеков .
Не съм сигурен дали и сега на 40 г. Ники Иванов пак не е по-добър разпределител от Жеков !!!
Мисля 2006-та бяхме 3-ти с Жеков на СП и 3-ти 2007-ма на световна купа, дали с по-добър разпределител нямаше да сме 1-ви
или 2-ри никой не може да каже !!!
Мислиш ли че близнаците Братоеви бяха най-големите таланти в България последните години ???
Мислиш ли че Вл.Николов беше по-добър диагонал от Ив.Гаврилов когато отново Лазаров изгони Гаврилов от нац. отбор ???
Мислиш ли че последните 2 г. Вл.Николов е по-добър от Цв.Соколов ???
Аз както ги разбирам нещата в нац. отбор трябва да играят най-добрите а не тези които имат договори с президента на федерацията !!!
За мен Владо Николов е сред най-добрите на своя пост в Европа, особено като беше по-млад. Добре, да кажем, за повечето неща си прав. Въпросът е къде през това време бяха треньорите и защо те не ги казваха тези неща. Колко треньори се смениха през това време - Мартин Стоев, Пранди и Радо Стойчев. Как пък един не излезе и не каза - Лазаров ми нарежда да играят тези тези играчи, за сметка на други? Защо Пранди не го казва, какво му пука на него - днес е тук, утре си взема шапката и си отива в Италия? Виж, няма шеф на федерация, на клуб, даже и на търговско дружество, който да не иска организацията му да върви напред. Данчо Лазаров си прави реклама чрез волейбола и затова е готов да даде отбора на най-големия си враг, стига да е сигурен, че ще вземе голямо първенство.