mistreated написа:AceVentura написа:1. Пуска Тошко на мястото на Пенчев - сервиза е в него и никва атака.
2. Пуска Казийски - сервиза е в него - няма никва промяна, само където Скримов посреща по-добре.
3. Пуска Тошко и Казийски надяваме се на някакъв гениален проблясък на Жорката Братоев да хване някоя топка от трибуните и да я дигне на 6-та на Матей.
Волейбола стана най статистическия спорт и вече там се ползва компютри да анализира противника повече от колкото в Шах-а. Всичко се знае и се предвижда, при каква формация и при какъв сервиз кой ще я посрещне и в коя зона ще отиде.
Единственото решение което аз виждах тогава, а и сега е, Соколов на мястото на Николов. Каквото и да е посрещането - висока балонна топка за Цецо и да хвърчи кръв в полето на германците.
Опааа, аз що си мисля, че на сервис беше Грьоцер, а не Гюнтюр или Тишер? При такъв сервис знаеш ли каква е вероятността да уцели точно определен човек на игрището?
Волейболът е статистически спорт, но явно в нашия отбор няма кой да я чете тази статистика. Иначе не е нормално да не можеш да спреш един и същи човек цял мач.
Продължавам да не разбирам какво точно се опитваш да докажеш. Че Радо няма никаква вина за загубата ли? Че всички решения, които той взе бяха правилни ли? Аз ти казвам, че не са и резултата е в моя полза. Всички други неща, които се опитваш да изсмучеш от пръстите си са в сферата на вероятностите. Дали щеше да има промяна или не, ако беше направил смяна или беше забавил играта с разправии, или с почистване на игрището, или СЪС СМЕНИ - това не можеш да ми кажеш нито ти, нито той. Фактът е, че реакция нямаше и това изгуби мачът за нас.
Той е треньор, той взима решенията, той носи и ОТГОВОРНОСТТА. Щом сме загубили, значи той е осрал нещата.
Щом е избрал да играем с Русия на 1/4 финал, а не с Полша - той е осрал нещата.
Всичко, което поиска му бе доставено. Цялата държава се втурна да помага на този спорт. Резултат с него НУЛЕВ.
Ти вече май се е*аваш с това мнение. Мислиш, че на сервиз скача затваря очите и квото стане? Как всичките сервизи бяха насочени в Скримов? Че можеше да направи промяна можеше, дали щеше да има промяна нито ти нито някой друг може да каже. Но мога да кажа, че в плюенето сме номер 1, а има ли успял Българин тогава може да го удавим в плюнки.